ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Willebroek, Belgium
Ееее Доби здравей!!!  Hug Липсваш...

Hug Hug Hug

# 91
Барби ЧРД   bouquet желая ти много щастие.
Иначе малкия ще е за първи ден  Tired,затова ми е много притеснено,как ще е там
Благодаря ви много за съветите  Simple Smile

# 92
Добииии, днес си мислех за теб. Привет!  Hug

Елица, би могла да го оставяш няколко дни до обед и после за целия ден.

# 93
  • София; Дружбето
Ели, мисля че е по-добре пъвро до обяд да ходи. Някак по-спокойно им е на децата така да се адаптират, знам ли Rolling Eyes
Миша е като цивка с цивка Crazy Или лежи като дроб и гледа детско или ходи и се чуди какво да руши. Няма подобрение още, надявам се да се наблюдава такова утре по това време. Само се моля да не затръгна да раждам, че и Вики и болен и ще стане интересно

# 94
Ели и аз смятам, че няколко дни до обяд ще е най-добре. Евангелина остана да спи на третия ден в яслата, ама тя е шантав случай  Simple Smile
Уфффф, искам да споделя. Това дете моето е станало ужасно. Хленчене и чудо. Няма угодия, все църка за нещо, не ще да ходи, все да я нося, ако не стане това, което иска на мига почва да реве, ама толкова театрално, за Оскар е. Това постоянно хленчене, мрънкане, реване направо ме изкарва от релси. Даже не ми се разхожда вечер с нея, влудява ме с мрънкането си.  Tired Мисля че й се отразява зле живота с баба и дядо.  Thinking Ми признах си, писна ми от лиготиите й   Blush

# 95
  • София
Шош тръгва в четвъртък директно по цял ден.  Confused Моето инфо е, че по-добре да свикне от самото начало, че там ще е по цял ден, тъй като иначе дечицата чакат да ги вземат по обяд и така сутрешния рев и стрес само се премествали...  Tired Но, разбира се, всеки сам решава кое е най-добро за собственото му дете!  Wink (но в Пумпелина започнахме по половин ден. Само че той беше на 1,6 г...)

dobito, почваме да пишем отсъствия и ако ти се съберат много, ще вземем да спретнем една екскурзийка да те глобим на място!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green

Ели, разбирам драмата ти!  Hug Аз лично когато видях дебелото на тоягата се консултирах с детски психолог... Може би това е някаква реакция в резултат на конкретната ситуация при вас...  Hug

# 96
  • Willebroek, Belgium
Уфффф, искам да споделя. Това дете моето е станало ужасно. Хленчене и чудо. Няма угодия, все църка за нещо, не ще да ходи, все да я нося, ако не стане това, което иска на мига почва да реве, ама толкова театрално, за Оскар е. Това постоянно хленчене, мрънкане, реване направо ме изкарва от релси. Даже не ми се разхожда вечер с нея, влудява ме с мрънкането си.  Tired Мисля че й се отразява зле живота с баба и дядо.  Thinking Ми признах си, писна ми от лиготиите й   Blush

Не си единствената  Hug Емито е същата и се надявам да е някакъв период и ще отмине с времето  Whistling
Да ви кажа честно малко ме стряска апетита който има  Crazy Не спира да яде това дете. Разбирам да седне да яде нормално,но тя се тъпче с какви ли не забранени неща като гризки, дъвчещи бонбони, вафли Боровец и тн. (Знам, че не е трябвало да започваме да и даваме такива неща ама  Embarassed) Обича да пие много прясно мляко и да яде плодово кисело мляко  Rolling Eyes
Това добре ама другите неща  Tired Имали и други като нас  newsm78 Ако не и дам се започва едно реване и тръшкане  #Crazy
Вечер не отива да спи докато не и се даде вафла или дъвчещи бонбони в леглото. Не че ги яде, но си ги гушка  Crossing Arms Цялата и стая на сутринта е в мравки Mr. Green
Айде и аз се изсипах  Joy
Така че, Ели ние сме по зле от вас  Laughing

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 20:29 от dobito

# 97
  • Willebroek, Belgium
Цитат на: ivonska link=topic=428263.msg12455992#msg12455992 date=125294851

[b
dobito[/b], почваме да пишем отсъствия и ако ти се съберат много, ще вземем да спретнем една екскурзийка да те глобим на място!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green

Тогава да взема да отсъствам по често а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 98
  • София
Барби, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие, професионални успехи и една красива любов да грабне сърцето ти заслужено!  bouquet

# 99
Ина предметното стъкло го взех от поликлиниката срещу 20 ст. а тиксото си е от мене Simple Smile И детското дупе също
Оффффффф, аз вече се чудя какво да изпия /нищо не остана вече/. Последно Димитър каза че не иска при леличките и децата. Да се надяваме, че до утре ще размисли.
Аз съм станала някакво кълбо от нерви.............изядох половин диня и изпих наличното вино и сега съм нервна, щот ме боли корем.
А че утре е 15 септември............като истинска учителка.............бях забравила

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БАРБИ

# 101
  • София
Хубав празник утре на всички обучаващи и обучаващи се!   bouquet Да е спокойна и успешна годината: учениците да напредват, а учителите - да не изостават (с пиенето  Mr. GreenHug

ПП. Всяка прилика със съществуващи лица е случайна!  Mr. Green

# 102
  • София
Момичета, да се изсипя - пак ме обраха! Tired Този път на паркинга на Кауфланд. Пълнехме си торбите с покупките и Симона каза, че й се пишка. Върнахме се двете до тоалетната, а мъжът ми остана да прибира покупките при колата. Като се върнахме, установихме, че дамската ми чанта от задната седалка я нямаше.  Sad Нищо ценно нямаше и този път - телефон, пари и документи си бяха в мен. Само ключове и служебна карта за достъп. Мамка му и прасе!!!  Tired

Оплаках се.

# 103
Еееееее, Ним, егати наглите крадци бееееееее  ooooh!

# 104
Цитат
Веско и под мой кантрол беше "изпуснат" и сега предпочита всякакви боклуци - чипс, желирани бонбони, вафли, пасти - но се оказа, че е развил и болезнена привързаност спрямо моя милост  ooooh!, а това е нещото, което не съм желала да предизвиквам у детето си никога  Tired

Манана,моята майка ме е дала на ясла на 10 месеца.Това не ми попречи да развия безумна привързаност към нея.
  Всъщност,направи ли връзка между даването на градина/ясла и превързаността към майката?Или грешно съм те разбрала? newsm78

Оооох и аз направих теста на Слема... много дълъг ми се стори... Оказа се, че съм оранжево-жълт цвят и май всичко написано си отговаря  newsm78
  Дълъг е теста.Да.......
   На една позната й излеза "оранжев" резултат.
   Тя е художничка.Живее и работи в Петербург.

Ним,че съжалявам,съжалявам наистина. Sad Но искам и да те похваля.За това,че най-ценните неща ги държиш в теб ,а не в чантата ти! Peace
   (Веднъж напуснах квартирата,в която живеех в онзи момент,с чувството,че ще ми я разбият.Затова си взех с мене всичко ценно....
    Познайте,какво се случи?!Откраднаха ми чантата!(С куп пари, паспорти,лични карти,ключове от къде ли не и т.н. и т.п..  Tired )

Общи условия

Активация на акаунт