Отговори
# 390
Здравейте момичета!!!Един ден не съм влизала и не мога да ви изчета Grinning това ми харесва ,приятно мие да ви чета макар,че рядко пиша но продължавайте в същия дух. HugЗа годинките и аз си мислих ,че на 34 съм позакъсняла за второ бебче но времената вече са други и жените раждат  след 30г.Няма възраст за това ,кога да станеш родител,важното е да го желаеш и да се чувстваш щастлив.И аз си имам коремче и се чувствам доста наедряла демек дебеличка LaughingОт както започна гаденето и зверския глад си хапвам стабилно без ограничения.Надявам се неразположението да премине скоро и да си създам здравословен режим на хранене.Приятен ден на всички!!! Ще може ли и на мен паролата за албума Praynig

# 391
Това ме хвърли в размисъл  newsm78 -  qnikzp мила ами без ластик като е дрехата - кое му е удобното и няма да те подпира  newsm78 newsm78
предполагам се има придвид нещо такова:
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama.aspx?productid=324150210&am … &numberpage=1
 тук не се вижда особено (най-добре се вижда н екрюто), но има широк ластик на корема. лестикът е тип както завършват на ръкавите на анцузите, но доста по-широк. може да се носи и обърнат на 2 и изпънат да обгръща пупата. водят ги пижами от трико са, но аз си маам в къщи с такова и около блока Embarassed (особено синьото е като анцуг)
Да, но пак е ластик нали, не виждам как дреха без еластичност в талията ще е по-удобна, както и да е де, неаз явно не разбрах  Mr. Green
Аз изчистих с помоща на мъжо защото...голям зор, обаче я кажете за препаратите, аз все с такива фъскащи като за прозорци чистя и сигурно ги дишам, има ли опасност няква и до колко е  newsm78 newsm78

# 392
  • Варна
Вяраа всичко що мирише или съдържа хлор амоняк ацетон въобще химикали вреди ужасно много. На мен ми казаха че верото е най безобидно.... но никакви силни миризми  Simple Smile

# 393
Звездичка и аз така съм чела за спането, а и имам проблеми с гръбначния стълб и кръста и по гръб не мога посмъртно да спя и гледам да спя на страните си ама все ме влече нещо на дясно Simple Smile))
Миличка, какви проблеми имаш с гръбначния стълб и как ти обясниха, че ще раждаш. Аз имам операция на гръбначния и се притеснявам много за това как ще протече раждането.

# 394
Това ме хвърли в размисъл  newsm78 -  qnikzp мила ами без ластик като е дрехата - кое му е удобното и няма да те подпира  newsm78 newsm78
предполагам се има придвид нещо такова:
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama.aspx?productid=324150210&am … &numberpage=1
 тук не се вижда особено (най-добре се вижда н екрюто), но има широк ластик на корема. лестикът е тип както завършват на ръкавите на анцузите, но доста по-широк. може да се носи и обърнат на 2 и изпънат да обгръща пупата. водят ги пижами от трико са, но аз си маам в къщи с такова и около блока Embarassed (особено синьото е като анцуг)
Абсолютно същото е. Но да видим с  моите мини размери какво ще си намеря, а в смехоран няма детски дрехи за бременни  Laughing

# 395
Много е тихичко днес тук..

# 396
qni-kzp , ти направо си имаш бременно коремче вече  Heart Eyes
Иска ми се и аз да съм така след две седмици  pregnant  Flutter

# 397
Ех,какви сладки корем4ета имате,аз моето още не съм го снимала Simple Smile))Ама мисля 4е напредва и то,въпреки 4е аз не съм от вас слаби4ките Simple Smile
А за препаратите-аз съм питала,казаха ми 4е не са 4ак толкова вредни,особенно като ги използваш от време на време .Само трябва да е проветрено,да влиза въздух ако може и наи -важното е да не се ползва белина! сигурно заради много силната миризма.Аз ли4но като 4истя си слагам винаги ръкавици и гледам по-бързо да пускам вода,да не дишам мн мн миризмите на препаратите все пак..
А за сънищата -аз също много сънувам,но моите все едни дълги и странни Simple Smile))Но то ще е от хормоните   Wink
За спането-и аз гледам на страни да спя,така ми е наи удобно .
Хаиде мили4ки ,много ви прегръщам  Hug

# 398
milli_vanilli, qnikzp - относно женската консултация в ТК доколкото знам е платена с избор на лекар- 400 лв. като не включва БХС и феталните.
Относно лекарите- аз лежах в Патологията 1 седмица и останах с мн добри впечатления за няколко лекари:
1. Мажена Панова - тя е началник отделение, но доколкото знам не води ЖК в ТК, а в клиниката на Мазнейкова. Ако си запазих точката беше единствено благодарение на тази жена. Мен ме вкарах с диагноза мисет в 5 г.с. и 4 дни Shocked - представяте ли си каква глупост, тя беше шашната и каза това бебе ще има сърдечна дейност ще видиш. Винаги в коридора спираше момичетата да ги пита как са и да ги окуражава/ или поне мен въпреки, че не ме познаваше/
2. д-р Грънчаров- едно от момичета в стаята беше негова пациентка, но не лична позната. Постоянно и звънеше да я чуе как е дори когато не беше на работа. На рождения си ден мина да почерпи пациентките с бонбони.
3. За много др доктори съм чувала добри отзиви- Савова, Попмарков, Ташкови, Ковачева- вижте темите за ТК

Лично аз ходя при Маленов пак от ТК в частния му кабинет, защото е близо до нас. Била съм само 2 пъти на преглед и още не мога да кажа на 100% но за мен най- важното е, че е достъпен- ако не може да ми вдигне тел винаги ми връща обаждането, реалист е не дава напразни надежди, но пък намира начин да те окураж 

# 399
Zdraveite na vsi4ki!az sam nova v tozi forum no s udovolstvie iskam da se prisaedinq kam vas.Az sasto o4akvam beb4e prez april.i tova mi beshe nai hubaviq podarak za rojdeniqt mi den(12.08).Az imam ve4e edin sin na 4 godini i polovina.jiveem dale4 ot bulgariq no se staraq da ne zabravqm ot kade sa ni korenite.Mnogo ste se radvam da sam 4ast ot vas.

# 400
Добре дошла gurida   bouquet

Ако можеш си инсталирай кирилица, защото тук ще ти се скарат да не пишеш на латиница.

# 401
  • Варна
qnikzp от съвсем мъничка си имам гръбначно изкривяване, което все повече ми създава проблеми и имам стесняване на междупрешлените пространства горе на врата и на ниво Л5-Л6 долу в края на гръбначния стълб. Долу горе на същото ниво долу съм си пуквала таза преди 3год. и още и още ме наболява отделно дископатия, след направен ЯМР преди 4год отхвърлиха дисковата херния видяна на скенер. И от сега още ме боли кръста, казах и на гинеколога каза че засега щом болката не е много остра и се търпи да не приемам медикаменти за по нататък ще ми изпише нещо ако не мога да търпя болката. За раждане още нищо не е казвал може би изчаква да му дойде времето. Все пак ми е първа бременност и знае че съм много притеснителна остава и да ме шашка с раждане, макар че аз въобще нито се страхувам нито нищо, търпя на всякакви болки, но ще му кажа ако нещо не му хареса на видеозоните или като почне раждането да хваща ножа и хич да не ме пита.  Laughing hahaha

# 402
didipeicheva аз имам абсолютно същите оплаквания като тебе- гърба ме боли зверски отсега, краката ми изтръпват понякога и получавам крампи. Всяка пролет и есен правя 10тина масажа и терапия с милгама, защото в тези сезони се обострям, тази година обаче ще пропусна
но все пак се надявам да нямам проблем при евентуално раждане

# 403
Наскоро имаше тема относно това дали гръбначното изкривяване може да е проблем при раждането, според това, което прочетох няма пречка жената да си роди нормално без никакви проблеми. Ето я темата:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415351.0

# 404
  • София
 Hug привет и от мен , не пиша , но ви следя , защото малката ми принцеса пак е с ангина и Т ( резултат от 2 дена за по 2 часа в яслата, но к'во да се прави "борим се" за точка за градината  Mr. Green)
по започнатата тема... не само гърба ,а всичко ме наболява и още ми става лошо , тази бременност ми е коренно различна от първата ,която беше песен , за... по долу - хемоглобина - тъй като не можах да го вдигна в нормите ( по препоръка на лекаря в 9 м. пиех вечери по една чаша червено вино - писах и в предната тема - и някакви хапчета взимах не си спомням какви ) ми направиха секцио по желание с хемоглобин едва 106 .
толкоз за днес от мен - целувки на всички  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт