Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 315 585
  • 865
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, искаме да отидем на спа за седмица със съпругът ми и детето, което е на 3 години и половина. Ние сме фенове на Велинград и по принцип почиваме там, но този път искаме да сменим. Препоръчват ми Павел баня, но търся повече отзиви, чудя се между Диана мар и Севтополис, като изискванията ми са доста- да е чисто, с хубава просторна стая, топъл хотел, с хубаво СПА и наистина топли басейни, храната в хотела да е хубава и разнообразна, ако има и нещо за децата като площадка или детски кът е в плюс. Цената няма значение. Бих ли ми казали мнението си, както и приемам и други предложения, но да не са чак около София, тъй като пътуваме от Варна. Благодаря.

# 736
Здравейте, искаме да отидем на спа за седмица със съпругът ми и детето, което е на 3 години и половина. Ние сме фенове на Велинград и по принцип почиваме там, но този път искаме да сменим. Препоръчват ми Павел баня, но търся повече отзиви, чудя се между Диана мар и Севтополис, като изискванията ми са доста- да е чисто, с хубава просторна стая, топъл хотел, с хубаво СПА и наистина топли басейни, храната в хотела да е хубава и разнообразна, ако има и нещо за децата като площадка или детски кът е в плюс. Цената няма значение. Бих ли ми казали мнението си, както и приемам и други предложения, но да не са чак около София, тъй като пътуваме от Варна. Благодаря.
Имайте в предвид че водата в Павел баня не е подходяща за деца.Били сме в Севтополис и много го харесвам.Там повече от 15-20мин няма да разрешат на детето да стои в басейна.Другото според мен е че там ходят на лечение...........децата не ми се връзват в тази обстановка.

# 737
  • София
Бяхме в Хот Спринг село Баня. Наистина е много топла водата - вътрешен огромен и външен огромен басейн. От вътрешния можеш да излезеш на външния през дупка. Щом аз, която обичам супер топло излизах на външния басейн и си се киснах, значи наистина е много топла водата. Детето стоеше по 40 минути и не искаше за излиза.

# 738
Водата в Павел баня е с радон. Не е подходяща за деца.
Ние ходим в Дианамар за лечение, но стоим 2 пъти на ден по 20 минути.
Храната не е особено вкусна или качествена, детски кът няма.
Басейна е топъл и приятен, стаите са хубави, но като големина не отговарят на 5 звезди. Последния път нямаше дори чехли, казаха че се полагат само на апартаментите. /Сестра ми бяха в апартамент, но и там не бяха заредили/.
Вижте в Старозагорски минерални бани, примерно Калиста. Не сме ходили, но моя колежка е доволна.

# 739
  • Варна
Ще се включа с мнение за ресторанта на севтополис.
Бяхме една година там за Нова година. Този ресторант няма стопляне.
Ако сте по време с нормални есенни температури, мисля че ще Ви бъде студено.
Да, водата в басейна не е за деца. Помня, че имаше предупредителна табела и спасителят следеше да се спазва. Беше нещо отново рода до 15-20 минути.
Но това беше преди около 3 години.

# 740
Златни сте, благодаря на всички за отзивите, Павел баня след всичко това ми отпада, нямах идея за водата там.
Калиста е интересно предложение, обаче преди 9-10 години го посещавах, беше чудесен, след това чух отзиви, че са го занемарили и повече не сме го посещавали. Ще го проверя. И в крайна сметка явно отново ще заложим на Велинград. Поне ще си знам, да не се изненадвам неприятно.

# 741
Калиста този месец беше затворен за основен ремонт. По думите на жената от рецепцията, всички стаи са реновирани. Очаквам да е много чисто и приятно. Имам резервация за началото на декември и ще разбера на място.

# 742
Това е чудесно, ще очаквам отзиви с интерес.

# 743
  • София
Калиста този месец беше затворен за основен ремонт. По думите на жената от рецепцията, всички стаи са реновирани. Очаквам да е много чисто и приятно. Имам резервация за началото на декември и ще разбера на място.

Моя приятелка беше там преди 2 седмици. Странно как е бил затворен, не спомена нищо за ремонт.

# 744
Моля да ми препоръчате между Русковец ( Добринище), Елеганс СПА ( Огняново) и Парадайз (Огняново) към кой хотел дне насочим?
Търсим хотел с топъл басеин (32-34 градуса) със сравнително големи размери или поне да не е пренаселен уикенда.

# 745
Когато се обадих през септември на рецепция, за да направя резервация, ми отговориха, че няма да работят заради ремонт. Ще отворят от ноември и след тези дати мога да направя резервация. Не съм била на място в хотела, а само съм разговаряла с тях. Не виждам причина да ме лъжат. Както казах, декември ще го посетя и ще споделя впечатления.

# 746
  • София
Преди две седмици бяхме в Русковец - хареса ни комплексът. Бяхме в хотелската част, за да не излизаме много с децата, но виличките също изглеждаха много приятни и удобни. Повечето са близо до басейна и ресторанта. Апартаментът беше удобен, обзавеждането много хубаво, дебели матраци, приятно е. Басейнът си е топъл, а частта с джакузито гореща, но в събота следобед беше пренаселен и не ставаше за плуване. Детският кът също ни хареса. В Огняново не сме били.

# 747
Преди две седмици бяхме в Русковец - хареса ни комплексът. Бяхме в хотелската част, за да не излизаме много с децата, но виличките също изглеждаха много приятни и удобни. Повечето са близо до басейна и ресторанта. Апартаментът беше удобен, обзавеждането много хубаво, дебели матраци, приятно е. Басейнът си е топъл, а частта с джакузито гореща, но в събота следобед беше пренаселен и не ставаше за плуване. Детският кът също ни хареса. В Огняново не сме били.

Много благодаря. А закрит детски басейн има ли?

# 748
  • София
Има, да. Той е оградена част от този за големи.

# 749
Някой със скорошни впечатления от хотел Долна баня? Чисто ли е, добре ли е оборудвано СПА-то? Храната как е?

Общи условия

Активация на акаунт