ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 835
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Уфф, много  мъчно ни стана за Патрик Суейзи като научих тази сутрин. Нека го запомним така.

И на мен буца ми заседна на гърлото...  Cry

# 121
Ноеми, ще премине, ти знаеш. Само бъди спокойна, че те всичко усещат.  Hug

От тук научих за Патрик Суейзи  Rolling Eyes Някога имах плакати с него на стената ...

# 122
  • Русе
Здравейтеее  Hug
Първо, честит първи учебен ден на всички!
Барби, честит празник с малко закъснение   bouquet
Нимски  Hug
Ноеми, при Дени също се случва от време на време. Смятам, че ще се справите с проблема  Peace
Дени от вчера е на градина. Първата сутрин мина само с малко мрънкане, но изкарахме цял ден. Каза, че й харесало. Днес бяхме по-ревливи, но като цяло мина добре. По-късно ще ви пусна снимки. Имаха и тържество, но било само за децата  Crazy
Стискайте палци, че си имам един служебен ангажимент довечера, който малко ме е спекъл  Sad
Желая скорошно оправяне на всички болнички  Praynig
Хубав ден  bouquet

# 123
  • София; Дружбето
Ноеми, не слагай памперс в никакъв случай. Ще мине този период, не се притеснявай.
Миша вчера ми се напишка на спалнята, през 3 одеала мина до матрака. Добре, че тя викна и аз бързо, бързо махнах всичко. Успокоих я и и казах, че се случва.
За носенето - не нося, рядко като ходим на терасата да гледаме как идва тъмното Mr. Green ВИки и той не носи - оправдава се с ребрата, че още го болят. Та тя и не си иска вече, примирила сее милата Crazy
За тръшкането - незнайно как детето проумя, че реването не води до нищо хубаво, най-много д аси изкарай някой пердах Mr. Green Та мнооого рядко се тръшка за нещо вече, но бая време ми йъсаше нервичките с непрестанното си мрънкане. Единствено ми идва в повече, че иска да си играе смао с мен, не иска играчки, а мама. Сега с бебето незнам как ще се оправим

# 124
Ноеми, и аз съм на мнение, че не трябва да му слагаш памперс.

Анджи,  Hug.

Селма, Алекс не е мерен от началото на година, тогава беше 92 см., сега да е с 1-2-3 см по-висок.

# 125
Здравейте, дами  Simple Smile
Учебната година в де що има учебно заведение, ОТКРИТА! Честита и спорна на всички ученици и учители!
Сутринта Димитър беше заведен от баща си на детска, държал се мъжки, за разлика от майка си, която рева на тайно място в едно кафе. Добре че беше една съседка с първокласник, та пихме по две уискита за здравето на нейния син.На обяд си  взех Мите, не ял, разбира се, но пък си играл. После открих учебната година и в нашето училище /пак пих уиски/. След малко отиваме на рожден ден на едно детенце..........................па ша пия......................и така. ПИЯНА МАЙКА = ПОСЛУШНО ДЕТЕ
Аааа щото сме отчетна тема...............Мите е 1 метър вече и 13 кила и нещо си

# 126
  • София
Моята тапа е 92см и 14кг.  Mr. Green

# 127
Мите е 1 метър вече и 13 кила и нещо си
Не ядял... и от какво порасна  Joy
Моето мишле е 12кг, 88см... И да ви кажа да си знаете, че от многото храна се дебелее, а растежа си е наследствена работа  Blush

# 128
  • София; Дружбето
Миша е 12 кила и 88 см. И тя не яде, ма ей я, расте и бузи има. Явну кат мама и да папа и да не папа ша си има гулямо дупе Mr. Green

# 129
  • Willebroek, Belgium
Емито незнам колко е висока, тъй като отдавна не сме я водили да я мерят ,но сигорно има метър.  Simple Smile
Обаче на килограми ви бием всичките и маи ще трябва да се скрия някъде ( 18 кг.)  Embarassed Mr. Green

Аз съм вече безработна.  Sunglasses Ще си почина подобаващо  Party

Честит първи учебен ден  Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 22:06 от dobito

# 130
  • София
Момичета, благодаря ви за милите думи! Hug Обичам ви!

Вярвам, че това е най-малкото зло и ми е поредната обеца на ухото. Точка!  Simple Smile

# 131
Ним, не точка, а наздраве, да сме живи и здрави   cheers

Моят Свилен не знам колко е висок (беше 92 см), но като го гледам по скайпа ми се струва много пораснал  Thinking към 13,5 килограма е.
Вчера и днес е ходил на градина до обяд ( след първите два дни нали се разболя и стоя седмица вкъщи, та вчера наново започва с адаптацията), вчера като видял майка ми се разплакал, днес пак, но още като тръгвал казал, че не иска да ходи, детска му работа. Майка ми каза, че много миришел на дамски парфюм и предположи, че са го гушкали доста. Разбрали сме се да го взема на обяд тази седмица, че беше на антибиотици и не може да си позволим да го разболеят пак толкова скоро. Другата седмица няма да ходи на градина, че баща му ще си идва специално да го глези и всъщност сме далече от истинската адаптация, тя ще е след поне 2 седмици.  Crazy
С памперса сме наникъде, Доби, не си сама, заедно ще ги учим  Hug

# 132
  Ноеми,и аз мисля,че по-добре е да не слагаш памперс.Щом толкова добре се е справял досега,значи бързо сам ще усети,че комфортът му зависи от самия него. Simple Smile
  А за себе си реших,че няма нищо страшно в това,малките деца да се напикават(дано и лелките в детска мислят така!  Praynig )

# 133
Явну кат мама и да папа и да не папа ша си има гулямо дупе Mr. Green
   То...т'ва дупе ,ако е голямо..... Shocked  newsm43

# 134
  • София
Шош днес язди пони!  Party В Борисовата градина има конна база и едно мило пони срещу 3 лева на обиколка учи детето ви на езда и равновесие.  Sunglasses Там има беседка и машинки за напитки, кафе и снакс - предлагам да направим една разширена среща!  Hug За не-желаещите подрастващи има пейки, от където могат да се наслаждават на трениращи батковци и каки.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт