ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Ним, много си елегантна!  Grinning

Благодаря за отговорите за млякото. Ще си караме така "неотбити", докато събера сили да изтърпя мрънкането и молбите вечер, посред нощ и рано сутрин  Tired Бетер бебетата  Laughing Със залъгалката нямах никакъв проблем, ама я замести с това мляко,  и колкото по-голям става, толкова по-трудно ми се вижда отказването. Ако знаете как се моли в просъница "Паи ми мляко, мамо, моля те, тани паи млякооооооооо!"  ooooh!  Laughing

Днес взехме учебниците с Ники, следобед отиваме за тетрадки. Най-леко ми е, че е с униформа и няма да го мисля какво ще облече за Първия учебен ден Simple Smile
В нова паралелка е, ще изучава италиански като трети чужд език, руският и английският продължават. Надявам се да има една успешна и отлична година!

Целувки за Айя и Ваня!  Hug

Ели, ти не си ли набор '92? Wink Изобщо няма да се отличаваш от колегите Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 10:51 от Анджелина

# 61

Мила Барби,
Пожелавам ти усмихнати и прекрасни дни, щастие, късмет и много любов!

# 62
  • София

Барби, честит празник!!!

На всички ученици - леко и успешно!
Ним, страшна си!!! Не се ли прибра с няколко телефона? Mr. Green

# 63
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Барби Hug

Ние сме си в къщи с Миша. Само сополи, ама много и я душат. Енергиен модел ли е, не е ли, обаче емоционално съм рухнала

# 64
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
(брей, колко много съм изпуснала, едвам ви изчетох - 7 страници за 3 дни)

Честит рожден ден, Барби!!! Много здраве и късмет!      bouquet

Ванче, радвам се, че Айя е по-добре!  Hug (Ив ме държа в течение уикенда)

Елина, Мони, не се притеснявайте, ще им мине на малчовците  Hug. И нашия Бухтьо така мрънкаше, сега пак мрънкоти, но все по-малко. Въпрос на време е!

Ина, за песните трябва сериозна подготовка... поне 150 грама концентрат!  Mr. Green Давай смело!

Елица, честита работа! Зареждай се с търпение, че верно ще ти трябва! А как ще пътуваш до работа?

Селма, относно подбирането на средата – да, подбирам му, неволно – моята среда (т.е. той общува с хората, с които ние с Краси общуваме)

Норче, ха честит първи учебен ден! И аз имам колежки 85 (1 или 2), но имам и 65 (повечето са такива). Няма са пуашиш, копеуе!  Mr. Green

# 65
  • София, Лагера
Андж, браво на Ники! Дано да му бъде хубаво в училище! А това за езиците е страхотно, сега му е времето! Уф, аз имам лоши спомени от училище. Майка ми, в опитите си да ми покаже колко ме разбира, само ми обясняваше колко мразела училището, каква досада било и т.н. ... та и аз имах такова отношение, което се попромени едва когато записах университета (и се възстанови отново като почнах магистратурата  Mr. Green)

Цвето, ДаВинчи, Ним, бахти късмета...  ooooh! Tired Не знам как сте настроени към темата, но защо не отидете в близката църквичка да се консултирате няма ли някакви там тайнства за здраве  newsm78

# 66
Днес бях в градината на Алекс. Уф, докато се разберем с медицинската сестра....

Искаше да му пускам всички изследвания на Алекс - кръв, урина, чревни... И ми сочи заповедта за всички новоприети деца, а аз и соча другата заповед на директорката - за отсъствие повече от 2 месеца - само чревни изследвания. Споразумяхме се накрая. Все пак той идва от яслена група на ОДЗ в ЦДГ.

Та утре сутрин ще нося материал. Бихте ли ми казали за колко време ставаха тези изследвания? Едната лаборантка ми обясни за 2-3 дни, но ако отида в друга лаборатория няма ли да стане от днес за утре?

Ноеми, подготовка ще има - то е ясно. newsm24 Само да не се алкохолизирам, докато настане време.

Цвета, ДаВинчи, Ним - скорошно оздравяване на малките сладуранки.  Hug

Ним, страхотна си на снимките.

# 67
  • София, Лагера
Ина, и ние ги пуснахме сутринта. Казаха ми, че кръвта и урината стават за няколко чака, но паразитите за 3 дни. Мисля, че не във всяка лаборатория може да се правят и затова ги карат другаде, от което идва и забавянето.

Нимско, какво си фатална с тази рокля!!!! Я кажи на ушенце как мина вечерта!  Crazy Twisted Evil

Направих си теста на Селма, излязох "червена". Според мен не отговаря много на мен, но според  Стуци съм си аз  Mr. Green Сега да видим Крас какво ще каже  Mr. Green (направих го пак - зелено. Така по-бива)

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 12:45 от Ноеми

# 68
Барби, Честит рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива и много обичана!

Ним, наистина изглеждаш зашеметяващо!

Ели, успех в университета! Не се притеснявай, защото изглеждаш невероятно, пък и колегите ти ще са страхотни , готини (абе крехко агнешко).

manana, стискам палци Веско да не плаче като отива на ясла и бързо да преодолее стреса от новата среда.

Just VANIA,
радвам се, че Айя е добре и дано скоро да забравите за тези неприятности. Благодаря на теб и на KayRenn за съветите!

На всички болни скорошно оздравяване.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 20:45 от Flowerlina

# 69
Ина ако ги занесеш в ХЕИ стават от днес за утре. 8 лева струва целия комплект паразити  Simple Smile

# 70
Оооох и аз направих теста на Слема... много дълъг ми се стори... Оказа се, че съм оранжево-жълт цвят и май всичко написано си отговаря  newsm78

# 71
Хехе, момичета, благодаря за куража, засрамихте ме  Blush
Е, отидох днес, ами деца са си хората  Crazy Оказа се, че всички сме разчели грешно програмата,  Laughing та се разкарахме напразно. Карай, утре ще опитаме отново  Crazy

Този тест на Селма, опитах, ама бъкел не вдявам от руски, та май няма да го бъде.
Андж кой клас ще е Ники? Три езика няма ли да са им множко  Rolling Eyes

# 72
  • София
Къде е този тест? Rolling Eyes
Дайте да го мъча.

# 73
# 74
Андж кой клас ще е Ники? Три езика няма ли да са им множко  Rolling Eyes

Не Simple Smile Те учат руски от първи клас, английски от втори и от пети клас (сега ще е пети Simple Smile) италиански (другите паралелки са с немски или френски, освен руския и английския). Мисля, че не са много и ще се справи.
Той пожела да учи италиански и ние се съобразихме с желанието му. Новата му класна обясни, че артистичните и витални деца избират италианския език пред другите, и ако е така ще си е точно на мястото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт