подсъзнанието може всичко 15

• 49 806
  • 469
  •   1
Отговори
# 285
Запис и от мен.Аз все още чета старата тема,но се надявам с тия почивни дни да ви настигна Peace

# 286
  • GYM
Имам нужда от малко енергия...Пипнал ме е някакъв вирус и място не си намирам...Малката и мъж ми го изкарахапо за 12-13 часа, ама при мен е мноооого гадно положението Cry
Ще пиша и в другата тема, де...

# 287
Dess, сметна ли го мощния период. Аз за малко да успея, но ми прекъснаха работата, угасна компа и си загубих направената звездна карта.
ето от този сайт- на руски е- много е интересен
http://zet.astrologer.ru/index.html

по точно тук
http://astrozet.net/php/chart1.php

# 288
Хех, радости, и аз вчера си купих книжката на Маккена за седемте дни. Даже в момента ъплоудвах файла, за да го кача в темата за Маккена в бг-мама.
Започнах да я чета и ми харесва  Mr. Green
Направих ритуалите за пари с голяма тържественост и си написах желанията, заедно с няколко утвърждения. Картата не съм си променяла. Харесвам си я, а има много неща са сбъдване по нея.
Хубави почивни дни на всички!  Hug

bluelady♥D , скорошно оздравяване!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 21:52 от Пит

# 289
Ако съм сметнала правилно сега е най-мощния период за желанията ми- от 4 септември до 7 октомври . С помощтта на сайта , който дадох го сметнах.

Ако някой е успял също - да се похвали.  Hug
Аз се залавям за 40-те желания! newsm44

bluelady  Hug

# 290
Ще съм много благодарна ако някой ми обясни това http://astrozet.net/php/calc1.php по-подробно.Даже не съм сигурна дали съм се справила както трябва,защото с руския сме на Вие. Или поне ако има нещо подобно на английски ще съм ви много благодарна.

# 291
Ще съм много благодарна ако някой ми обясни това http://astrozet.net/php/calc1.php по-подробно.Даже не съм сигурна дали съм се справила както трябва,защото с руския сме на Вие. Или поне ако има нещо подобно на английски ще съм ви много благодарна.

заповядай - http://www.astro.com/
мисля, че ще свърши работа.
за всеки случай  в руския сайт си попълваш данните име , дата  и час на раждане и след това попълваш - город не найден-на мястото на град. Излиза ти хороскопа и гледаш най-накрая 11-ти и 12 дом- това е началото и края на най-мощната луна. Според мен е така. Не разбирам много- и за да не ви подведа, дано се включи някой , който е в джаза.

# 292
Добра вечер на всички!  Hug Heart Eyes

Честито ви Растяща ЛУНА!!!
  Нека всичко хубаво във вашия живот, расте!
  bouquet

Аз си подстригах  малко  връхчетата на косата  вчера вечерта Crazy ... защото искам да ми расте по-бързо...  Joy

.......

Винце, искам да те попитам, коя е книгата от сайта на esme bolder - руския- където "има една ауди книга, която дава отговори на "Защо желанията не винаги се сбъдват"

По повод притесненията на Светлина дали това, което искаме от Вселената съвпада с Божия промисъл за нас си мисля, че простичката молитва- Да бъде волята Божия ! накрая на всичко- върши работа.

Дарена  , ето ауди книгата  и тя се пада 4-та от горе надолу.  Hug  Автора,  който е пуснал линка е alik ПРОСИТЕ  ПОЛУЧАЙТЕ!   И е в 8 кратки части.
В общи линии, човека говори за много познати неща, които сме ги обсъждали  тука доста ...но все пак  сигурно ще е интересно да се чуе.  Sunglasses

bluelady♥D ...бързо оздравяване, миличка!  Hug  Вън на вируса!  Naughty  Ако не му обръщаш много внимание на вируса, тоест не се фокусираш много върху него...той скоро ще си отиде! Изпоробвано е!  Hug

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 23:44 от ЧервеноВинце

# 293
darena, мила, на мен на руския сайт ми излиза пълна боза; най-важното, че домовете не са верни!

Хубаво си дала astro.com, погледни там за твоя 11 дом    Hug

Иначе програмата им е добра.   Simple Smile

Ако нямаш регистрация в astro и не ти се занимава - пиши ми    Heart Eyes

bluelady♥D, утре си кукуряк!    Hug

# 294
Amitola, можеш ли да ми кажеш моя период кога е?  Blush

# 295
Винце  Hug!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 01:24 от darena

# 296
добро утро, момичета  Hug

искам съвет: бебето въобще не спи, избиват му зъби, обаче, егати чудото, не съм спала от 1 седмица, нищо не го успокоява, милата душица много се мъчи, пред очите ми се топи, яде, но не спи... аз с баткото такова чудо не помня... кажете, какво мога да направя - давайте идеи (визуализации, кристали, всичко каквото се сетите)?... хомеопатия (дентокинд и дормикинд) не работят... благодаря ви  Hug

иначе и аз си направих скромно новолунско списъче, ама предвид гореизложеното, без много настроение, та ще видим...

# 297
Честито ви Растяща ЛУНА!!!   Нека всичко хубаво във вашия живот, расте!

По повод на картинката, как да познаваме луната на небето дали е растяща или смаляваща- ако изглежда така ) слагаме мислено чертичка отляво и става "Р"- растяща, ако изглежда така ( - е като буквата "С" - смаляваща. Та и луната на картинката е намаляваща.  Heart Eyes
http://www.astrohoroscope.info/moon%20phases.htm#m02

# 298
добро утро, момичета  Hug

искам съвет: бебето въобще не спи, избиват му зъби, обаче, егати чудото, не съм спала от 1 седмица, нищо не го успокоява, милата душица много се мъчи, пред очите ми се топи, яде, но не спи... аз с баткото такова чудо не помня... кажете, какво мога да направя - давайте идеи (визуализации, кристали, всичко каквото се сетите)?... хомеопатия (дентокинд и дормикинд) не работят... благодаря ви  Hug

иначе и аз си направих скромно новолунско списъче, ама предвид гореизложеното, без много настроение, та ще видим...

Сигурно си се сетила да помолиш  Ангелите, освен, ако не си от тези дето не вярват. Само за това се сещам и за лечение на деца - Архангел Рафаил, Дамара, Исус, Богородица, Света Тереза.
от мен Praynig

# 299
Amitola, можеш ли да ми кажеш моя период кога е?  Blush

Г-жа Шуши, мога да ти го кажа, ако ми пратиш на лични месторождение (Шумен?), дата и час на раждане.  Hug

ray , за зъбоникнене има комбинация от Бах есенции; със сигурност действат.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт