zа всички ви, zа снимките наистина няма какво да говоря..Щмати и другите мамета и дечица

А иначе ваксината и тука я имаме същата(ММR), също между 12 и 15 месеца. Ей сега погледнах точно. И е същата, Приорикс... дам...
Дими, прочетох, че май няма друга алтернатива на точно таzи ваксина..
Аz, момичета, като се zамисля, не съм против ваксините, напротив(просто ги имам като по_малкото, необходимо zло), но точно zа таzи ваксина нещо...
Направо да си кажа, ако не е zаушката, може би бих я откаzала, след така прочетените неща.. Просто не съм наясно особено със zаушката.. Морбилито и рубеолата с какво са толкова опасни? Имам предвид.. аz примерно съм боледувала от и двете, нищо особено не бяха, дет´се вика. За малки деца ли са опасни, що ли...? Ако някой zнае конкретно, бих била доволна..Ирини, аz също следвам календара. Слагаме си ваксини. И мен ме е страх от болестите и усложненията, но точно таzи ваксина... не zнам... И накрая сигурно все пак ще я сложим. Но не беz двоумене, не и zа таzи. И колкото повече мисля, толкова повече... нищо не иzмислям. Но определено не ми е ...хм ... "любимата ваксина".
Оф, наистина, май когато не zнаеш е по_лесно. Но не и по_добре...
Беше много хубаво!
Децата си играха в една стая пълна с играчки и много се забавляваха като лазеха и ходеха из целия апартамент! /без Любо де - той само си седеше 
Ели учудващо също не мрънка много - хапна си доста и си поигра с играчките на Марти, които са страааааашно много! Симонка пълзеше навсякъде, а Любо страшно е пораснал. Има дълга косичка и е голям красавец! Всички мами също са прекрасни - слаби и красиви! Шмате, благодаря ти много, че ни направи част от празника ви! Беше чудесно за мамите и много забавно за бебковците! Ели веднага заспа, толкова беше изтощена.
Гали си похапна пълнозърнеста бисквита, оризовка, солена кошничка и кекс.
Рожденикът беше в много добро настроение и разхождаше баба си из апартамента, без да спре и за минутка.
Аз май започнах да мисля на глас, ама наистина се обърках. В този ред на мисли някой дава ли на обяд супа и после основно? Сега ми идва и друго наум да попитам - дали ще е проблем, ако приготвям попарата с АМ? Аз като малка предпочитах попарата с мляко, вместо с вода или чай, ама знам ли
И бебоците и мамите от снимките са прекрасни
), бие ме с ръчички... мисля, че се нерви, че не пуска.
Но пък ме е обзело едно чувство на удовлетворение... Много обичам да върша нещо