подсъзнанието може всичко 15

• 49 742
  • 469
  •   1
Отговори
# 345
По време на медитация винаги има вълнуващи моменти. Поздравявам Ви Qnitza за доброто начало.  Simple Smile Не обръщайте внимание на тези  усещания, прото ставате по-сензитивна. Желая Ви успех!  Simple Smile

# 346
  • Семейството е винаги с мен:)
Амитола, не знам, мислих по въпроса, свързано е и с чувства,не просто с желание за непоискана помощ...Трудно мие да посегна къмБах, преди да съм наясно със себе си, но и май скоро няма да стана...Лелеее, какъв  срам за вашата тема съм!
Нахално ли е и аз на редицата- 29.04.1969 софия 12,40 Hug

Енита, точно Бах ще ти помогне, на първо място с чувствата и с разбирането на себе си, и, ако пожелаеш - с характерови корекции.

периодът ти е от 10 юни до 15 юли

Ако съм пропуснала някоя - да писне.

Ako може и аз Praynig   24.06.1983, Варна, 10.30
Благодаря ти предварително  bouquet

# 347
  • Семейството е винаги с мен:)
Здравейте момичета!
Много ми е интересна темата и я чета от известно време. Имам още много да чета от старите теми, но ми се иска да питам нещо.
Слушах Angel Manifestation на  Doreen Vurtue. Много искам нещо, но осъществяването му не е конкретно свързано с мен.
Искам да прехвърлят мъжа ми в друг филиал на фирмата, където работи в друг град (това ще е огромно улеснение за мен от професионална гледна точка). Това обаче е почти невъзможно или поне на мен не ми хрумва положителна причина, заради която да стане (тоест ако не се разбира с колегите, евентуално може да го преместят или ако го уволнят). Така че  в случая има значение как се постига крайната цел.  Ако е за сметка на нещо лошо, по-добре да не се сбъдва.
Не знам как точно да си формулирам желанието, така че да не объркам нещо. Или по-добре да не си пожелавам нищо в случая?

Щом за тебе ще е улесние, значи наистина го искаш и сега не се чувстваш добре... Така че, просто си представяй, че живееш в другия град с цялото си семейство и всички сте доволни Peace

# 348
  • Варна
Здравейте Hug

Чета ви доколкото мога,и съжалявам че не мога да се разписвам всеки ден.
Този месец,не съм писала желания,и парички не посадих..Нищо,от старият списък има още много за изпълнение.Колата се повреди,и може скоро да се изпълни едното от тях Laughing

И аз не можах да се справя с изчисленията,Амитола ако може и на мен да изчислиш Praynig Embarassed Hug 12.08.1978г  5.30ч гр Варна

Един поздрав за всички вас,Обичам ви Heart Eyes
http://www.luisi.ru/prikol_800.php

# 349
  • София
Момичета, да не забравите да съберете паричките днес.  Money

# 350
Qnitza  -  13 декември до 02 януари

Radosti  -  22 юни  до  25 юли

Maria-Iva  -  3 септември  до  2 октомври     имаш време  Wink

jorjito  -  10 юни  до  16 юли

Ще сънувам МАТРИЦАТА довечера - с падащите цифри    Mr. Green

# 351
  • Universe
Ще сънувам МАТРИЦАТА довечера - с падащите цифри    Mr. Green  

Amitola Hug Heart Eyes    bouquet

Направени сме ний от сънища
и сън отвред обгръща
тоз малък наш живот...

(из „Бурята“, Шекспир, превод Валери Петров)

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 23:49 от lenny_pld

# 352
Qnitza, напълно те разбирам! Аз съм много чувствителна към тези усещания и също се стряскам понякога, (Дани ме знае каква съм  Simple Smile  Heart Eyes ) въпреки че медитирам от доста време. Няма нищо страшно! Ще става все по-хубаво. Hug

Мими момичета, липсвате ми и винаги съм с вас! Не съм писала защото имам много емоции покрай 2те нива Рейки които изкарах само преди 2 седмици, а и в петък се дипломирах официално след 6 години учене и татко ми е на гости от БГ. Ходя на работа, разхождам го, мъжа ми иска внимание, къщата иска внимание и т.н. знаете как е . Grinning
Като се поуспокоят нещата пак ще пиша както винаги! искам да споделя с вас една мантра, която много ме успокоява.
http://www.youtube.com/watch?v=3gHS6FslaTk&feature=related

И ето снимки от дипломирането. Не е по темата, но знам вие че искрено ще се радвате за мен и затова я публикувам.
http://i53.photobucket.com/albums/g64/maya81n/IMG_0004.jpg
http://i53.photobucket.com/albums/g64/maya81n/IMG_0060.jpg

Обичам ви!!! newsm51

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 01:23 от Писка Лиска

# 353
  • Варна
Амитола,Благодаря ти  bouquet

Писка Лиска,Много си красива Heart Eyes.Честито ти дипломиране  и Рейки:bouquet:

Лека вечер мили дами Hug

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 08:09 от jorjito

# 354
  • Universe
И ето една снимка от дипломирането. Не е по темата, но знам вие че искрено ще се радвате за мен и затова я публикувам.
http://i53.photobucket.com/albums/g64/maya81n/IMG_0004.jpg

Честито, Писка Лиска, от сърце и успешен старт в избраното от теб поприще!

П.П. Поздравления за одухотворената визия и за Рейки нивата Hug

# 355
  • У дома
И аз тормозя Амитола на лични, защото не можах да се оправя. Амитола , благодаря ти за търпението, мила!!!  bouquet

Момичета, нищо не успях да направя на това новолуние. В петък ми беше последен ден на старата работа и днес вече започнах на новата. Обаче не мога да се отърся от съмнението дали не правя грешка, защото пак не е това, което исках и което писах измежду последните желания. За това и нищо не писах този път, страх ме е вече да мечтая за желаната си работа, защото ги сменям буквално на 6 месеца, а това хич не е добре за резюмето.

Охо, пропуснала съм Писка Лиска - Честито и много много успехи занапред!!!!

# 356
Amitola, би ли "паднала" и моите цифрички, моля  Praynig
18.03.1968 - 05.20часа, Велинград. Имам едно предчувствие, аз смятах, смятах обаче искам да съм сигурна. Благодаря ти  bouquet!

# 357

Ще сънувам МАТРИЦАТА довечера - с падащите цифри    Mr. Green

Joy  Laughing

Писка Лиска...честито ти дипломиране и Рейки!  Hug   bouquet

Много си красива и лъчезарна!!!  Heart Eyes Чак сега разбрах,че това готино маце на аватара, си самата ти ... ooooh! ама че съм шемет Joy

Тази вечер смятам да си легна по-рано...  tiptoe    стига съм будувала! hahaha

Лека и сладка  нощ!

# 358
Писка Лиска, честито и за двата повода!  Hug

# 359
Амитола, за съжаление, няма кой да каже час на раждане, нищо, остави тогава, благодаря за вниманието  Hug  Heart Eyes

Писка Лиска, честито дипломиране  Hug   bouquet много си красива на снимките  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт