Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 11 080
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
Ели, това би било страхотно, стискам палци скоро да си намериш нещо подходящо, за да не са все така празни почивните дни, а и би си подпомогнала бюджета все пак  Hug
И аз така казвам , ама гледай да не се преуморяваш , че ....  ooooh! Peace

# 166
Бременее ми се.
Искам да си правя тестчета, да се вълнувам. И секс може...
Ама нямам мъж...  Thinking

# 167
Бременее ми се.
Shocked Shocked Shocked Shocked    без мъж не може  hahaha Joy
може ако ползваш донор  bowuu bowuu

# 168
Бременее ми се.
Хм, моето дете е голямо вече.
 Съвсем, съвсем рядко, някъде дълбоко у мене проблясва желание да имам още едно детенце, не заради вълнението, тестчетата и секса, а заради самото дете, заради желанието да дариш живот.
Но няма да ми се случи.

# 169

Ама Танче, намери го тоя мъж, във Франция си все пак  Hug

Така е. Чакам го аз, ама като не го разбирам, пусти френски!А българи няма наоколо.А тези, които познавам са женени или неподходящи.Е, ще си почакам  Laughing Бъдете сигурни, че ще ви информирам първи, ако се случи  Hug

И на мен ми се искаше второ дете, но времето си минава и както е тръгнало, няма да стане.Остава ми да се надявам на внуци  Laughing

# 170
Тъжно ми е  Tired
Мисля че нещо, което отдавна трябва да приключи, приключва сега, а мен ме боли.  Sad

# 171
Тъжно ми е  Tired
Мисля че нещо, което отдавна трябва да приключи, приключва сега, а мен ме боли.  Sad
Какво стана???  Tired Tired

# 172
Стана ли, става ли, незнам. Ама трябваше една връзка да приключи отдавна. Сега ми е по трудно   Sad

# 173
Стана ли, става ли, незнам. Ама трябваше една връзка да приключи отдавна. Сега ми е по трудно   Sad
Щом си сигурна действай Peace .
После ще ти олекне. Нали знаеш, че отлагането не води до решаване.
Да не става въпрос за обвързан мъж newsm78

# 174
O, не. Връзка започнала скоро след раздялата с БНД, и явно не с правилния човек.  ooooh!

# 175
O, не. Връзка започнала скоро след раздялата с БНД, и явно не с правилния човек.  ooooh!
Ами няма значение -щом си го осъзнала, пак действай.  Peace
При мен беше обратното-връзката с бнд  започна веднага след друга. Знаех, че не е човекът, с който искам да съм, но.. хайде по-лесно да превъзмогна предходния, хайде да не го нараня незаслужено и т.н и т.н. и така свикнах, ден след ден отлагане - почти четири години. Докато не си дадох сметка, че това е моят живот и определящи са моите интереси. Доста късно се реших да действам, но по-добре късно, отколкото никога.

# 176
Ако имаш и най-малки съмнения ...не се колебай !!!
Щом е неправилния и ти така  чувстваш нещата  - Действай !!! няма смисъл да  отлагаш и да си губиш времето !!!! Naughty
Кураж и късмет  Hug

# 177
Здравейтееее!   Hug Hug Hug
Големи ядове, голямо чудо в тази работа  Tired

Бременее ми се.
И на мен  Mr. Green Но ми е рано още.Ти така казваш,защото няма мъж до теб.
Ако имаше друга песен щеше да пееш  Laughing

Вени, как си?  Hug

# 178
Тина , а ти защо искаш да приключи тази връзка? Какво ти липсва?
Понякога, теглейки чертата, разбираме, че нещата, които са ни липсвали все пак не са толкова важни, колкото тези, които ще загубим.

Пате, може и да съм непорочно забременяла... Като гледам какви настроения ме люлеят в двете посоки  Thinking Ти имаш ли си мъж?

# 179
Тина , а ти защо искаш да приключи тази връзка? Какво ти липсва?
Понякога, теглейки чертата, разбираме, че нещата, които са ни липсвали все пак не са толкова важни, колкото тези, които ще загубим.

Единствено това да ми вярват ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт