е аз

онзи ден като бяхме при педи, и казах, че няма да правим тази ваксина

Gardenia, и аз се размечтах за градинките ви

Хепи мама, аз реших за нас с Любо - рано ни е още за четки и конци за зъби

Нени, е аз като теб и Иринии, знам - плод на гладно.така съм свикнала с това,че както не мога да хапна плод след ядене, така и на Любо не мога да дам. забелязвам, че му купувам такива плодове, каквито не мен ми се ядат, обличам го толкова тънко/дебело, както себе си ... като започне да си казва, тогава ще гледам да го слушам
Ники, и аз много `важавам плодовете, не го лишавам от тях, но между храненията му давам, не като десерт.
да ви кажа защо ме е толкова страх от десерта
майка ми винаги готвеше супа, манджа и ... десерт
ама винаги имаше нещо сладичко /пак казвам не възпримам като десерт плодовете, може би ми е погрешно схващането.../ и до ден днешен си търся сладкото след хранене
ама като наследство!!! разбери - няма заспиване
и хич не се кефя на този си навик ... не ща и Любо така да го свиквам
а и повод аз да отвикна
а в тези десерти в кухнята слагат ли захар ...Григ, слушай сега за елдата. Четох, че трябвало да се накисне от вечерта след като я измиеш. На сутринта доливаш вода /не много, защото не и трябва много варене/, ако е поета всичката и вариш 10-15 мин. не изхвърлям от водата-преценявам да остане и малко водичка да има - да не е суха. мачкам в една купичка сирене, слагам малко масълце и сипвам от топлата елда. мммм - много ни е вкусно на нас с Любо. тя е с повече желязо, а ние не трябва да прекаляваме с него /нали сме таласъмчета
спомням си, че момичетата казваха със зеленчуци била вкусна, ама не разбрах сурови ли какви

много си падам по такива неща - нали не съм имала село и сега се кефя на лехата с домати, която сама засадих експериментално напролет и сега джи всеки ден изяда по домат откъснат минути преди да й бъде сервиран. Кеф! Та да не се отплесвам - успех ви пожелавам и ако имаш някакви колебания относно определени интериорни и инсталационни решения, питай, може и да знаем отговорите 
Милинката спи, сготвих набързо едни тиквички с ориз, изчетох ви, разго/отговарях наум, но без да успея да го материализирам в пост

Ама айде, аз да спирам да говоря само за това. Слагам пък каквото сабя покаже. Смятам, че ще мине леко.