подсъзнанието може всичко 15

• 49 804
  • 469
  •   1
Отговори
# 330
  • Костинброд
Добро утро Hug
Аз пък тази нощ спах, Вики почти не се е будила и не е плакала.

Амитола, малко нахално, дано не ти писне от нас- 10 януари 1985, гр. София, час- не знам, защото майка ми не си вдига тел-а.

При мен нищо ново, чувствам се страхотно, вчера от 10 години насам се реших и смених прическата и сега много се харесвам, е, не е много различна, но доста ме променя Laughing

Приятен, слънчев и усмихнат ден ви желая.  bouquet

# 331
  • Костинброд
Още нещо доста интересно: Каква е тази година за вас...и каква ще е следващата?!  Hug

При мен има 95 % съвпад истина,  за тази година!  Heart Eyes А за следващата 2010...малеей,  ако е вярно... то WOW!!! !  newsm44

При мен това, което пише за тази година направо ме смая- особенно за здравето и емоциите, всичко е така, както пише.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 09:36 от Qnitza

# 332
  • GYM
Ето ме и мен, оздравяла и в подобаващо настроение Hug
Благодаря ви, момичета, за пожеланията, ужасно беше това, което преживях тези 48 часа...Ужасни болки ooooh! Вече съм добре, слава Богу Praynig(
Междувременно успях да си посея парички, да направя ритуала с бирения кен и да си формулирам нови утвърждения Grinning
Пожелавам на всички успешна и ползотворна седмица Hug

# 333
  • Tам през Атлантическия океан
Питах конкретно за тази фраза „Вед Ваяна мани горы!” , дали трябва се изговаря на български или на руски .   Simple Smile

Изговаряй я така, както е   Hug
"Ом мани падме хум" също обикновено не я превеждаме  Wink
PeaceИменно , поразрових се назад-дапред по руските сайтове и да, това се води нещо като "заклинание"  , няма превод и го сравняват с Ом мани падме хум Wink

Да ви питам , някой от вас шлушал ли е музиката на Бил Харис ,има доста интересни отзиви за него в нет-пространството и най-вероятно скоро се си го потърся за сваляне  Hug
В сайта на една жена има интересна статия  Peace

Хубав ден   bouquet

# 334
Червено Винце, огромно благодаря за коментара. bouquet  Иначе той иска преместването (заради мен), но казва, че няма да стане. И по принцип за всичко в началото казва, че няма да стане. Така че няма как да го пожелае истински. Ще последвам съвета ти и нищо няма да правя  Hug

# 335
Добро утро от мен  Grinning
Всеки ден виждам 11:11 на лаптопа и сателита.

Според китайското, тази година ми е 0   Rolling Eyes
От другото е 5. 2010 и 2011 не изглеждат много добре  Rolling Eyes

В_и_В_и, май по-добре е да не му се месиш.

Qnitza, честита нова прическа! Десет години са си доста време  Grinning

Desss, и аз не съм го чувала, но ще си сваля музиката.

Хубав ден на всички  Hug

# 336
Червено Винце, огромно благодаря за коментара. bouquet  Иначе той иска преместването (заради мен), но казва, че няма да стане. И по принцип за всичко в началото казва, че няма да стане. Така че няма как да го пожелае истински. Ще последвам съвета ти и нищо няма да правя  Hug

В_и_В_и, твоя мъж да не е зодия Дева... Joy И моя е песимистче, често си  мисли, че еди какво си няма да стане...и нещата при него или не  се случват или  случват се някак си   с голям зор. Това е бих казала типично за мъжете Деви Thinking
Но от както се оженихме, до сега  ....доста е променен, в смисъл вече не е голям песимист, а малък!  Grinning   Явно не случайно сме се срещнали с него в този живот...и двамата имаме да изпълняваме  мисия , един за друг ... Heart Eyes  Sunglasses

А твоя мъж  щом желае това преместване, то  това е добре... Peace Тогава може да формулираш желанието си така, че  всичко в ТВОЕТО семейство да се развива по-най добрия начин за ТЕБ И ТВОЕТО семейство и за доброто на всички! Без конкретни пожелания за преместване на  самия него, а за тебе...  Peace Така вече се доверяваш на Вселената 100 %  и нещата ще се развият така, че да е най-добре за двама ви! Hug

ray...дано избият по-бързо зъбките на бебока! Praynig И това ще мине Hug

Шуши..не се отчайвай, все пак нищо се не знае, защото астрологически е трудно да  сбъдва всичко до 100%...   Hug

Desss,не съм слушала за Бил Харис newsm78 Ще  потърся, интересно ми е да  чуя!/нали съм музукант-човек/  Crazy

bluelady♥D...чудесни новини!  Hug

Qnitza....честита  ти нова прическа и от мен!  Hug

Приятен  ден !  Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 23:46 от ЧервеноВинце

# 337
  • София
Благодаря за отговорите за тигровото око.
ето откъдевзех инфо за розовия кварц:
http://mineralbg.com/3/21/18.html
и това за ясписа:
46-49. ЯСПИС ИМЕ : гръцко “яспис”

ЗДРАВЕ : предпазва целия организъм от стрес, отрови, магнитни бури, умора. Другите лечебни свойства зависят от цвета.

АСТРОЛОГИЯ : Близнаци, Лъв, Телец, Дева, Овен, Везни, Стрелец

АМУЛЕТ : За защита, здраве, късмет, пази малки деца и домашни животни.

Момичета, да ви призная нещо- не успявам да се спра с опитите да давам непоискани уроци. Знам какво ми писахте, благодаря ви, почетох и аз самата, но сякаш желанието да въздействам е по-силно от мен, както и ужасът от това, че някои може да очаквавсеки момент нещо лошо... Май аз съм за лечение Embarassed

# 338
sVeshti4ka:  2 октомври  -  25 октомври

di_:  11 октомври  -  3 ноември

ray,   без час на раждане не се получава   Sad   той определя асцендента, от който започва броенето на домовете; поне приблизителен да кажеш?

Qnitza, като ми кажеш часа.

Енита, Бах есенции за теб    Simple Smile

# 339
  • София
Амитола, не знам, мислих по въпроса, свързано е и с чувства,не просто с желание за непоискана помощ...Трудно мие да посегна къмБах, преди да съм наясно със себе си, но и май скоро няма да стана...Лелеее, какъв  срам за вашата тема съм!
Нахално ли е и аз на редицата- 29.04.1969 софия 12,40 Hug

# 340
Като заговорихме за астрология ето нещо забавно  Grinning

ПТИЧИ ЗОДИАК

Има доста верни неща  Wink

Енита, ако мислиш, че всички тук сме много наясно със себе си, мога да те уверя, че това съвсем не е така  Laughing
Визирам, разбира се, себе си.Аз не мога да кажа, че съм наясно със себе си. Знам, че още търся и че много път имам да измина във всяко едно отношение  Peace

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 17:13 от mijjjka

# 341
Червено Винце, много си права. Мъжът ми е Дева. Също лека полека от голям песимист започна да се превръща в малък такъв. Явно  аз е трябвало да се науча да бъда търпелива..Преди много се дразнех от това "няма да стане". Сега гледам да обсъдим ситуацията и всеки да предложи идеи за подобряване или евентуално за решаване на проблема Grinning
Още веднъж благодаря за съветите  Heart Eyes

# 342
Амитола, не знам, мислих по въпроса, свързано е и с чувства,не просто с желание за непоискана помощ...Трудно мие да посегна къмБах, преди да съм наясно със себе си, но и май скоро няма да стана...Лелеее, какъв  срам за вашата тема съм!
Нахално ли е и аз на редицата- 29.04.1969 софия 12,40 Hug

Енита, точно Бах ще ти помогне, на първо място с чувствата и с разбирането на себе си, и, ако пожелаеш - с характерови корекции.

периодът ти е от 10 юни до 15 юли

Ако съм пропуснала някоя - да писне.

# 343
  • София
Amitola, много ти благодаря!  Hug Значи октомври ще ми е момента да си понапиша купчинка с желания.  Laughing

# 344
  • Костинброд
Амитола, имам вече и час, пак ще напиша всичко- 10 януари 1985, гр. София, 09:00ч(приблизителен е часа).

Мен днес ми беше първия опит в медитацията, противно на очакванията ми, че ще ми е трудно с отърваването от всякакви мисли, то се оказа, че е лесно, просто се съсредоточих в броенето по време на дишане. Уф, нещо странно ми се случи newsm78 както си броях и изведнъж по цялото ми тяло полазиха едни тръпки, започвайки от пръстите на краката към главата, имах чувството, че съм като перце лека и че тялото ми се отлепва от дивана(там бях легнала). Малко се стреснах в първия момент и явно заради това всичко приключи много бързо, максимум 10 мин.

Между другото веднъж докато спях през нощта ми се случи нещо подобно- изтръпнах точно по този начин- все едно някой ме погалваше с леден пръст от краката към главата, събудих се и изчаках да премине тази тръпка, после трудно заспах, беше доста странно усещане.

Общи условия

Активация на акаунт