подсъзнанието може всичко 15

• 49 724
  • 469
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета!

Честито дипломиране на Писка-Лискаbouquet

Да ви кажа какво ми се случи снощи. Прибира се любимият от разходка с кучето и мъкне камара от двайсетина книги, видимо употребявани. Аз ей така  Shocked. Питам няколко пъти какви са тези книги, а той само се хили.  hahaha В крайна сметка ми обясни, че разхождайки кучето минал през кварталния магазин, до който има кофи за боклук и съзрял въпросните книги до контейнерите. Питал продавачката от магазина чии са, а тя отговорила, че някакви хора преди малко донесли и оставили там два кашона с дрехи и въпросните книги. След малко минали няколко роми и прибрали дрехите, а книгите оставили. И нашичкият решил да си ги прибере преди някой съсед да ги вземе за подпалки.

Започнахме да ги разглеждаме, с малки изключения се оказаха художествена литература, повечето са ми непознати, но измежду тях присъстват и 3-4 заглавия, които са ми в списъка на книгите, които искам да прочета. И какво беше изумлението ми, когато стигайки до последните 3 книги виждам едно заглавие, което наистина много живо ме вълнува отпреди последната Коледа (дълга история, няма да я разказвам сега), но поради една или друга причина все още не съм се сдобила с въпросното четиво.  Shocked

Е, хвърлих се в голям размисъл. От една страна ме притеснява фактът, че все пак книгите са намерени до контейнерите за боклука, т.е. имам колебания от хигиенична гледна точка. От друга - присъствието на тези няколко заглавия и особено на едното от тях ме навеждат на мисълта, че книгите неслучайно са попаднали у нас...  Thinking

Та, седя сега и размишлявам как да постъпя. Вие какво бихте ме посъветвали?  Hug

# 376
  • Бургас
Прочети ги  Simple Smile  И аз бих се радвала така да ми попаднат на Жан Спилър книгите  Wink

Писка-Лиска честито ти дипломиране   bouquet

# 377
  • Семейството е винаги с мен:)
Кафе с Канела, i]"Та, седя сега и размишлявам как да постъпя. Вие какво бихте ме посъветвали?  "[/i]

Вселената е невероятна Hug Ако бях на твое място бих благодарила на Вселеата и бих прочела книгите....
Не зная защо се притесняваш за хигиената- те са били нз земята...а и ти няма да ги ядеш или обличаш Joy
Чети и се наслаждавай Hug

# 378
Здравейте,
искам да попитам някой занимавал ли се е ДЕИР и изобщо ако има някакъв опит в това ще се радвам да го сподели тук .

# 379
Amitola,със закъснение-много благодаря! Heart Eyes  bouquet

# 380
  • София

sVeshti4ka , ако беше изчакала човека със смачкания номер, нямаше да попаднеш във втората ситуация.
Ти сама си открила вече поуката за себе си - "...нито имам време да чакам,трябва да тръгвам на работа. По пътя си мисля, че няма страшно, повредата не е голяма и т.н. егоистични мисли..."  Hug
Вселената винаги ни дава знак за внимание, че трябва нещо да променим в мислите си или в поведението си с подобни ситуации  Wink

Ето по въпроса ти за 21х21 - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329494.msg8918784#msg8918784 - и надолу мненията
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329494.msg8920430#msg8920430

При мен това е изпробвано и работи на 100% 
bouquet
Mного ти благодаря!  Hug
На мен ми е ясно, че си получих наказанието за урок. Wink

# 381
  • София
Амитола, атланта  подкрепям написаното то дарена с две ръце. Никога нищо от миналият опит не е излишно. Дипломирах се и работих със слово 10 години, от 5 години се занимавам с финансови продажби и голяма част от успеха ми се дължи именно на първата ми професия, на възможността да вникмвам в човека срещу мен, на някои комуникативни умения... Колкото до сивито, ако имаш читав работодател срещу себе си и харесва част от уменията ти, той ще се погрижи да разбере мотивите зачестите смени...
Кафе с канела, и аз не бих идмала никакви двоумения, направо ме изумяват съвпаденията в твоя живот, дай Боже всекиму...
Писка-Лиска, ние сме имали одухотворен манекен в темичката! Изглеждаш страхотно, дано така да изглежда и професионалният ти път. Как срещна своя рейски мастер /ако е удобно да споделиш,от около година го чакам, но нещо не забелязвамникакви знаци/.
Свещичка, мишето ти е написала онова, което си мислим... Не знам дали е успокоително, но на мен също ми се е случвало да избягам от някакво дребно провинение... човешко е и да те е страх, но и да извадиш поуки... Всички се учим всеки ден...
момечата, аз нещо бъркам 25 тте желания на новолуние с 21 х21 май...На първа страница 21х21 има ли го? Сори за въпроса, но , нещо не се ориентирах.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 22:05 от Енита

# 382
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте,
искам да попитам някой занимавал ли се е ДЕИР и изобщо ако има някакъв опит в това ще се радвам да го сподели тук .
За мен това е същото  нещо за което говорим,споделяме , обсъждаме тук но с различно име  Whistling  ДЕИР, НЛП и т.н. Thinking може би  има още имена  Wink
(незнам може и да  бърками де , но така ми изглежда) Би било много полезно за хора които  никога не са се "докосвали"  до тези неща от които се интересуваме и споделяме тук   Rolling Eyes

Лиска , честито   bouquet

На това новолуние освен че по поднових картата си , написах желания, успяхме с мъжа ми и детенце в неделя да посетим Руската църква -  "Свети Николай Чудотворец"и параклиса на Св.Серафим. Всички вкупом пуснахме желанията си дори и малчо  Laughing нещо си бе надраскал/написал   Wink

Хубав ден   bouquet

Повелителят Буда напомня, че не трябва да вярваме в нещо, само защото така ни е казано; че не бива да робуваме на преданията, само защото идват от древността; нито на слуховете, като такива; нито на писанията на мъдреците, само защото са ги писали мъдреци; нито на хрумванията, за които предполагаме, че са вдъхновени от Дева (т.е. които ни се струват духовни откровения); нито на умозаключенията, изградени върху несигурни постулати; нито на това, което ни изглежда необходимо по аналогия; нито на произтичащото единство от авторитета на нашите наставници или учители. Ние обаче трябва да вярваме в дадено писание, учение или твърдение, ако то се подкрепя от нашия собствен разум и съзнание. "Затова - казва Той в заключение, - аз ви уча да вярвате не защото нещо ви е казано, a защото се доверявате на собственото си съзнание, и тогава да действате съответно и активно".
Е. Блаватска Тайната Доктрина, т.III, стр.401

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 15:54 от Desss

# 383
  • Костинброд
Момичета, току що се връщам от среща с бъдещия ми работодател. от утре започвам, много съм притеснена, защото за мен този вид дейност е напълно непозната, а пък работата е доста отговорна. И въпреки това нямам търпение. Имам голяма нужда от вашата подкрепа.

Смених прическата, сега работата, остава и мъжа да сменя и ще съм бомба Mr. Green

П.П. Аз също писах на новолуние желания, но нещо ми е убягнало инфото за картата на желанията, какво точно представлява, как се прави и свързана ли е с тези желания дето се пишат на новолуние или е нещо друго?

# 384
  • Tам през Атлантическия океан
П.П. Аз също писах на новолуние желания, но нещо ми е убягнало инфото за картата на желанията, какво точно представлява, как се прави и свързана ли е с тези желания дето се пишат на новолуние или е нещо друго?
Да , прави се на новолуние  Wink във втора тема има доста информация която сме си споделяли /обсъждали относно направата на "Карта на желанията" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329494.120 потърси и на първа/уводна страница на тази поредна тема  Hug

Цитат

Карта на щастието

Този метод бил известен още в древността. Казват, че такива карти на щастието или карти на желанията имали ВСИЧКИ велики и успели хора. Вземете няколко списания и ножици. На средата на лист хартия залепете вашата снимка и започнете да изрязвате от списанията това, което бихте искали да имате. Ако няма материален израз на вашето желание, изрязвайте заглавията, които да характеризират живота ви. Обезателно ще ви хареса този колаж. След това го закачете така, че да го виждате всеки ден. От гледна точка на психологията същността на метода е в това, че отначало вие ясно разбирате вашите желания, осъзнавате ги, а ежедневното наблюдение в материалния свят ви настройва за тяхното изпълнение. Според авторите на филма, това са "напомняйки", за да може редовно да изпращате нужните импулси. Обезателно условие е при съзерцаването на вашата карта да изпитвате чувство на щастие или поне на радост и да възкликвате: "Да!". Джо Вителе - учен от филма, обещава, че в живота ви ще се изпълни не по-малко от 80 % от желаното.

# 385
  • Костинброд
Благодаря ти, Дес, на някое от следващите новолуния ще го направя. Hug

# 386
Момичета, искам да споделя, че моите желания започват да се изпълняват.Изчетох всички теми, намерих доста книги, качих си ги на компютъра и ме чака голямо четене.Някой неща изобщо не ме заинтригуваха, вероятно още не ми е дошло времето за тях.
Направих си и пожелание за нова половинка, защото моята дефектира тотално. Обърках нещата.Вместо недостатъци ,които бих приела, аз съм написала недостатъците, които не бих приела, явно и за нова половинка не ми е време сега.Не съм се отърсила още от старата  Grinning.
Домът ми е също с краката нагоре според Фън шуй,винаги се чудех защо не ми е хубаво у дома, при положение, че правих основен ремонт.Сега живея на друго място и съм решила в скоро време, като се върна  да преобразя всичко отново, ноооо този път според личното ми число, посоките и т.н.
С една дума искам да Ви благодаря, че ви намерих и преоткрих смисъла на много неща.

Ха, това прасенце е стария ми аватар, разсмях се дори!

# 387
Лиска, много успехи !!!    Hug   

Atalanta  -  13 февруари  до  22 март

mimina  -  23 декември  до  15 януари

Шушони  -  24 януари  до  23 февруари

# 388
  • на брега на морето
Мили момичета, най-напред искам да благодаря на тези, които ме подкрепиха, когато потърсих съвет, благодаря на всички, които са писали от първата до петнадесета тема. Чета от темите  много всеки ден, научавам чудесни неща и техники. Спомням си как се молех на Бог да ми покаже пътя, да ми изпрати подкрепа. Изглежда ми е дошло времето, защото от известно време получавам знаци, които сърцето ми разчита като отговор от Него. Искрено и от сърце ви благодаря. Не пиша и изглежда няма да пиша, защото нямам вашите знания, чета, но малко хаотично и второ - не ми остава време за, все пак 15 теми са си доста като материал за усвояване. newsm53

# 389
Момичета,аз рядко се включвам,но имам нужда от помощ, много ми е зле и имам спешна нужда от енергия, знам,че има такава тема, но при вас се чувствам добре.Не знам какво ми стана,снощи ли легнах здрава,а днес едва се влача,дори се наложи да си тръгна от работа,а съм на временен договор и искам да го направя постоянен и отсъствията изобщо не са желателни Sad  Помислете си нещо хубаво за мен Praynig

Амитола,  Praynig, ставам досадна вече, но би ли ми сметнала силния период,много ми е интересно
23.02.1979 Перник между 6.30 и 7.30 сутринта, по-скоро м/у 7.0 и 7.30

Благодаря ви момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт