подсъзнанието може всичко 15

• 49 748
  • 469
  •   1
Отговори
# 315
Енита, за песимизъм и лоши периоди много добре действа тигровото око  - освен това ми се струва, че с тъмнозлатистия си цвят е подходящо за мъже Wink Помага и за лесно преодоляване на трудни житейски периоди и за лесното преминаване през преломни моменти в живота.  Аз лично се убедих - леля ми ми подари пръстен с ОГРОМНО тигрово око за Коледа и дълго време не го носех, тъй като не ми допадаше много на стила ( не ми харесват толкова гигантски камъни, а и на моите тантурести пръсти не отиват Simple Smile ). Когато самата аз минах през такъв тежък, песимистичен период, изведнъж се сетих за него, извадих го от кутията с бижута и започнах да го нося по цял ден. Нищичко не знаех за значението му! Чак после прочетох за действието му в такива депресивни периоди. От това се убедих, че действа не с метода на самовнушението - аз наистина ей така интуитивно, сякаш от нищото, реших да го нося. После разбрах, че точно за такива периоди действа много добре. Оттогава го препоръчвам!  Peace

Към ray: съгласна съм с Amitola, зеленото не е малахит. Не съм голям специалист по камъни, минерали и кристали, но наследих от баба много малахит и за него съм се интересувала специално. Малахитът е по-тъмнозелен, с много ясно изразени жилки (като на дърво) и дори при най-добро полиране е по-матов, не толкова лъскав, като това на снимката. Най-вероятно е опал, може да е и някой от многото видове халцедони, но те са малко по-скъпи (ориентирай се по цената, която си платила за него). За жълтото камъче нищо не мога да кажа Sad

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 04:03 от MissMaple

# 316
pavlina3, описанието на ритуала с кутията от бира на 1-ва страница е на български, преводът е на  Лени  -  
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412790.msg11924108#msg11924108

Енита, аз също мисля, че Тигрово око е по-подходящият камък за подобен случай  Grinning
Ето виж тук - http://www.articlesbase.com/health-articles/tigers-eyes-gemstone … life-1072521.html
"Тигровото око ни напомня да гледаме на живота откъм светлата му страна"  Hug
А розовият кварц е по-скоро за привличане на любов в живота ни и за балансиране на сърдечната чакра  Heart Eyes
И наистина си е "женски" камък  Hug

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 23:35 от mijjjka

# 317
 Питах конкретно за тази фраза „Вед Ваяна мани горы!” , дали трябва се изговаря на български или на руски .   Simple Smile

# 318
Питах конкретно за тази фраза „Вед Ваяна мани горы!” , дали трябва се изговаря на български или на руски .   Simple Smile

Изговаряй я така, както е   Hug
"Ом мани падме хум" също обикновено не я превеждаме  Wink

# 319
Благодаря много за отговора.

# 320
Малко извън темата  Embarassed
Гледах филм за това момиче. Някой чувал ли е за нея?

# 321
ЧервеноВинце   -  25 април  до  6 юни

estrella  -  4 март  до  13 април

Утре ще напиша обобщението за този ни период.

# 322
  • София
Малко извън темата  Embarassed
Гледах филм за това момиче. Някой чувал ли е за нея?

Eto този филм гледах аз отдавна, но тук не е цял. Май завършваше, че не са я признали, но не съм сигурна.

П.П. Amitola , дали ще съм нахална, ако поискам и за моя мощен период?  Rolling Eyes   bouquet
15 март 1972, град Лвов (Львов). За часа не съм сигурна, май някъде между 12 и 1 часа през нощта.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 00:20 от sVeshti4ka

# 323
ЧервеноВинце   -  25 април  до  6 юни

estrella  -  4 март  до  13 април

Утре ще напиша обобщението за този ни период.

Амитола....Благодаря ти!   bouquet  Ще чакаме с нетърпение продъжението... Hug

Шуши.... не съм чувала за това момиче... newsm78

# 324
Ето ви нещо интересно за зарибявка с Нумерология!  Hug

Използвай силната си година

Според китайския хороскоп целият човешки живот се дели на четиригодишни цикли. Във всяка година от живота си вие сте или слаби, или силни, или това е година за нови начинания, или завършвате нещо.

КАК ДА ПРЕСМЕТНЕМ СИЛНАТА СИ ГОДИНА

1. Извадете от текущата година своята година на раждане.

2. От получения резултат извадете две.

3. Полученият резултат разделете на четири.

4. Дробната част от получения резултат (значението след запетайката, могат да се получат само четири варианта - 0,0; 0,25; 0,5; 0,75) умножете по четири.

Полученият резултат (числата - 0; 1; 2; 3) обозначава този цикъл от годината, в който сега се намирате.

Пример:

2008-1973=35
35-2=33
33:4=8,25
0,25х4= 1

Вие се намирате в година "1"

2 - време, когато силите на природата ви помагат, във всичко ви върви, късметът е с вас, решителни и смели сте.

3 - време, когато ви предстои да събирате плодовете на своя труд, да помислите как да запазите урожая и да го увеличите. Време, в което трябва да се подготвите за трудната следващата година.

0 - време, когато някой ви пречи, всичко ви пада от ръцете, търпите неудачи. Година, в която не трябва да се карате и спорите. Трудно ще ви е да побеждавате, но трябва да се вземете в ръце и да дочакате годината, когато животът ви ще се промени към по-добро.

1 - време, в което трябва да запазите силен духа си и да започнете нови дела. Време, в което трябва да използвате всичко, което може да ви донесе изгода, успех, пари. Това е година подобна на пролетта - нужно  е да посеете зърната за вашия бъдещ успех.

# 325
Здравейте момичета!
Много ми е интересна темата и я чета от известно време. Имам още много да чета от старите теми, но ми се иска да питам нещо.
Слушах Angel Manifestation на  Doreen Vurtue. Много искам нещо, но осъществяването му не е конкретно свързано с мен.
Искам да прехвърлят мъжа ми в друг филиал на фирмата, където работи в друг град (това ще е огромно улеснение за мен от професионална гледна точка). Това обаче е почти невъзможно или поне на мен не ми хрумва положителна причина, заради която да стане (тоест ако не се разбира с колегите, евентуално може да го преместят или ако го уволнят). Така че  в случая има значение как се постига крайната цел.  Ако е за сметка на нещо лошо, по-добре да не се сбъдва.
Не знам как точно да си формулирам желанието, така че да не объркам нещо. Или по-добре да не си пожелавам нищо в случая?

# 326

ray, зеленият камък ми прилича на авантюрин, но може и опал да е (със сигурност не е малахит), а жълтият е калцит.

мерси  newsm20

# 327
Още нещо доста интересно: Каква е тази година за вас...и каква ще е следващата?!  Hug

При мен има 95 % съвпад истина,  за тази година!  Heart Eyes А за следващата 2010...малеей,  ако е вярно... то WOW!!! !  newsm44

В_и_В_и ...  Hug Не бих искала да те обезсърча, но не бива да пожелаваш нещо за мъжа си...дори и това да е огромно улеснение ЗА ТЕБ.... А той самия иска ли това?  Thinking

Той самия трябва да пожела е това преместване. Иначе, никак   не е желателно твоята намеса/ Това е по   езотеричните школи и  вселенските закони/ Peace

Тук доста писахме, за "Непоисканото добро" и крайните резултати от това.... и за съжаление, те не са положителни.  Mr. Green Мислим, че помагаме  на някого, а всъщност истината е ,че му пречим/вредим/ , защото това, което е добро за нас, не винаги е добро за другия! Peace

.... Или по-добре да не си пожелавам нищо в случая?

Така , че наистина е по-добре, да не си... Peace

Извинявай за откровеността, но такова  е моето мнение!  Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 03:43 от ЧервеноВинце

# 328
Амитола, кутията ти още е пълна  Sad
Ако не е много нахално  Embarassed Бих искала и аз да те помоля за моя период.
Родена съм на 24.04.1980г в гр. Варна в 22:10.
Благодаря ти   bouquet
Аз на това Новолуние си написах списък с 10 желания и едното беше да посетя Пекин.
Вчера трябваше да излетим за Южна Корея, но след като си чекирахме багажа, мъжът ми все пак реши да пита дали всичко е наред с визите ни за Китай - имаме право на 2 влизания в страната. И се оказа, че ако излезем сега няма да можем да се върнем  Shocked Както и да е, върнаха ни багажа, отказахме се от пътуването. Колко пари загубихме не е истина - не само билетите, ами мъжът ми шеще да ходи на 1 курс, за който сега не искат да му върнат нито 1 долар  Rolling Eyes
Единственият ми шанс да отида в Пекин е, да не отида в Южна Корея  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 06:55 от di_

# 329
ОФФ: тази нощ май никой не спи  Laughing

малкият нон-стоп се буди просто, за какво да лежа, като няма да мога да спя, така че станах да бачкам, отвреме-навреме притичвам само, той си седи в легълцето и ме търси в тъмното, егати нощното пиле е това бебе  Crazy да избиват тия зъби, че...

Амитола, и аз на опашката: 1 септ. 1976, Варна, час - неизвестен. Благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 05:12 от ray

Общи условия

Активация на акаунт