Отговори
# 630
Добро утро и от мен  Grinning
Днес е петък ,денят в който бездействам на работата и смятам да го направя и днес Whistling
Нещо съм се развълнувала ,защото снощи сънувах бебока си ...никгоа досега не го бях сънувала и ми е много готино  Blush
И аз както някой спомена ,тази нощ не ставах да пишкам и се събудих в 7  Tired
Но май трябва да се примирим вече - или много ще ни се спи ,или сън няма да ни лови !
Днес трябва да организирам майка ми за едно голямо есенно чистене на апартамента  и още отсега се уморявам  Tired Това прозорци,това пердета...ужас.Много ме мързи Flutter

metchopooh,искрено ти завиждам ,че си успяла да похапнеш!
Специално за теб

Чакам и аз с нетърпение момента ,в който ще започна да ям  Praynig
И вече искам да ми проличи вече ,че съм бременна Confused

# 631
ДОбро утро мамчета!!
Малко ви завиждам за терзанията  newsm62 smile3556 Аз не съм спряла да качвам  #Cussing out Забременях 75кг. сега съм вече 80  Embarassed eat ама какво да правя не се насилвам то ми се яде  newsm78 .Повръщане съм имала само веднъж и то по моя вина .Като цяло дотука освен килограмите съм екстра .Пожелавам и вас да ви споходи същия глад скоро  chef eat

П.С. Абе нещо неразбирам седмиците с една назад ли се водят ? newsm78 На линииката ми пише 13седмици и 1 ден това незначи ли вече 14 седмици ? ooooh!

# 632
Excellent, да - 13 и 1 ден означава, че вече си в 14г.с. Аз по това се ориентирам: http://www.ladypill.com/calendar.php. По тази таблица ме следи и докторката.  Peace
Внимавай все пак с кг. Имай предвид, че нормалното качване е 12-14кг за цялата бременност. Повечето кг. понякога водят до усложнения при раждането. А иначе за естетиката няма какво да мислим сега - после ще сваляме.  Hug Аз все още съм си същите кг., дори май съм -1, ама това си е от повръщането. Сега вече ще почна да дебелея.  tooth

# 633
здравейте и от мен   bouquet
Excellent аз мисля, че трябва да си в 14 г.с. На моя също пише 11 и там няколко дни, но според мен това означава, че съм в 12. доки вече ми каза, че в края на тази седмица мога да спирам утрогестана, така че би трябвало вече да съм в 4ти месец. който е по-запознат да се изкаже.
и аз завиждам на мамите дето не могт да ядат. аз качих 5 кг. вече... Cry, но наблягам главно на тестеното и сигурно от това. вече започвам да разнообразявам и да се ограничавам от junk храната и се надявам да не качвам толкова главоломно. преди да забременея бях на разделно хранене и много добре се отразява на добрата фигура, та и сега започвам пак да го спазвам.
аз открих цаката на неставането през ноща - просто вечер не пия вода. от 3 дена съм така - пия до към 7ч. и си спя като къпана Simple Smile

хубав ден на всички.  Hug

# 634
Привет  Wink  
Темата продължава с изследвания  - май няма как . Цитонамазката се прави. Може да покаже + резултат през бременността поради понижен имунитет, но след раждането нещата се нормализират.
Аз предната си я карах с висок пап, който мина след раждането и просто правих чести контроли след това. За вреда на бебето никой не е споменавал. Може би е вредно за майката или пък може да предизвика преждевременно раждане  newsm78  newsm78  newsm78 представа си нямам.
Аз дето ги мразя лекарите и висенето пред кабинети ... сега имам и проблеми с дечко - имал сърдечни шумове  newsm78 брей от къде го измислиха не знам уж за едно ухо го заведох  newsm78   newsm78  newsm78 и ми беше достатъчно да не спя цяла нощ и да мисля за едното дете , за бъдещото , за едно изследване , за друго ... ей за това ги мразя изследванията , защото явно съм склонна към хипохондрия  ooooh! Днес едвам си отварям очите, а детето ми е весело и играе - няма начин да му има нещо на сърцето и все пак ще ходим да правим ехо ... ей ужас!

# 635
Severina,  Hug! Дано всичко да е наред с детенцето ти и напразно да си се притеснявала!  Praynig

# 636
Северина ,все едно говориш за мен  ooooh!
 И аз преди изследвания съм същата - представям си лицето на лекаря като ми съобщава лошата новина ,настройвам се предварително за най-най-лошото изобщо пълна паника съм.
Това ми е предадено от майка ми и никога няма да й го простя.За нея всяко посещение при лекар е едва ли не последното нещо ,което ще направи в живота си  ooooh!
Относно шума на сърцето при детенце ,не се тревоожи ,те често грешат.И мен като малка са ме изкарали със сърдечни шумове ,а съм била шило голямо ,много енергично дете ,което не стои на едно място.А аз съм чувала ,че деццата с подобно заболяване са бавнички ,мудни едва ли не ...
Както и да е ,на 25 съм и шум никога не съм имала .
Но остава травмата за майка ми ,която при всяко мое прилошаване си е мислила най-лошото  Naughty
Дано всичко да е наред с вас  Simple Smile

# 637
Благоадаря, да и лекаря така каза - много деца имат таквиа неща и няма проблеми , но да направим ехо ... е аз му вярвам, но въображението ми - НЕ ! Цяла нощ - сценарио след сценари, даже по едно време сълзи роних , а сега не мога да гледам  Rolling Eyes А детето си играе, смее се , тича , ходи на спортна градина и правят спорт ... ясно е , че е здраво. Само майка му е малко крейзи  Sad 
Айде да не ви занимавам с глупости.
ще взема да ида да си направя една прическа , че приличам на нищо  hahaha

# 638
Здравейте слънца.... Hug
Първо да честитя рождения ден на Йоана(макар на патерица)
Да е жива и здрава,да хубавее и да радва мама,тати и всички покрай нея.

Аз имах ужасен инцидент. Sad Една колежка щеше да ми прочиства ушите с някаква метода,а накрая се оказах с капнат вътре в ухото горещ восък. ooooh! Вчера ходих на лекар и се наложи да го вади с месна упойка.Звънна предварително на гинеколога ми,но за мен притеснението си остава.Не искам да ви натоварвам,но преживях много голям стрес и болки.( и овикване )

Надявам се при всички вас да е наред всичко.Аз отивам да търся в нета инфо за упойките и бременността.

Весел ден!   bouquet

# 639
  • последна надежда
Severina_ аз се присъединявам към мнението но Данчето. Шумът е често срещан, но в повечето случаи се оказва физиологичен. Аз имам шум, но на Ехокардиограф всичко си ми е ОК   Peace.

Момичета помагайте,
В събота ще обикалям за тоалет за сватбата, която е в неделя. Кажете подходящи магазини с дрешки за малки коремчета, но малки размери (за малък ханш). Трябва да пазя леглото и ми се иска в рамките на 1 час да обиколя 5-6 магазина, не повече.

# 640
iveeeta в orsay на Витошка има много сладки рокли, ефирни и стилни, които са с висока талия и са подходящи за нашите коремчета. пробвай и Дика и Елизабет на Витошка също, но в orsay цените са по-приемливи.  Peace

# 641
здравейте мили мами, толкова отдавна не съм писала тъй като ме нямаше в града/студентка съм и бях на очни и нямах достъп до интернет/ както и да е още не съм изчела всичко но се нядвам да наваксам тея дни. Исках само да ви се похваля е днес най после и аз чух малкото сърчице в мен и съм много щастлива/ не бях ходила на преглед от 15.08/ слава богу за сега всичко е наред. Целувам ви всички и ви пожелава прекрасен ден

# 642
Хайде и аз да се включа . Терминът ми е на 14 април, на 29г.,втора бременност. След прекаран спонтанен абор януари месец, този път се надявам всичко да е наред. На всички бременни мами желая лека и безпроблемна бременност.

# 643
  • София
Ех Вяраа... Бива ли така? Сега къде да ги търся тези вкусотийки? Толкова вкусно ми изглеждат, че само те са ми в главата!  newsm03

iveeeta  и аз ще се присъединя към tansu . Това са и моите магазини за пазар. Преди няколко дни ходих с приятелка в Елизабет и имаше страхотни рокли. Цените бяха от 50 до 100 лева - според мен е доста приемливо за нещо официално. Имай в предвид, че те предлагат и корекции, които влизат в цената. Нещо рядко срещано вече из родните бутици и магазини. Стискам палци да си намериш най-красивата рокля/костюм и да изкараш една весела сватба!  Hug

Severina_ не се притеснявай. Аз съм от тези деца, които бяха с шум на сърцето. Израства се и няма никакъв проблем. Просто е добре да се минават периодични прегледи, за всеки случай и спокойствие на родителите повече  Wink  

galeeto   - добре дошла при нас!  Hug

Хайде мацки - петък е! Насладете му се подобаващо - идва тежкия уикенд!  newsm44

# 644
iveeeta, аз също бих ти препоръчала orsay, понеже там съм виждала доста туники, които са идеални за малки тумбачета. Също харесвам и Tally_Weijl - имат магазин на Солунска, почти до ъгъла с Хр.Ботев (също и в мола на Стамболийски, но ако ходиш към Витошка ще ти е по близо този на Солунска). Но честно казано и в двата магазина не съм ходила отдавна. Дано си намериш нещо!
rene88, честото ти  Heart! Как си изтраяла толкова дълго?  Laughing

cveta80, съжалявам за инцидента! много неприятно... Нямам представа за упойките, но нали и самото раждане се случва с упойка по някога, та едва ли е толкова страшно! Спокойно, не си мисли лоши работи!  Hug

galeeto, добре дошла! Този път всичко ще е наред!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт