подсъзнанието може всичко 15

• 49 691
  • 469
  •   1
Отговори
# 135
  • Tам през Атлантическия океан

Щастие

Толкова дълго те търсихме... И съдбоносно.
Щастие... щастийце... Криеш се, миличко, знам.
Тъкмо те видим... Тъкмо едва те докоснем...
Тъкмо те хванем... и няма те... няма те там...

Шапка невидимка... Как ли изглеждаш тогава?
Всъщност какво си?.. Не подозирам дори...
Дълъг живот?.. И любов?.. И успехи?.. И слава?..
Много приятели?.. Много и много пари?..

Колко години... И всяка с това ни сурвака.
Земни неща... Мили боже, това ли е то?
Ах, покажи се на светло... Съвсем преди мрака.
Щастийце... Миличко... Пак ли се криеш...Защо?

Може би ти си наоколо... Без да го знаем.
Живи сме още... Изнервени... Стари... И зли...
Дай ни се... Все пак... За малко... На края... На заем...
Утре, например... Когато снегът завали...

Ето те... Идваш... Аз чувам гласчето ти звънко...
Хитрият поглед... Малката умна глава...
Двете опашки на ластик...Вратленцето тънко...
Господи, колко сме глупави... Ти си това...

Недялко Йорданов

Щастието...
Онова магическо състояние,
за което всички ние така силно жадуваме...
Понякога се борим с всички сили за него,
друг път отчаяно го призоваваме в душите си,
а не рядко - просто стоим и го чакаме,
то да се "сети" за нас, да ни открие,
да дойде най-после в живота ни
и да даде смисъл и сладост
на дните ни...

На света нямало щастие, казват.
Имало само щастливи мигове...

Дори и да е истина,
нека тези щастливи моменти
бъдат толкова много в Твоя Живот,
че заредят ли се всичките един след друг,
да не остане място за тъга и болка,
за отчаяние и разочарование,
за самота и празнота
в Твоята душа...

п.п. от сайта на една жена  Hug

# 136
Запис чак на 10-та страница  Embarassed

# 137
darena, оправих линка, добре, че свирна   Hug

ето го пак  -  кратки насоки за всяка зодия за новолунието на 18.IX

Mamagemelar  -  The New Moon on September 18th falls in your sign and will bring an extraordinary opportunity to set your intentions out to the universe that have to do with new personal beginnings. Now is the time to ask the universe for help in expressing your true light out into the world.

ако успея, ще ти снимам от книгата

# 138
Много странно...  Thinking  Откакто чух името Жан Спилър не знам защо веднага реших, че е жена...
Даже някой беше писал за нея в мъжки род и чак тогава се замислих, че Жан е и мъжко име / даже май най-често е мъжко име/ и се зачудих дали пък не е мъж   Thinking

А тя наистина се оказа жена, както и пред-знаех  Grinning

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 11:28 от mijjjka

# 139
Интересно : http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10133  Hug

# 140
  • Universe
ЧервеноВинце    bouquet

Къде има лесни практически насоки за изчислението  на  числото Гуа   newsm78 newsm78 /"ако знаете вашето и на всички членове в семейството число Гуа"/

# 141
  • у дома
Desss и аз да се включа към разплаканите - постът за Щастието ме разтърси..  благодаря!  Heart Eyes  bouquet

И при мен Фън Шуй е на дневен ред - след Голямото Разчистване това лято.. така че се присъединявам към нетърпеливките за инфо всякакво - не знаех за числата Гуа изобщо  ooooh!

# 142

Къде има лесни практически насоки за изчислението  на  числото Гуа   newsm78 newsm78 /"

Как да изчислим индивидуалното число гуа:

Индивидуалното число гуа се изчислява на базата на Китайския слънчев календар. Затова, ако сте родени преди седми февруари, изчислявайте на база на предходната година. Например, ако сте родени на 10.01.1974, изчисленията ще направите за 1973 година.

Ако сте жена, съберете последните две цифри на рожденната си година и към тях прибавете чилото 5 и продължавате да събирате, докато получите едноцифрено число. Например, ако сте родени на 15.05.1978, събирате 7+8=15, 15+5=20, 2+0=2 – вашето число Гуа е 2.

За мъжете, съберете последните две цифри на рожденната си година, сведете ги до едноцифрено число и ги извадете от 10. Например, 15.05.1978 – 7+8=15, 1+5=6, 10-6=4, вашето число Гуа е 4.

източник

прочетете и за благоприятните и неблагоприятните индивидуални посоки

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 13:11 от Amitola

# 143
Готовоооооо  newsm44 купих си книгата  в обедната почивка  Grinning Астрология на новата луна

# 144
Момичета не знам дали се сещате, че в предната тема споменах за един мой сън с падащи зъби, заговорихме се, че означава смърт...... ами какво да ви кажа преди 3 дена почина лелята на баща ми  Confused Cry

# 145
Привет народе! Hug

Спиритче...разпредели само хола на 8 части и там прави Фън Шуя. За твоята баня и тоалетна нищо не мога да кажа мила, не съм спец в тази област. Алаик съм .... Mr. Green Но не се отчайвай, всичко е поправимо. Познай, къде са моята баня и тоалетна ...в сектора Богатство!  Mr. Green Сложих червено килимче, на пода, закачих звънче с червен конец на вратата отвън, под мивката сложих  камъни, а от външната страна на вратата сложих огледало, което отразява коридора....това бях прочела за лечение м този сектор, в  моята къща . За де смекчи това, интуитивно подсилих този сектор в хола. Там имам аквариум със златни рибки, дървото на парите, и на стената закачена голяма  императорска  монета. Моя Фън Шуй е  елементарен, на любителско ниво... Laughing
  Ако искаш , то може да питаш в темата за Фън Шуй, тука във форума. Там ще имат отговор на твоя въпрос.  Hug

Десс...страхотно  е стихотворението за Щастието!   bouquet

Лени ,  Пит ,  ето го сайта за Гуа и за 8-те магнитни  посоки, от който аз дърпах инфо преди години.  Hug Лесно и разбираемо е показано в него, как се изчислява  Гуа. В този сайт казват за" Успешни и Неуспешни" пососки. Иначе в книгите съм  чела да се нарича " Благоприятни и Неблагоприятни" посоки.

Добре е, като се прави Фън Шуй в къщата, да върви заедно ръка за ръка със  спазването на посоките за всеки член от  семейството. Тоест, да се изчисли Гуа на всички и да се следват посоките  така, че да е максимално най-добре за всеки.Успех!   bouquet

vili_2703, да спомням си, че говорихме за твоя сън...Много съжалявам за загубата ви! Мир на душата и! Praynig

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:49 от ЧервеноВинце

# 146
Числа ГУА на Източна и Западна групи

Източна група: 1 , 3, 4, 9,
Западна група: 2, 6, 7, 8,

Ако се падне числото 5/при мъжете е равно на 2 , а при жените на 8/

Ето подробно и на руски Peace

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 16:13 от ЧервеноВинце

# 147
  • у дома
За тези които като нас имат различни Гуа числа т.е. моята добра посока е лоша за мъжо и обратно, ето какво открих на същия сайт, който е посочила Винцето.
За кухнята е, но предполагам принципът важи за всяко пространство в дома.

Изпълняването на това важно правило във фън шуй често е много трудно, тъй като отделните членове на семейството имат различно число Гуа, респективно различни добри и лоши посоки. Ако вашият случай е такъв следвайте положителните посоки на главата на семейството. Посоката на мъжа винаги е по-важна и с по-голям приоритет пред тази на жената.

За тези от вас, които държат много на равенството между половете, Лилиян Ту предлага едно решение, което е приложила в собствения си дом. Тъй като двамата със съпруга й имат противоположни добри и лоши посоки, като нейната най-добра е най-лошата за съпруга й и обратното, тя е поставила две печки за приготвяне на ориз - по една за всеки от тях.

Само не се чувствам много добре с идеята за по-голямата важност на посоката на мъжа   Naughty

# 148
когато новолунието е в Дева:

1   2   3   4   5

Според мен спокойно може да се пропусне думата "искам", чиято употреба не веднъж е коментирана.   Mr. Green

# 149
.....
Само не се чувствам много добре с идеята за по-голямата важност на посоката на мъжа   Naughty

Фъстъче...разсмя ме... Joy  
В  Китай,   мъжа  винаги  е играл силната и важна роля в къщата, а жената е взимала  второстепенната роля.  Crazy  Това не важи май много за Западния свят.  Sunglasses Лилиан Ту казва, че  даже имат два входа за къщата им!  От единия тя влизала и излизала за  работа, от другата мъжа и.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт