ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София, Лагера
Пак ме хвана логореята, ама на час по лъжичка  Laughing

Манана, а какво ще стане, ако успееш да събереш и още недоволни родители и заедно напишете официална жалба до общината?  Rolling Eyes

Мацки, да ви доразкажа историята в Гърция, сега вече веселата й част:  Laughing
Отиваме ние в Сарти (на Халкидики, Ситония), там празно (обичайно за сезона). Избирам аз случаен хотел на първа линия, но не мога да намеря собственика. Питам една женица на улицата, но тя не знае английски. Знаеше дотолкова, че да разбере, че търсим стая за трима и да обясни с ръце, че и тя имала хотел, също на първа линия. Реших да го видя, тя ме води, аз след нея... тръгваме да влизаме в една прекрасна къща, а от терасата над главата ми се чува "Ноееемииии". Поглеждам - бившия ми съпруг  Joy Joy Голям майтап!
Настанихме се, той беше с приятелката си и детето им, а също и с още 3 двойки от компанията. Същите хора, с които 5 години ходихме по морета, ски, гостита, изпили сме цистерни алкохол и си знаем кътните зъби.  Flutter И така - вечеряхме всички заедно, децата играха  Laughing, после седнахме на тераската да си допием... със жена му обсъдихме моята бивша и нейна настояща свекърва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 496
  • София, Лагера
Айде, да се изброим за събота:

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби
муахахахаха пак обичайните заподозрени  Joy

# 497
  • София

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби
муахахахаха пак обичайните заподозрени  Joy

Е, има и нови - за цвят!  Wink (Барби, прИбих та, ако се отцепиш!)

# 498
А какво се реши-с деца или без, от колко часа? Нали имате предвид, че е работен ден?

# 499
Klemy мерси!
Ох, Ноеми, посмях се. За боледуването-Софи преди да тръгне на градина за 2.5 години е боледувала два пъти, а сега за 1 месец 2 пъти. Но силно казано болна-спополива, кашляща и с лека Т.
Като каза бивш, аз цяла нощ сънувах,че правя секс с бившия ми дългогодишен приятел. Че дори и на сън бях бременна.  Crazy
Свинския грип, аз си мислех, че уж вече не е толкова опасен. Иначе и ние със  стискане на палци ще се пазим. А и тука е практика да си ходят болни в градината.  Tired Гледам, че са намалили мерките за сигурност. Преди при всяко грипоподобно заболяване трябвше да се обаждаш на личния, а сега само при компликации.

# 500
Ноем, свински грип може да се лепне, докато се моткаш по улиците или пиеш с приятели  Twisted Evil Затова треска ме тресе, а иначе от обикновения грип не ми пука особено.
Мопсооо, хормоните ти хич не се шегуват Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А какво се реши-с деца или без, от колко часа? Нали имате предвид, че е работен ден?

Значи без деца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 501
  • София
К'ви деца, бе??!  Shocked Става дума за П-И-Е-Н-Е!!!  Crossing Arms

Грип? Свински? Бла-бла. Грип като всеки друг - да пази Господ, то от всичките разновидности се умира!  Praynig

# 502
Е Ноеми, сега ме разби тотално...  Joy

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби

6. Светлето(само си мечтае...)

# 503
  • София
Е Ноеми, сега ме разби тотално...  Joy

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби

6. Светлето(само си мечтае...)

Аха! - а ние като точим лиги по русенските сбирки, на вас присяда ли ви пиенето?!!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП. Ванчето да не наднича, ми да уговаря голямата Буба да гледа малката Буба в събота!  Naughty

# 504
  • София
О чудо успях да отворя форума от офиса  Crazy Crazy Crazy  newsm68
Първо Цветке добре си ни дошла  Hug Hug Hug. Евала момиче за здравия дух, ако имаш нужда от помощ и аз съм на среща - с каквото можем ще помагаме  Hug. А ти събирай сили и почивай максимално  Hug
Ноеми егати почивката сте изкарали  Crazy, всичко е хубаво когато свършва добре  Hug
Манана, ако решиш да сигнализираш за проблемите в яслата пазя телефоните в столична община, но не знам дали сте в същата юрисдикция Thinking. 

Нямам възможност да пиша много, щото имам бач, но да питам събота кога планирате пиенето  Embarassed . Ако е вечерно бройте ме  Whistling

Пфу  Confused  днес ми е първи работен ден след отпуската и ми е едно шуто, за седмица и половина толкова неща са се случили - ще има преструкториране  Tired.

Всички болни мъници, майки и бащи да оздравяват скоростно  Praynig
Ив оправи ли се Шош, че Боби пита за него  Wink ? 

# 505
  • София

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби
6. Викс

(Клеми, ти к'во си траеш???  Crossing Arms)

# 506
  • София
...
Ив оправи ли се Шош, че Боби пита за него  Wink ? 

Явно някой кътник ни е погнал... Вчера си ядеше и бесня цял ден, та днес го изстрелях!  Wink

# 507
  • София; Дружбето
Съвсем тихичко да се похваля, че може и да си имам бебе в къщи утре или в другиден Mr. Green Не ща да си правя планове, че да не остана разочарована. Като знам със сигурност ще пиша с големи букви Blush Аз за пиенето съм пас, ама вие ще ми дойдете на крак, така че ще го преглътна тоя път newsm43
Ман, нямам думи за това ,което описваш. Според мен трябва да пишеш оплакване и да се направи проверка на тази детска.
Миша до края на месеца ще си е в къщи, защото не мога да я излекувам. Като се оправи ще я пусна за седмица и после пак я спирам. Надявам се така да избегнем гриповете, а и така няма да ни правят проблем в яслата. Ще видим де, като сме трима в къщи може друга песен да пея Rolling Eyes
Селма, според мен Алекс ще се адаптира към средата и средата към него. Просто лелките търсят лесното и всяко по-живо и ралично дете бива сочено с пръст. А дали ще се оправят с него или не си е техен проблем. Все пак са учили, за да работят именно това и би трябвало да им е ясно, че има деца с ясно изразена индивидуалност, с която те са длъжни да намерят общ език. Стискам палци
бтв тортата е страхотна Hug

# 508
Цветке  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 509
  • София; Дружбето
А относно апарата Hug няма да е лошо, но незнам дали е необходимо Rolling Eyes А и 350 лв Shocked
Ще видим, дано не се налага

Общи условия

Активация на акаунт