Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 315 519
  • 865
  •   1
Отговори
# 315
Там най-хубво е в Старосел, Девин е много далече от Пловдив. В Старосел е много топъл басейна , често има ваучери, можете да ги платите на място и на мен много, много ми харесва, водата е минерална и страхотна. Peace
Редовно следя за ваучери за Старосел по сайтовете. От август 2016 не са пускали. Явно имат добрра посещаемост и без ваучери.

# 316
Хисаря и Баня карловско са на почти същото разстояние като Старосел и там има поне 20 - 30 хотела с топли минерални басейни.
Специално за Хисаря и Баня(Карловско) проучвайте внимателно като избирате хотел.Наистина има доста хотели с басейни , но не всички са топли...)) Не знам дали се дължи на небрежност или пестят разходи , но през зимата човек не влиза в басейна за да се разхлади , а за да се стопли.

# 317
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубав хотел с топли минерални басейни, да не е много далеч от София? Около Копривщица, Хисаря или Банско примерно... Честно казано съм доста неориентирана в момента и бих била благодарна ако ми дадете насоки  Heart Eyes Принципно ще ходим с автобус, така че да не е много далеч от  гарата.

# 318
  • на морето
Благодаря на всички за отговорите. Аз открих този хотел, не е много близо до Асеновград, но пък цените са добри. Имате ли мнения? Казаха,че водата в басейна е топла, а в апартамента и Вип студиото е с джакузи
http://www.hotelrodopa.com/bg/?gclid=CKSzmrOz6tECFUbPsgodRTgBOA

# 319
Благодаря на всички за отговорите. Аз открих този хотел, не е много близо до Асеновград, но пък цените са добри. Имате ли мнения? Казаха,че водата в басейна е топла, а в апартамента и Вип студиото е с джакузи
http://www.hotelrodopa.com/bg/?gclid=CKSzmrOz6tECFUbPsgodRTgBOA
Това ви е мно-ого далече от Пловдив, а и не виждам никакви предимства пред Наречен/най-малко/. Не ви го препоръчвам този хотел.

# 320
  • Пловдив
Подкрепям otkrivatel. Ще се утрепете от път и ще останете разочаровани.

# 321
Здравейте! Виждам, че има хора много запознати със Сапарева баня. Аз никога не съм ходила, а имам намерение да отидем зя един уикенд със сина ми (на 5г.) Проблема е, че съм без кола. Така, че трябва да се ходи с автобус. Наясно ли сте дали автобусите спират в самото градче или някъде по главния път. Разбрах, че има директен автобус ос София до там. Други ми казват, че трябва да ида първо до Дупница и от там маршрутка до С.баня!!?? Ако може някой да ми помогне, дали тази дестинация е възможна без кола. Харесах Виа Лакус като хотел и моля за мнение и дали е отдалечен от центъра, където предполагам, че спират евентуално автобусите/маршрутките! Дълго стана, извинявам се!

# 322
Aз съм ходила във Виа Лакус, само с кола. Но сигурно има автобус, който е директен, това може да се провери. Не е далече около 40 минути айде да е час от София. От Дупница има автобуси за Сапарева, може и маршрутки да има, трябва да са и начесто. Не е далече , да са 14 км. Хотела е чист, хората са любезни, не е много голям, закуската средна работа, но няма да останете гладни, има супа, мекички, баница и всички други дежурни неща, кафето не е лошо, въпреки, че е шварц, но ми се стори като от кафеварка и определено ми хареса. Има чай, айрян, прясно мляко, сок. Кухнята не е лоша, цените са нормални, халат дават срещу заплащане, за деца мисля, че нямат. Хотела не е далече от центъра, то там всичко е близо, басейна е хубав, чист, не голям има три джакузита, парна баня и сауна, водата е много топла, има добра масажистка, но беше заета и не можахме да я пробваме, но една клиентка много я похвали. Ами това е .

# 323
Aз съм ходила във Виа Лакус, само с кола. Но сигурно има автобус, който е директен, това може да се провери. Не е далече около 40 минути айде да е час от София. От Дупница има автобуси за Сапарева, може и маршрутки да има, трябва да са и начесто. Не е далече , да са 14 км. Хотела е чист, хората са любезни, не е много голям, закуската средна работа, но няма да останете гладни, има супа, мекички, баница и всички други дежурни неща, кафето не е лошо, въпреки, че е шварц, но ми се стори като от кафеварка и определено ми хареса. Има чай, айрян, прясно мляко, сок. Кухнята не е лоша, цените са нормални, халат дават срещу заплащане, за деца мисля, че нямат. Хотела не е далече от центъра, то там всичко е близо, басейна е хубав, чист, не голям има три джакузита, парна баня и сауна, водата е много топла, има добра масажистка, но беше заета и не можахме да я пробваме, но една клиентка много я похвали. Ами това е .

Много благодаря за подробностите!;))

# 324
И аз съм в търсене на изгодна оферта за хотел с много топла вода  Rolling Eyes
За предпочитане да не е Велинград, Огняново и друг, които са ни на 300 км. , защото е за една нощувка Simple Smile
Засега оглеждам Хисаря. В Аугуста ме устройва цената, но не и температурата на водата  Rolling Eyes В Сана спа ни е скъпо, в хотел Галери горе - долу е съща цената - около 120 лв. за една нощувка BB за дните петък/събота  Rolling Eyes Кой бихте избрали между тях двата, ако решим?
Сега погледнах Старосел - горе долу като цена ме устройва, но топла ли е водата там? И има ли нещо наоколо или е извън населено място?
И да помрънкам - за трети хотел влизам в сайт уж с отстъпки и цената си е същата като на страницата на хотела - Сана Спа, Аугуста и сега Старосел  #Cussing out

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 14:43 от Джинa

# 325
И аз съм в търсене на изгодна оферта за хотел с много топла вода  Rolling Eyes
За предпочитане да не е Велинград, Огняново и друг, които са ни на 300 км. , защото е за една нощувка Simple Smile
Засега оглеждам Хисаря. В Аугуста ме устройва цената, но не и температурата на водата  Rolling Eyes В Сана спа ни е скъпо, в хотел Галери горе - долу е съща цената - около 120 лв. за една нощувка BB за дните петък/събота  Rolling Eyes Кой бихте избрали между тях двата, ако решим?
Сега погледнах Старосел - горе долу като цена ме устройва, но топла ли е водата там? И има ли нещо наоколо или е извън населено място?
И да помрънкам - за трети хотел влизам в сайт уж с отстъпки и цената си е същата като на страницата на хотела - Сана Спа, Аугуста и сега Старосел  #Cussing out

Била съм само в Аугуста преди година и полавина. За цената си...бива! Ползвали сме само вътрешните басейни. Големия-е за плуване около 28-29 °, детския е сравнително прилична големина и много топъл (ние прекарахме времето там, малкия не излезе), джакузито също ставаше. Закуската беше хубава и разнообразна. Имаше и детски кът с надуваем замък, който също ни свърши работа. Единствения минус е, че бяхме по някакви празници и бешеееее ФУЛ.

# 326
И ние сме ходили в Аугуста на басейн и изобщо не е по моите разбирания за топла вода Sad Само в джакузито става.
Ако трябва да избирате между Сана спа и Старосел кой бихте предпочели?

# 327
  • Пловдив
За Сана мога да споделя, че басейните не са от най-топлите. Аз обичам по-топла вода и ми беше студено. И според мен градусите не отговаряха на обявените на таблото. Иначе джакузито било топло според ММ, но аз не влизам в него и не мога да дам отзиви.

# 328
Аз от моя позната разбрах, че там е по-топло отколкото в Аугуста и затова се насочих натам  newsm78
По-нагоре виждам, че препоръчвате Старосел, ще взема да питам там  Rolling Eyes Редактирам се - за уикенда само две нощувки  Rolling Eyes Не ни устройва  Confused

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 15:27 от Джинa

# 329
В Старосел водата е много топла, но няма топла връзка към спа-центъра, което на мене не ми хареса. Иначе всичко е на ниво, ресторанта също, но и цените там си ги бива, а наоколо няма къде другаде да се храните. В Хисар мои познати са много доволни от Си-Комфорт, казаха, че водата е топла, но като гледам от снимките басейна не ми се струва много голям-зависи обичате ли да плувате.

Общи условия

Активация на акаунт