СПА СРЕЩА ЮЛЧЕТА 2008

• 10 355
  • 242
  •   1
Отговори
# 150
Аз още нямам фактура.

# 151
Аз пък не помня да съм давала мейл.

# 152
А, има ли някакъв срок до който трябва да получим фактура и да платим?

# 153
Нищо не са споменали за срок. Ама щом се бавят, то пък и аз няма да се натискам да им давам пари  Crossing Arms
Дуци, ти не си давала, ама Белинда ни е издала  hahaha Между другото писаха ли ти? Искат да ти препоръчат апартамент, понеже максималния капацитет в студиото е трима души. Аз им обясних че сме с бебета, носим кошари, другите деца са малки и т.н.
Мамоиви, и на вас също. Може да обмислите да вземете апартамент, че все пак Катето е по-голяма и едва ли ще спи при вас на леглото. Както си прецените де, но ме помолиха да се свържа с вас и да ви кажа. Аз има казах директно да ви пишат, че ще стане по-бързо, ама може би са по-туткави от колкото предполагах  ooooh!

# 154
На проформа фактурата има банковата сметка (в Райфайзен е). Отбелязано е и колко е капарото, което трябва да се плати, но не е написан срок, до който трябва да се плати.

# 155
Нямам мейл Thinking

# 156
  • София
Аз имам фактура.
Дуцка, Села ви, що тъй, не знам. Сигурна съм, че мейлите ви бяха в списъка, но нека Аелия провери все пак Rolling Eyes

За апартаментите - и аз така казах на всички с повече дечурлига, според мен в студио ще е тесничко, освен ако и двете деца не спят в леглото с родителите си, което при нашите размери е непостижимо hahaha

# 157
  • София
И аз нямам фактура. Има ли ме в списъка?

# 158
Елика, има те разбира се.
И аз нямам мейл.  #Cussing out

# 159
Какви са тия фактури и тия пет лева? Laughing Аз нямам нито мейл, нито фактура.
Последно - не разбрах как става превода на капарото.

# 160
Злати, почвам и аз да не разбирам  #Cussing out

# 161
Който е получил да препрати на другите Mr. Green

# 162
  • София
Идеята беше да направят проформа фактури за всички ни, да ги пратят на мейлите, които сме заявили в списъка и по данните от фактурите всеки да си преведе капарото. Аз предлагам ако до края на тази седмица нямаме всички фактури, който има, примерно аз, да препрати на лични банковите данни на хотела на тези, които нямат, сумата можете и само да си я сметнете Peace В понеделник-вторник всички да си преведем парите, че време не остана Grinning

# 163
Мен ме учудва факта че се мотаят.  ShockedТе имат интерес да преведем парите по-бързо.

# 164
  • София
И аз нямам нищо  Rolling Eyes
Само да кажа, че съм звъннала да питам. В Апартамент за двете деца няма да платя допълнително.Който иска да пита.Да не стана като на Трявна Wink Аз обичам да се презастраховам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт