подсъзнанието може всичко 15

• 49 797
  • 469
  •   1
Отговори
# 180
  • Семейството е винаги с мен:)

А някой пробвал ли е на практика да транссърфира из реалността за 78 дни?  newsm78  
Вчера свалих книгата на Зеланд в аудио-формат и от днес я слушам  Wink
Мисля, че в предишните теми някой беше споменавал, че я чете, но не помня кой... Ще ми е интересно, ако въпросния човек сподели впечатления   bouquet

Аз съм чела всички книги на Зеланд, а конкретно тази за 78 дни, е просто есенцията от всички книги.... Всички книги - на Кехоу, Зеланд, Абрахам- говорят за едно и също....Така че, да действа:))) И наистина Зеланд пише по-подробно и по-задълбочено за тази тематика...

# 181
  • София

За ИСКАМ - имам потвърждение, че действа, затова писах, който иска, да го пропусне и перефразира примерното желание.

И аз винаги пиша желанията във формата " ИСКАМ....", а утвържденията с "ИМАМ..."  Hug
И при мен "Искам...." -формулировката си работи перфектно  Grinning
Но наистина е най-добре всеки да прави нещата така, както ги чувства bouquet

А някой пробвал ли е на практика да транссърфира из реалността за 78 дни?  newsm78  
Вчера свалих книгата на Зеланд в аудио-формат и от днес я слушам  Wink
Мисля, че в предишните теми някой беше споменавал, че я чете, но не помня кой... Ще ми е интересно, ако въпросния човек сподели впечатления   bouquet

Здравей mijjjka,

би ли ми казала линка, от който си свалила аудио варианта на книгата за транссърфинга?

# 182
  • Universe

Здравей mijjjka,

би ли ми казала линка, от който си свалила аудио варианта на книгата за транссърфинга?

love79    bouquet http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1880982

# 183
в книгите на Дорийн Върчу също имаше тълкувания какво означават повтарящите се цифри , но не мога да намеря в момента от къде да ти го цитирам

[/quote]

Заповядай,директно от книгата:

111 - Наблюдавайте внимателно вашите мисли, и бъдете сигурни да мислите само това което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас, и вашите мисли се проявяват във форма, чрез рекордна скорост. Числото 111 е като ярка светлина.

Чета ви,момичета,но по-рядко пиша. Hug

# 184
love79 , Лени вече ти е отговорила   bouquet
Ако нямаш регистрация там, прати ми мейла си на ЛС и ще ти я изпратя  Grinning
Харесва ми как е направена точно тази аудио-книга, защото има музика и четецът не чете като робот с безизразен глас /както повечето/, ами чете така, че да ти грабне вниманието  Heart Eyes
П.П. Чак сега забелязах, че е над 200МБ и няма да мога да я пратя  Confused

Коконче, благодаря ти за разказа  Hug
Аз като имплантка  Wink  забелязвам, че по-лесно ми върви в ежедневен план. Каквото си търся, го намирам и то по начина, по който го желая  Laughing
Например: искам да си купя обувки  без много-много да обикалям - ами влизам в първия магазин и готово  Hug Моите обувките ме чакат. И номерът ми го има, и моделът ми харесва  Laughing
Изобщо с почти всичко е така в материален аспект. Не знам дали е от импланта, но е факт, че животът е прекрасен   bouquet

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 14:57 от mijjjka

# 185
  • в резерват
забелязвам, че по-лесно ми върви в ежедневен план. Каквото си търся, го намирам и то по начина, по който го желая  Laughing

и това също, а да не ви разказвам за новата си пералня

от преди прословутата ми почивка все си мислех - "писна ми от тази пералня, всеки ден я пускам поне по  3  пъти"......  ooooh! и нали всичко става супер скоростно при мен, стана голяма и непоправима авария,  благодарение на която 2 седмици си припомнях А-то и Б-то на прането с ръце.  smile3544
Обаче това ми показа за пореден път и смисъла на урока , да внимаваме какво си пожелаваме. Та,  чак когато оцених какво съм загубила и когато си спомнях с благодарност каква работа ми е вършила старата пералня,  ми се появи възможност да си купя нова и забележете с вместимост 8 килограма  пералня. Така, че хем си научих урока, хем ще пера доста по-еко и то както съм си го поръчала  по веднъж на ден  Laughing

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 16:09 от Арбанашка кокона

# 186
Г-жа Шуши,би ли си разчистила пощата Simple Smile  bouquet

# 187
  • София

Здравей mijjjka,

love79    bouquet http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1880982

Blagodaria momicheta  bouquet...Nepriatnoto e, che e na ruski, ne che ne  razbiram ezika, ama drugo si e da se potopish v Bg rech i da se otpushesh sluchaiki Peace

# 188
Хей, момичета,  задължително ли трябва да са 10 желанията....ми като не мога да се сетя за толкова  Joy  За  сега се сещам само за 3   newsm78

И аз като Мишка си формулирам желанията ми са с ИСКАМ, а утвържденията с ИМАМ  Hug  Работи чудесно!  Hug

Амитола...изглежда и двете книги са страхотни!  Hug А и светлина8 пише, че "Астрология на душата" е супер книга, та реших  да си ги поръчам и двете.   Sunglasses

Коконке, честита ти придобивка! Laughing  С мерак да си я ползваш!  Hug

Светлина...  радвам се, че се включи по темата за Фън Шуй  Hug

Усмихнат ден на всички!  Hug

# 189
  • Tам през Атлантическия океан
Легенда за ПРИЯТЕЛСТВОТО

В една арабска легенда се разказва за двама приятели, които вървели през пустинята. По пътя избухнал спор и единия зашлевил шамар на другия. Пострадалият, без дума да обели, седнал и написал ма пясъка:
"Днес моят най-добър приятел ме удари!"

Продължили напред и стигнали до един оазис, където влезли да се изкъпят. Оскърбеният приятел внезапно започнал да се дави, но навреме бил спасен от другаря си. Когато се посъвзел, грабнал камата си и написал на един камък:
"Днес моят най-добър приятел ми спаси живота!"

Заинтригуван, приятелят му го попитал:
"Защо, след като те нагрубих, писа на пясъка, а сега пишеш върху камък?"

Засмян, другарят му отвърнал:
"Когато някой добър приятел ни засегне, трябва да напишем това на пясъка, където вятърът на забравата и прошката ще го заличат. Но от друга страна, когато ни се случи нещо голямо и прекрасно, трябва да го гравираме на камъка на СЪРЦЕТО, където никoй вятър не може да го заличи..."

# 190
Maria-Iva , готово  Hug

Desss, мерси за легендата   bouquet

# 191
  • на брега на морето
Здравейте, момичета. Благодаря за линковете, ако
знаете колко материал за четене имам Grinning

# 192
  • София
Отивам да чета назад, че изпуснах много..  Heart Eyes

Аз също виждам 11:11 непрекъснато. Вижте тук какво има за този феномен: http://www.youtube.com/watch?v=Rvl3kcG_Qjg

Desss -   bouquet

ЧервеноВинце - и аз като теб, само че искам заменям с Бих искала да имам възможност... някой беше писал назад в темите за това.  Hug

Арбанашка кокона - страхотна изненада

Отивам да чета за Фен шуй и астрологията, че сте писали за много интересни неща  Heart Eyes

# 193
Аз също виждам 11:11 непрекъснато. Вижте тук какво има за този феномен: http://www.youtube.com/watch?v=Rvl3kcG_Qjg

Абсолютно невероятно!!!!
Непрекъснато виждам на електронния часовник тези и подобни цифри...

А от няколко дни все се каня да надниква тук, че от 2 месеца сигурно не съм ви чела покрай разни други емоции и ми липсваше нещо....

Стопли ми се сърцето и приятно си припомних, че има хора прекрасни като вас!  Heart Eyes

# 194
...

ЧервеноВинце - и аз като теб, само че искам заменям с Бих искала да имам възможност... някой беше писал назад в темите за това.  Hug

Лилиан,...Май съм аз,a?... newsm78  Joy

.....
Така че,  аз научих себе си, никога след това да не моля конкретно за определена сума пари!  Преди си  казвах, примерно: Искам 1000 долара за да ида на екскурзия в Дубай...и нещата не се случваха....а  после го смених на: Искам да имам възможността да посетя Дубай! Благодаря ти ...за това, че ми даряваш този шанс!  И то се случва. Grinning   Парите се появяват...навреме, за да се сбъдне целта, към която се стремим. Целта не са парите, а самото желание. Парите сами ще дойдат, по пътя към целта!  Wink

....

Да не би да е това...   Whistling

А с цифрите 11:11... и аз непрекъснато ги виждам . Имах  брошурка , която ми попадна случайно преди време. В нея пишеше точно за тези 11:11 и че това Портал към други измерения, нещо беше ... специални "Врати на Земята"....но тогава не му обърнах особено внимание. Стори ми се прекалено отвлечено... Rolling Eyes
 Направо изумително! Поразрових в нета и се оказа, че го има , но на руски/ Но моето беше от друг автор...но съвпада с това тука/
Sunglasses

Cantariny...много се радвам да те видя отново!  Hug Къде се "изгуби" толкова време !  Laughing

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 10:02 от ЧервеноВинце

Общи условия

Активация на акаунт