Манана, а какво ще стане, ако успееш да събереш и още недоволни родители и заедно напишете официална жалба до общината?
Мацки, да ви доразкажа историята в Гърция, сега вече веселата й част:
Отиваме ние в Сарти (на Халкидики, Ситония), там празно (обичайно за сезона). Избирам аз случаен хотел на първа линия, но не мога да намеря собственика. Питам една женица на улицата, но тя не знае английски. Знаеше дотолкова, че да разбере, че търсим стая за трима и да обясни с ръце, че и тя имала хотел, също на първа линия. Реших да го видя, тя ме води, аз след нея... тръгваме да влизаме в една прекрасна къща, а от терасата над главата ми се чува "Ноееемииии". Поглеждам - бившия ми съпруг
Голям майтап! Настанихме се, той беше с приятелката си и детето им, а също и с още 3 двойки от компанията. Същите хора, с които 5 години ходихме по морета, ски, гостита, изпили сме цистерни алкохол и си знаем кътните зъби.
И така - вечеряхме всички заедно, децата играха
(Барби, прИбих та, ако се отцепиш!) 
Гледам, че са намалили мерките за сигурност. Преди при всяко грипоподобно заболяване трябвше да се обаждаш на личния, а сега само при компликации. 

. 
Аз за пиенето съм пас, ама вие ще ми дойдете на крак, така че ще го преглътна тоя път