ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 808
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ох, това, че си държа ценните неща в мен е изключение, а не правило. Но май вече ще стане твърда закономерност. Много ми е тъпо. 27 години не ми бяха откраднали и копче и сега за няма и година 2 пъти и то зарди моето лековерие и глупост. Както казват - злото влиза през онази врата, която оставиш отворена за него.  ooooh!

# 106
  Стига Ним!Знаеш ли,че случката,която описах,стана точно,когато бях на 27 години.В чантата ми имаше и доста пари(толкова,че когато казах сумата на полицая,той се хвана за главата).А 3 месеца преди това ми откраднаха почти всичките ми спестявания от едно дълго ходене по работа  в чужбина. Confused
   Както ме успокои моята( тогава кандидат-) свекърва:благодари на съдбата,че ти е взела някаква парична материя,а не нещо по-ценно!  Имала си да плащаш! Peace

# 107
Евангелина остана да спи на третия ден в яслата, ама тя е шантав случай  Simple Smile

И аз съм за такова  драстично решение на въпроса, ама как ще стане при нас (някой ден) не знам Simple Smile
За лиготиите, и ние с Любо минахме през този период и сега се опитва да приложи тръшкане, но аз съм желязна вече в това отношение и грам не ми трепва сърцето  Mr. Green (поне външно не ми личи) и той спира.

Ним  Hug

Усмихнат Първи учебен ден пожелавам на всички, които днес ще прекрачат прага на училището и градината!   bouquet

# 108
  • София
Цветке, как е Миш, пък и ти?...  Hug

Нимско, бъди благодарна, че пари, документи и телефона са ти били в джоба!!!  Wink Нова чанта ще купи Симо!  Mr. Green

# 109
  • София; Дружбето
Честит първи учебен ден на всички, които имат ученици и честит празник на даскалите - Лилитоу, теб визирам Mr. Green
Миша търчи кат конь, не и пречи, че има сополи и на челото Crazy Надявам се да се оправи до четвъртък, че да излизаме поне на разходка. Иначе Вики ми е болен, а там е по-трагично Whistling щот нали е мъж. След 2седмици отпуска ся ще взима болничен, дано не го изволнят ooooh!
Аз - все така - дибела и зла, надявам се скоро да ми мине Laughing

# 110
  • София
Нимско,знам че е гадно, ама на...поне ценните неща са били в теб. Погледни от женската страна - имаш повод да си купиш нова чанта.  Mr. Green
Аз имах период от 2 години, в който ме обираха няколко пъти, два пъти с все документи и телефони и веднъж "само" портомонето...Беше ми писнало да вадя лични карти. ooooh! Да ен говорим, че пишеш 2 часа обяснения в полицията, все едно ти си крадеца.  Rolling Eyes

На всички новоизлюпени ученици - по вода, а на учителките - по по-високоградусово. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
Честит първи учебен ден!   bouquet

Ним, съжалявам за чантата. Аз също като правило нося всичко в нея, защото мразя да са ми пълни джобовете, та е крайно време да променя нещата.

Като Ели тръгна на ясла, я взимах 3 дни до обяд, но сега ще я пусна направо за цял ден. В самата градина също препоръчаха така.

Елеонора, при нас положението е същото. Това с носенето на ръце най-много ни тормози. Всяка разходка се превръща в безкрайна уговорка до къде да върви и до къде ще я носим. Редовно иска да я пренасяме от катерушка на катершка и реве като откажем. Всичко започна с тръгването й на ясла миналата година, преди това търчеше като кон, за секунда не спираше. Станала е и мрънкало, та на моменти трудно се издържа.

# 112
Честит първи учебен ден на всички ученици и майките им! Водя Дара до обяд в едно частно училище до нас, в което има и детска градина - една група с деца от 2 до 6 годишна възраст. Днес ще имат тържество за посрещане на учениците и ще падне забавление.  Всяка сутрин, в продължение на два месеца, я оставях с рев и уговорки по сценарий, но от вчера рязко се промениха нещата - обуваме обувчиците, целува ме и бърза да влезе при децата... до кога ли...   

С носенето на ръце и ние имаме проблем... ама аз си я научих така. Преди вървеше с часове, но като започнах да я взимам от градина, имах нужда да си я гушкам и така...  Confused Сега измисля разни врътки от сорта "Вземи ме да стигнем по-бързо", "Вземи ме да ме гушкаш, защото много ме обичаш", "По-добре ме вземи, че ми е студено" и т.н.  Whistling
Абе, ако мине...

# 113
  • София, Лагера
Честит първи учебен ден на всички празнуващи! По вода да ви върви!  Hug

Ох, Норче, ако знаеш как те разбирам!!! Пресиян с баба си е ОК, но като се появи дядото, а още повече и прабабите става невъобразимо лайно. Честна дума, не мога да си позная детето!!! Ама няма как, търпя, щото са баби, пък и рядко го виждат.

Елица, и аз мисля, че е по-добре да се адаптира в ДГ. Не става дума за цяла седмица взимане на обяд, а за постепенно - първия ден до обяд, втория също, третия до след събуждане - така не му е стресиращо.  Peace

Добито, и Пресиян яде много. Направо му се чудя как смогва. Сутрин става с думите "искам храна". Вечер, след като се навечеря, още иска... За щастие набива предимно плодове (и манджи). Боклук няма откъде да намери, пък все още е опазен да не опитва вафли, чипсове и т.н.

Нимско,  Confused Close

# 114
Ним,  Hug.

Момичета, направо ви завиждам, че децата ви се хранят. Моето не ще и не ще. Яде единствено и само плодове и зеленчуци, в неограничено количество. Много се надявам в градина да започне да похапва, защото не ми се мисли... Около 12, 12 и нещо килограма е. Всичко, което му купувам, т.е. анцузите, трябва да са с връзки, за да не му изпаднат. Дънките и панталоните - то е ясно, че са с колан.  ooooh!

# 115
Привет девойки!
Барби, ЧРД на патерици!   bouquet
Ним, много кофти случка. Хайде, вече дано да е за последно. А на снимките си ослепителна. пу-пу
Ина, Софи си изяжда само кашата сутрин  с кеф. От там на сетне е зор. В градината ядат само плодове.
Забелязвам, че градината и се отразява много положително. Направо на моменти не мога да я позная. А като се сетя какъв дзвер беше в началото.  ooooh!
Софи я отучих от носене, че с корема няма как и сега тормози само татко си. Качва се на раменете му, държи го за ушите и му вика дий - дий.  Mr. Green

# 116
Инче, и Любо е 12 кг и малко. Сутрин не закусва. После си хапва, колкото му харесва (според мен твърде малко), но поне яде плодове, зеленчуци и месо. Сирене и кисело мляко не ще да близне. Ти се радвай, че твоето яде плодове и зеленчуци, че нашия батко, откакто е захранен до сега не ще да опита.

Днес Любо рева, искаше да ходи на градина. Тя е долепена до училището на батко му и като видя децата ме задърпа да влизаме. Казах му, че по-късно ще го заведа, какво да му обясявам, че чак догодина ще му се усмихне щастието  Mr. Green

# 117
  Ин@,не се притеснявай за апетита на Алекс.Щом хапва плодове и зеленчуци,значи получава доста витамини и минерали.
  А за килограмите....Може да е унаследил твоята фина структура.Радвай се! Hug
  Колко е висок,между другото? Rolling Eyes

# 118
  • София, Лагера
Здравейте, девойки.
Ай и аз да споделя (да се оплача).
Пресиян отдавна е без памперс, мисля че от май месец. С акането не е имал проблем ни преди, ни сега.
Но с пишкането нещо се обърка. Беше се отучил съвсем, включително и по време на сън се сдържаше. Имахме 2 аварии сутрин и една на следобедно спане, но това беше в края на юни на морето. Оттогава всичко е ок.

Но... вчера и днес сутринта се събужда напишкан. Вчера на обяд, докато се хранил, също се е напишкал  Rolling Eyes.
Знам, че от стреса при някои деца така се получава и регресът при Пресиян не е изолиран случай, но ми е много мъчно.
Довечера се чудя дали да не го сложа с памперс  Rolling Eyes Иначе гледам да не му говоря, щом като веднъж се е отучил да се напишва, ще стане и втори път.
Айде изсипах се!  Hug

# 119
Ноеми, и Софи беше така. 2-3 пъти дойде при нас напикана и няколко пъти се изпусна вечер. По-добре не слагай памперса, тъкмо са свикнали.  Периодът мина за десетина дни. Тя самата много се стресираше и ревеше, че се е напикала, та се налагаше да я успокоявам.  Cry В градината обаче не се е напикавала. Там и показах детската тоалетна и ходеше с кеф.
Андж, Софи и тя не вкусва сирене и кашкавал. Добре, че поне кисело и прясно мляко  обича. Иначе е около 13 кг .
Днес имам среща с девойката дето ще се грижи за нас  след раждането. Не усетих кога минаха 30 седмици.  Crazy

Уфф, много  мъчно ни стана за Патрик Суейзи като научих тази сутрин. Нека го запомним така.

Общи условия

Активация на акаунт