подсъзнанието може всичко 15

• 49 748
  • 469
  •   1
Отговори
# 300
Цитат
, какво мога да направя - давайте идеи (визуализации, кристали, всичко каквото се сетите)?
ray ,кехлибарени герданчета много помагат за по-лесно избиване на зъбки. Simple SmileТук ги ползват и хора които не вярват в силата на кристалите. Wink

http://aber-natuerlich.de/bernsteinkettesplitterkette-p-31.html? … 0793fa0732e8c7bab

# 301
момичета, здравейте.
Нямаше ме известно време, сега се връщам да чета назад Hug

# 302
  • Tам през Атлантическия океан
Dess, сметна ли го мощния период. Аз за малко да успея, но ми прекъснаха работата, угасна компа и си загубих направената звездна карта.
ето от този сайт- на руски е- много е интересен
http://zet.astrologer.ru/index.html

по точно тук
http://astrozet.net/php/chart1.php
Мерси за сайтовете  Wink сега малкия спи и ще им хвърля едно ОкО  Grinning

Amitola newsm03 пиша ти на ЛС с една молба  Wink

# 303
  • Лондон
момичета, здравейте.
Нямаше ме известно време, сега се връщам да чета назад Hug

И аз имам много до чета.

# 304
благодаря ви, момичета  Hug

Darena, аз май не вярвам в ангелите, но ти благодаря за подкрепата  Hug

Amitola, сега ще чета за цветолечението на Бах, нищичко не знам за това, благодаря  Peace

Bergkristall, още утре отивам на лов за кехлибар  Peace

# 305

Г-жа Шуши, мога да ти го кажа, ако ми пратиш на лични месторождение (Шумен?), дата и час на раждане.  Hug

Пробвах, но ти е пълна кутията  Rolling Eyes

12.09.1983, 17:45, Бургас

Hug

# 306
Честито ви Растяща ЛУНА!!!   Нека всичко хубаво във вашия живот, расте!

По повод на картинката, как да познаваме луната на небето дали е растяща или смаляваща- ако изглежда така ) слагаме мислено чертичка отляво и става "Р"- растяща, ако изглежда така ( - е като буквата "С" - смаляваща. Та и луната на картинката е намаляваща.  Heart Eyes
http://www.astrohoroscope.info/moon%20phases.htm#m02

Dojh,  Hug не можах да намеря обърната емотиконка на Луната...само тази немерих...  Hug  Heart Eyes

На всички!   Hug

# 307
момичета,

някой знае ли как се казват тези 2 камъка, зеленият ми казаха, че е опал, а жълтият - нещо с к (кацит, кацинт)? но може и да не съм запомнила правилно, затова питам, благодаря  Hug

извинявам се, че снимката е толкова голяма и не е съвсем на фокус  Embarassed

# 308
На мен зеленият ми прилича на малахит, а другия на някакъв вид кварц  newsm78
Но може и да греша...  Blush

# 309

Г-жа Шуши, мога да ти го кажа, ако ми пратиш на лични месторождение (Шумен?), дата и час на раждане.  Hug

Пробвах, но ти е пълна кутията  Rolling Eyes

12.09.1983, 17:45, Бургас

Hug

Г-жа Шуши,  най-мощният ти период е между 14. XII и 4. I   Hug

~~~~~~~~~~~~

ray, зеленият камък ми прилича на авантюрин, но може и опал да е (със сигурност не е малахит), а жълтият е калцит.

# 310
Amitola,много интересно това с периодите...гледах ама нещо и  аз не можах да се оправя! newsm78   Ако не те затруднява, може ли да погледнеш и моя период/кога ми е най-силния/ Praynig  17.03.1966  12.45  гр.Разлог

ЕМСИ ...  Hug

bluelady♥D ..надяваме си , че  вече си добре!  Hug

Дарена...пак заповядай!  Heart Eyes

Приятна вечер от мен!

# 311
Г-жа Шуши,  най-мощният ти период е между 14. XII и 4. I   Hug

Голямо благодаря  Hug

# 312
Amitola, аз също не можах нещо да се справя, само разбрах че в 11 дом е дева, но кога точно ми е силния период, не разбрах? Родена съм на 19.11.1974 17.30 Димитровград.

Благодаря ти предварително  Simple Smile

Направих си и лист с 25 желания и си посях парите . Утре сутринта смятам да направя и ритуала с кутията от бира Калсберг, но аз я побългарих малко, купих кен на Загорка, който също е зелен и има корона.

Богат урожай на всички желая. Heart Eyes

Приятна вечер от мен.

# 313
  • София
Момичета, и аз си написах отново 25 те желания вчера.
Мише, права си, вероятно е по-добре по-рядко. Предните са ми от юли /позволих си да ги прочета отново/  Embarassed, някои наистина изискват време... Следващите желания съм си обещала да направя чак напролет...
Не се занимавам с астрология- бихте ли пояснили какво е "мощен" период?И още нещо- искам да подаря камъни на приятел, който е затънал в песимизъм, избрала съм розов кварц  / за неутрализиране на лишите влияния/ и яспис / за засилване на неговата енергия/, той е овен. Как преценявате този избор?- бих приела всякакви съвети...
раи - и на мен зеленият ми прилича на малахит...

Bergkristall .много интересно инфо за кехлибара...
 Амитола, мога да споделя, че баховите есенции ми помогнаха в много труден момент, при износването на дъщеря ми и след раждането, чисто емоционално се бях сринала...

# 314
estrella, преди няколко страници попитах за този ритуал с кутийката, но никой не отговори. Какви са думите които се казват. В описанието от първа страница са на руски и не мога да си ги преведа. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт