педи ми каза, че вече млякото не е достатъчно и трябва да го давам между храненията и трябва да започнем да вечеряме с постно ядене. Обаче нашата следобедна закуска е в 17-18 часа т.е. време за вечеря няма, тъй като в 20-20.30 детето пие Ам и си ляга. Пробвам периодично да замествам следобедната закуска с постно ядене, но то категорично се отказва. Маги така и не се нааучи да яде постно. Давала съм месно обаче само за да видя реакцията и тя си го хапва с удоволствие. А веечерното Ам варира в широк диапазон, от 80 до 220 мл. Следва 12 часа пауза и дори след събуждане не виждам да е "озверяла от глад". Та мисля, че млякото все още й стига, но смятам да споделя наблюденията си с док да видим какво ще каже.
Сович, благодаря. Ще прочета августовската. Макар, че каквато съм паника няма да е много добра идея да чета подобни неща. От тази ваксина и мен ме е страх, успокояван се, че от познатите ми деца няма нито едно, което да е имало проблем с нея. А и Маги до момента не е показвала никакви постваксинални реакции.
Шмат, майчета, желая ви прекрасно парти днес и чакам да гриза нокти надд снимките.

Чакайте сега да видим като четох,четох какво запомних
Суче преди заспиване и по 2-3пъти през ноща,но пък спи до 10.30
Много плаче и маха с ръчички....
Но нали е за добро 
Ей в такива ситуациии не мисля,че е необходимо да повтарям едно и също и се въздържам,нали няма смисъл да претрупваме темите с едни и същи постове
Поне аз така мисля де... А когато влезна с въпрос ,понякога също не пиша,защото намирам отговорите си в някой от вашите постове
И много,много си ви обичкам!!!!!!!!!

- на мама малкия сърдитко.
Усетих се, чак на другия ден като реших да направя снимките 
Всички сте чудесни и аз искам да съм там!