подсъзнанието може всичко 15

• 49 714
  • 469
  •   1
Отговори
# 405
Амитола, а къде мога да намеря как да си изчисля силната година? Виждам, че ти го правиш, но преди това искам аз сама да се "потрудя".   bouquet

# 406
 HugЗдравейте,момичета!!!
Прекрасна тема! Въздейства много положително и зареждащо Heart Eyes
Нека само така се развива и тук да си помогаме всички,както можем Hug

# 407
  • Tам през Атлантическия океан
 Heart EyesДа ви пожелая хубав ден  Hug

Мисли само за това, което носи живот в себе си.
Ако искаш да бъдеш здрав, мисли за радостта и веселието.
Ако искаш да бъдеш богат, мисли за знанието и търпението.
Ако искаш да бъдеш силен, мисли за Светлината.
Ако искаш да не се спъваш, бъди вътрешно винаги доволен, без да има защо

# 408
monada...какво е това ДЕИР...ако не е тайна?  Whistling

пускам направо линка за по-лесно Simple Smile http://www.heliopol.com/shkola_deir.htm
в общи линии както пише и там става дума за "енергетическите упражнения, отстраняване на поражения и защита; при втора степен – програми за достигане на успех, ефективност, успех и отстраняване на пречещите карми; на  трета – управление вниманието на човека и четене на мисли; на четвърта – повишаване на енергетиката, интуицията и творчеството; на пета (състояща се от три етапа) – управление на случайностите, емоциите, техники за създаване на интерес, техники за създаване на социални структури." Както спомена и radosti има упражнения за психическа защита, които си свалих от един сайт, но се оказа, че файлът е повреден. Мисля, че наистина има общо с НЛП - нервно-лингвистичното програмиране, има таква тема тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426019.0 и е много интересна. За Деир четох, че историята на метода започва през 1982 г. в СССР като част от отбранителната система и вид психотронно оръжие (нали руснаците много се занимават с такива опити и експерименти и са много навътре в различните видове начини за масово въздейстие, хипнози и зомбиране) и всъщност четох мнения, че нлп и деир представляват точно вид зомбиране с цел по-лесна манипулация. Освен това не ми направи добро впечателние, че разглеждат душата като вътрешна даденост, достъпна за съзнанието (един вид научаваш да се да я управляваш като робот) и че една от целите е да се научиш да въздействаш на другия като му предаваш мисли и внушения, които ти си искаш, това може да бъде много опасно ако човек не е на съответното духовно ниво, а никъде тук ( за ДЕИр специално говоря) не срещам да се споменава именно духовното израстване на човек и мисля, че това го отличава от описаните в темата досега методи, оставам с впечателнието, че това е един сух метод с цел да те научат да контролираш себе си и другите, оставяйки моралния аспект настрана, затова и вероятно отричат кармата ( няма такова нещо и всеки може да прави това което реши без да носи после последствия). Затова попитах дали някой има опит с тези системи и какво е мнението му за тях.

# 409
ДЕИР означава Дальнейшее энерго-информационное развитие.

Преди време, когато навлизах в духовните практики, бях изтръшкала доста голяма част от интернета и попаднах и на ДЕИР. Много четох и усещах какво се крие зад всичко това. Упражненията сами по себе си не са лоши просто защото не са измислени от тях, а за взаимствани от източните методи, за които четем и в други книги и които прилагаме. Но при тях - повече отколкото в НЛП, се залага на манипулирането на хората. Така че внимавайте - едно е просто да направиш упражнението, за да си вдигнеш енергията, а друго е да правиш упражнението, за да манипулираш хората. Аз затова се отказах да го изучавам. Няма никаква духовност - само контрол и манипулация. Самият факт откъде произлиза методът, трябва да ви накара да се замислите. Аз лично отказвам да се занимавам с тези неща.

# 410
  • Варна
Добро утро,мили позитивни момичета Hug  bouquet

Влизам с молба,за малко положителна енергия за моето синче което е болничко. Praynig Praynig Praynig

И с един въпрос.Житната диета на Дънов,нали прочистваща беше,подходяща ли е според вас за период преди забременяване.в смисъл да се прочистя преди това.как само се изразих Crazy

Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

bouquetЖелая ви прекрасен ден  bouquet

# 411
Не знам защо, но която и да е руска система интуитивно ме настройва да съм отсторожна   към нея Wink
Дали е от Лазарев, дали е нещо друго не знам... Но винаги ми светва "внимание" щом чета нещо подобно  Thinking
А иначе по принцип съм русофилка, даже до 7-ми клас бях и в руско училище  Whistling

jorjito, за детенце Hug

# 412
Аз имам същото мнение като eldivine , относно Деир.
Житената диета е прочистваща. Една моя приятелка я прави редовно и винаги се чувства прекрасно с нея. Аз не съм я правила.
Много, много позитивна енергия за детенцето ти jorjito  Simple Smile

# 413
jorjito,бързо оздравяване на детенце Hug

# 414
Амитола, а къде мога да намеря как да си изчисля силната година? Виждам, че ти го правиш, но преди това искам аз сама да се "потрудя".   bouquet

Привет, първо трябва да си направиш хороскоп и да видиш 11-дом от кои градуси започва и къде свършва. След което гледаш от книгата градусите и виждаш от коя дата до коя ти е силният период.
хороскоп можеш да си направиш в нета: www.astroto.com
www.astro.com

Ако желаеш можеш да свършиш половината работа с хороскопа и да напишеш само градусите, но без книгата няма как да разбереш периода Peace Hug

Аз в момента съм на работа и също няма да мога ди ти помогна, но вкъщи мога да погледна книгата. УСПЕХ! newsm10

Момичета ГУШ! (както казва моя син) Hug

# 415
jorjito,бързо оздравяване на детенце Hug
Hug Praynig Hug

# 416
Амитола, а къде мога да намеря как да си изчисля силната година? Виждам, че ти го правиш, но преди това искам аз сама да се "потрудя".   bouquet

Привет, първо трябва да си направиш хороскоп и да видиш 11-дом от кои градуси започва и къде свършва. След което гледаш от книгата градусите и виждаш от коя дата до коя ти е силният период.
хороскоп можеш да си направиш в нета: www.astroto.com
www.astro.com

За кои градуси става въпрос? За градуси в хороскопа, който си дала виждам само тези на София, защото съм родена в София.  Thinking

# 417
  • София
Страхотни сте! Продължавам да ви чета Simple Smile

# 418
Amitola, благодаря ти newsm51  , много ме зарадва, направо влизам с "летящ старт" в Новата година Mr. Green
Лиска, поздравления!!!
Камбанка,  Hug Heart Eyes и от мен!!!
Винце, разкажи за тези "рибешки вълнения", Lenny и аз съм риба, май цял аквариум се заформи в темата Joy Joy Joy
Споделям мнението на Dani, Mijjjka и Eldivinе за ДЕИР, много зомбиращи ми идват тези техники, дето преди братушките са ги разработвали с военни цели, десетки са, направо с лопата да ги ринеш Sick и все са агресивни, манипулативни и откровено бездуховни. Но имам по-различно отношение към НЛП. Ясно, че и то може да бъде използвано с нечисти намерения, тук вече е мястото на личния избор, отговорност и ниво на осъзнаване. Харесва ми, че е ефективно, резултатно и бързо се "самодоказва" и пред по-скептични хора. Освен това ми помогна да развия сетивността си и да се предпазвам, когато някой ми се пробва да ми вкара "програмка", без значение съзнателно или не... Благодарна съм, за това което ми даде като опитност и познание, но вече ми е по-скоро изминат етап, наскоро осъзнах, че съм си открила своите практики Grinning за този си етап на развитие...
 Hug Heart Eyes Tired на всички!!!

# 419
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka  Hug блога ти ми е адски полезен , точно това ми трябва  Blush Wink

love001

Общи условия

Активация на акаунт