подсъзнанието може всичко 15

• 49 737
  • 469
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро, на всички!  Heart Eyes
Дали ще се се развали всичко ако утре похарча събраните пари ?
За първи път правя този ритуал и съм в очакване.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 08:16 от Dojh

# 361
Писка Лиска, честито дипломиране!  bouquet

Страхотни снимки.   bouquet

Аталанта, разбирам страховете ти. Но може би това е пътят към тмоята мечтана работа. Може би нещо още трябва да научиш, в смисъл не за професията, а разбираш... и затова сменяш работа след работа.Понякога нещо изглежда безсмислено, а едва след години разбираш защо се е случило. Ще ти дам пример със себе си. Преди 15 години заминах на работа в Кипър, с идеята да изкарам парички за жилище. Нещо подобно не ми се случи, преживях доста неприятности там. Година след като се върнах напуснах старата си държавна работа и започнах нова работа в частна фирма , три години след това започнах да работя с гърци и до ден днешен си изкарвам хляба благодарение на гръцкия език, който научих в Кипър и благодарение на уменията, които придобих в частната фирма. Grinning

Мария - Ива и моя период на силната Луна е сега- сънпада точно с твоя. Оная вечер си написах осем желания. Grinning

Винце, вярно е това за годините- хареса ми.

мише, и твоя птичи хороскоп е верεн, и знаеш ри наистина се разминава малко със зодиите, но именно в това  е точен. познавам хора  от моята зодия , но от предния месец родени и се питах- що за птици са?- Отговорих си с твоя хороскоп.

Слънчев ден ва всички! Hug

# 362
Добро утро Simple Smile
Можете ли да ми кажете къде да прочета за това "садене" и "бране" на парички?Simple Smile

# 363
Добро утро Simple Smile
Можете ли да ми кажете къде да прочета за това "садене" и "бране" на парички?Simple Smile

Линковете на първа страница- с червено.  Simple Smile

# 364
добро утро на всички, днес ще е голямото бране и харчене Peace

# 365
  • GYM
Здравейте, прекрасни Hug
Писка-Лиска, и аз като ВИнцето ще кажа - ама съм шемет ooooh! страхотно изглеждаш, поздравления и за двата повода  bouquet
Днес е голямото харчене, за мен то започва при зъболекаря - снощи си счупих един зъб ( нали не вярвате, че е случайно? едно от желанията ми беше да си подобря здравето и на зъбите ooooh! а колко пъти сме коментирали КАК да формулираме желанията си? аз вече знам Joy)
Прекрасен ден ви желая

# 366
благодаря Писка-Лиска - страхотна мандра за начало на деня  bouquet

# 367
 baloni Успешно дипломиране и от мен Писка Лиска   bouquet / кутията ти е препълненаааааа  Grinning/

# 368
Лисиче, честито дипломиране и от мен!!! Желая ти много успехи занапред и удовлетвореност от всичко!!!!       bouquet  bouquet  bouquet
Невероятно лъчезарна си на снимките  Hug
Благодаря и за мантрата! Гаятри е една от най-любимите ми!  Heart Eyes

Atalanta, не се притеснявай за CV-то си. Сигурна съм, че ще привлечеш желаната от теб работата.
А иначе те разбирам много добре, защото и за мен е много важно работата, която работя да ми носи и удоволствие, и лична удовлетвореност  Grinning

darena, много интересен пост. И аз от личен опит не веднъж съм се убеждавала, че нито едно знание, което сме придобили и нито едно умение не ни е излишно. Не се знае кога може да ни послужи  Peace

Приятно и ползотворно харчене на "набраните" парички   bouquet  

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 11:01 от mijjjka

# 369
  • Семейството е винаги с мен:)
. За това и нищо не писах този път, страх ме е вече да мечтая за желаната си работа, защото ги сменям буквално на 6 месеца, а това хич не е добре за резюмето.

Хахахахх:))))Все едно аз съм го писала... Не знам защо така се получава Rolling Eyes .И то все получавам такава работа, какво съм искала/ представяла, но после все нещо става (или е само по проект, или промени във фирмата, или лоши началници) и се махам...И мен ме е страх после да визуализирам....сега пак визуализирам....когато имам резултати ще пиша!:)

Успех  на новата работа, Atalanta! Не се притеснявай mijjjka и darena са прави, може това да ни е от полза Peace

# 370
  • Костинброд
Лиска, честито дипломиране. Желая ти много професионални успехи от тук нататък.  bouquet

Амитола, благодаря за пресмятането  bouquet
Сънува ли матрицата Mr. Green

# 371
Късно ли е вече да се прави карта на желанията или още сме в нарастваща луна и мога да потворя?

# 372
  • София
И от мен честито на Писка Лиска за дипломирането. Наистина си много хубава!  Hug

На Аталанта да кажа, че всичко в крайна сметка ще се подреди по най-добрия начин за теб!   bouquet

Да ви разкажа какво ми се е случило в петък сутринта преди новолунието.
Отивайки на работа бях взела един пакет със стари мои дрехи, които бях решила да дам на едни клошари, при които има едно момиче, и които се настаниха в един гараж пред блока ни. Та така...качвайки се на колата ги виждам и слизам да подам пакета, при което забравям да дръпна ръчната, а колата е запалена. Обикновено ръчната дърпам винаги, но сега не знам какво ми стана. И както им подавам пакета чувам зад гърба ми едно хррррръъъъъц - колата ми тръгва назад и мачка номера на колата зад моята - с клошара почваме да държим колата отзад (комедия голяма Mr. Green), аз го моля да задържи, а самата се качвам в колата. Видях, че се смачка номера на колата отзад, но нито знам на кого е, нито имам време да чакам,трябва да тръгвам на работа. По пътя си мисля, че няма страшно, повредата не е голяма и т.н. егоистични мисли. Rolling Eyes Заставам на последния светофар на едно натоварено кръстовище и половин минута растояние преди работата, обаче се нареждам в една от двете ленти за надясно, като аз съм за направо. Там често се подреждат колите така при натоварено движение, а пред мен имаше коли за направо та и аз зад тях. Виждам след кръстовището един катаджия и си мисля дано не ме спре там където е, защото не съм в правилната лента, а и защото нямам време да седим да си приказваме и тъкмо тръгваме по лека и усещам отзад удар в колата ми - някакви две коли се блъснаха леко и по-предната от двете се спря в мен. Какво да ви кажа, катаджията не ме спря, а дойде да ни каже да си поместим колите точно там където беше той за да не пречим на движението, а после два часа си чесахме езиците с него, докато чакахме друга полицейска кола за протокола. Mr. Green
Егати мислите, егати чудото - повреждам колата на някого на паркинга и след няма и 10 мин. съм наказана за това, мисля си ,че не искам да ме спира еди кой си и след товяа прекарвам 2 часа в приказки със същия. Mr. Green Хубавото в цялата работа е , че ми надраха колата само и то на мястото, където беше паднала боята преди това и никъде на друго място. Застраховката не ми покрива в случая нищо, т.к. мястото е описано като повредено, но не се драска нищо друго! Хубавото е и, че успях все пак да отида на работа и да направя всичките клиенти със записани часове, като първия час, за който бих закъсняла иначе и който е постоянен за всеки петък,се е отказал предишната вечер по важна причина.
Трябвало да се случи нещо? Дали съм получила някакви знаци, които не съм разбрала? не знам, но се е случило, като съм получила някакви емоции - къде добри, къде не толкова добри, но за пореден път се уверих, че нищо не е случайно.
Вечерта си посях парите и чакам, чаааакам. Mr. Green

Извинете за дългия ферман, но реших да споделя с вас.  Laughing

П.П. Ако може да ме ориентира някой къде да видя това за 21 желания за 21 дни. Търсих в предните теми, но по-повърхностно, и не открих. А в линковете на 1-я пост също не видях. А може и аз не зная къде да търся. newsm78

# 373
Късно ли е вече да се прави карта на желанията или още сме в нарастваща луна и мога да потворя?

zoh, не е късно, точно си е време  Wink Луната е нарастваща  Hug

sVeshti4ka , ако беше изчакала човека със смачкания номер, нямаше да попаднеш във втората ситуация.
Ти сама си открила вече поуката за себе си - "...нито имам време да чакам,трябва да тръгвам на работа. По пътя си мисля, че няма страшно, повредата не е голяма и т.н. егоистични мисли..."  Hug
Вселената винаги ни дава знак за внимание, че трябва нещо да променим в мислите си или в поведението си с подобни ситуации  Wink

Ето по въпроса ти за 21х21 - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329494.msg8918784#msg8918784 - и надолу мненията
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329494.msg8920430#msg8920430

При мен това е изпробвано и работи на 100%  
bouquet

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 12:04 от mijjjka

# 374
Между другото, ето и линк за предстоящ практически курс по Метода Ан-хей   Hug

http://louisehay-bg.com/ShowPage.aspx?page=11

Общи условия

Активация на акаунт