Скъсаха ме на изпит...

• 26 776
  • 70
  •   1
Отговори
Здравейте, знам, че на някои ще им се стори глупаво, но ми е много гадно, скъсаха ме на изпита, не бях чела много, но можех да го мина, но ми се падна нещо което не бях преговаряла и... Много е гадно, за пръв път ме късат, студентка втори курс, досега съм си мислела че няма да ми се случи, защото по принцип уча много, но ето че съм грешала. Знам, че тук пишат хора с много по-сериозни проблеми от моя и моля да ме извинят, но не съм спала от яд, толкова исках да го взема. Има поправителен, но не е там въпросът. Ядосвам се на себе си, че се изложих така. Иначе имам добър успех и сега тая двойка ми "краси" студентската книжка  Sad.

# 1
Ще го вземеш на поправката, горе главата.

# 2
  • София
Е, хем толкова си искала да го вземеш, хем не си чела много Wink

Дай по-спокойно, за яд си е, но...стават и такива работи Simple Smile

# 3
Случва се, няма за какво да се ядосваш толкова.
Поне, в твоя случай, си знаеш - не си чела много...
По-гадно е да си чела много, едно нещо само да си пропуснала и да ти се падне точно и само то...
Тогава чувството е още по-отвратително Simple Smile

На поправката ще го вземеш.
Не е болка за умиране Simple Smile

# 4
Е, хем толкова си искала да го вземеш, хем не си чела много Wink
...

Тъй де, то едното не изключва другото  Mr. Green

# 5
Ами честито!
Студент без двойка може ли  Hug

# 6
  • София
Може без двойка - аз не съм имала.

Винаги ми се е искало да взема всички изпити и винаг исъм чела здраво. Просто няма да мога да спя ако знам, че нещо не съм го чела и то може да ми се падне.

Ако наистина толкова много си искала, трябваше да отделиш повече време за четене. Друг е въпросът, че в повечето случаи (включително и моя) желанието за вземане на изпит няма нищо общо с желанието за четене.

Дано ти олекне.

# 7
  • София
Като видна пълна отличничка, в първи курс получих първата си двойка ( и в студентската книжка, да) по Дескриптивна геометрия.
Т'ва щото 3 дни преди изпита, вместо да уча, се тръшках, че нищо не разбирам.
Много тежко преживях този "провал".
Една седмица по-късно ми беше поправителният, който взех с 6.

Когато до двайсет, двайсет и няколко никога не си губил, получаваш плесница.
Обаче е добър урок.
Защото животът раздава много плесници след това.
И е добре да се научиш да губиш.

Никак не обичам клишетата, но ще си позволя да цитирам едно, което е хубаво:

Най-голямото величие се състои не в това да не падаме никога, а да ставаме всеки път, когато паднем.

Успех! Mr. Green

# 8
Когато ми се случи нещо наистина тъжно , когато имам някакви притеснения се сещам как в ІV курс ме скъсаха за първи път.Обадих се на майка ми, а след това седнах на една пейка в градинката пред Народния театър и горчиво плаках...
Сега ми е смешно, че така съм приемала нещата.
Успех на поправителния, ще почетеш малко по-сериозно и ще успееш!

# 9
  • Varna
Спокойно, мила
това е само един изпит.
Моят синковец да е жив и здрав беше от тия дето се учат със кеф и без големи трудности ама донесе веднъж двойка и се тюхкаше и се тръшкаше. Аз обърнах всичко на майтап и му казах-че ученик без двойка е като войник без пушка-
Горе главата.  Hug

# 10
мене ме скъсаха на изпит за пръв път в 4-ти курс-гадничко ми беше,ама нейсе-случва се. Mr. Green
неприятно е,обаче не е голямо чудо-ще го вземеш на поправката,само седни попрочети малко повече.
пък си и едва 2-ри курс,нищо чудно до края на завършването да ти се случи пак.. Mr. Greenне че ти го пожелавам,но не бива толкова да се тръшкаш,просто учкаш повечко,а и разчиташ на добър късмет. Laughing
ето на-аз сега уча за поправка на държавен изпит.. Laughing

# 11
  • София
Чудо голямо като са те скъсали. На поправката ще си вземеш изпита. Извинявай, но притесненията ти за "украсата " в книжката ми се струват смешни.

# 12
Е мен са ме късали на изпити за които мнооого съм чела... Преживява се. Вместо да хабиш енергия да се ядосваш хващай учебниците и на поправката да ги разбише.

# 13
Е, късали са ме на изпит, за който бях на сто процента сигурна, че ще го взема. Mr. Green Първо се опулих, после ми стана смешно. И пак го взех.

# 14
Да се научиш да губиш е хубав израз, но в този момент едва ли ти помага. Приеми, че трябва да се научиш да "отвръщаш на удара" и планирай как ще поправиш двойката Simple Smile После ще си спомняш само как си се справила със ситуацията. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт