ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Цвета   Praynig fingerscrossed
а за 350-те лева, само кажи и за нула време ще ги съберем! Много сме, силни сме - както каза Ноеми!

# 511
Айде, да се изброим за събота:

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби
6. Викс
7. Лилита
Така съм се нервирала от яслено-градински и болести и сополи и други гадости, че мисля литри да изпия Simple Smile
Цветке Hug Добре си си дошла. Парите не ги мисли. Ако мислиш че трябва да се прегледа детето, казвай.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 16:41 от lyllyta

# 512
  • София, Лагера
Като каза бивш, аз цяла нощ сънувах,че правя секс с бившия ми дългогодишен приятел. Че дори и на сън бях бременна.  Crazy
Оооо, Мопси, и ти квоооооо  Popcorn  Flutter

Пий ма, Лилито, какво само ни плашиш! Ай да та видим!  Mr. Green

# 513
  • София
...
Пий ма, Лилито, какво само ни плашиш! Ай да та видим!  Mr. Green

Popcorn Popcorn Popcorn smile3519

# 514
  • София

Айде, да се изброим за събота:

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби
6. Викс

(Клеми, ти к'во си траеш???  Crossing Arms)
Клеми не е убедена, че ще бъде финансово разположена, за да участва, но ще се постарае.
Хайде, Цвет, чакаме да се похвалиш утре!!!

# 515
  • София
...
Клеми не е убедена, че ще бъде финансово разположена, за да участва, но ще се постарае.
...

О, аз съм финансово разложена толкова, че вече ми е все едно!  Tired

# 516
  Манана,честно казано не съм убедена,че "правенето на к'вото искам" при Алекс е същото,както и агресията при Веско.Синът ми  винаги е такъв,просто това му е в характера (имаше на кой да се метне),докато при Веско е ясно,че се случва нещо необичайно.Нали не е бил такъв и преди?
  Проблем при Алекс,за който бих се обърнала към психолог(Ивонска,вероятно ще ти звънна някой ден),са истериите му,особено нощните.Мъчим се(това е точната дума),абсолютно се мъчим вече повече от половин година.Обръщах се към психолог,когато бях в Кишинев.Резултат ........ почти никакъв.Почти всяка нощ Алекс се събуjда в един определен час и КРЕЩИ,все едно го реjат.Има нощи с поняколко часово крещене. #Crazy #Crazy #CrazyСтрашно е и безумно изтощаващо..... Tired Но и тук има доза наследственост.Просто го знам.Обаче.....моjе би,все пак ще потърся психолог.Наследственост или не,започвам да се безпокоя и за своята персона:нервната ми система,ушите ми..... Crazy

# 517
  • София
Мацки, аз в събота съм на работа до 17.30, на всичкото отгоре може да се наложи и да позакъснея. Но непременно ще дойда за 1 бира, ако ще турско да стане. Crossing Arms Само ви моля кратко точно и ясно да ми обясните къде да дойда и да ми обещаете, че ще сте там до 6 поне... или става дума за обедна разпивка??? ... щото ако е такава, няма да мога да се присъединя!!! Та къде и кога викате?

# 518
  • София
Мацки, аз в събота съм на работа до 17.30, на всичкото отгоре може да се наложи и да позакъснея. Но непременно ще дойда за 1 бира, ако ще турско да стане. Crossing Arms Само ви моля кратко точно и ясно да ми обясните къде да дойда и да ми обещаете, че ще сте там до 6 поне... или става дума за обедна разпивка??? ... щото ако е такава, няма да мога да се присъединя!!! Та къде и кога викате?

Нимско, за ВЕЧЕРНА разпивка сме се раздумали, обмисляме Дон Доматът на Дондуков... (нали, бе, бандитки?!?) Party

Селма, звучиш ми ... хм, страшно - що за "наследство" е това, не ми се вижда да е обичайно...  Thinking Горкичките, как така пищи нощем с часове, бе???  Shocked

# 519
Селма, звучиш ми ... хм, страшно - що за "наследство" е това, не ми се вижда да е обичайно...  Thinking Горкичките, как така пищи нощем с часове, бе???  Shocked
  Ами......как ще ти звучи обичайно.
   Само от свекървата ми знам,че моят съпруг,като малък, е пищял така всяка божа нощ до 3 -годишна и нещо възраст.И после му мина.Без последствия ,без нищо....

# 520
Селма, чак немога да повярвам, че за твоя син говориш. Ти си толкова спокойна, уравновесена, а Алекс го описваш като малко диваче (да не се обидиш,  с добри чуства го казвам). А и ако ще му мине на 3 като на мъжа ти, още малко ви остава, стискайте зъби  Mr. Green Hug
Цветке, добре си си дошла у дома.  Hug Hug Hug Хайде тия дни и Габи да си е при вас  Hug Hug Hug
Клемс, и на теб прегръдка  Hug
На болните - малки и големи - скорошно оздравяване.

Относно психолозите. Мисля и аз да заведа Евангелина - не само заради тръшкането, а и заради пустото смукане на палеца . На работа под ръка имам 3, които работят с много, много тежки случаи,но дали ще са обективни, познавайки ме, се чудя.  Rolling Eyes

# 521
  • София
Да не изземвам функциите на свекървите ви ( Mr. Green), но горещо ви препоръчвам да не избягвате психолозите (пристрастни или не) - аз лично бях изумена как дребни неща били очевиден признак за това или онова и колко просто може да се действа за решаване на бебешкия проблем! (нали помните, бях ви резюмирала и някои универсални съвети... не че Шош не претърпя промяна в "забранен" период, ама...  Tired сега и новата къща ще се падне в същия... между 2,6 и 3 години...)

# 522
  • София
Цвета, добре дошла и от мен  wavey Айде, дано гушкаш Габи по-скоро. А за цената на прегледа не се притеснявай. Не е кой знае каква сума, глей ни колко сме много - ще ги съберем за нула време парите.

Селма, егати педагожките. Ама ти май каза, че сега някаква мед. сестра замества учителката. Надявам се постоянната да не е такава  Rolling Eyes

# 523
  • София
Цвета, добре дошла и от мен  wavey ...

Бе, то добре е дошла, ма и теб трябва да те приветстваме със същото!  Mr. Green

Свате, не докладваш редовно!  Naughty Crossing Arms

# 524
  • София, Лагера
Малийй, Селма, наистина звучиш страшно!  Shocked Не искам да ти се бъркам в нещата, но според мен също е по-добре да се обърнеш към специалист. Ако искаш погледни го от тази страна: Ще ида, ще хвърля Х лева, но поне ще съм спокойна, че нещата са в рамките на нормалното! А ако има и нещо друго, което мъжът ти е успял да преодолее доста трудно, по-добре да помогнеш на Алекс да го мине сравнително лесно!  Peace

Уффф, дано не звуча параноично, но днес имах тежък случай с една колежка, чийто приятел нещо не е добре, но тя за щастие го е хванала навреме... от стрес, мамка му! А преди 2 седмици един колега изперка, пак от стрес... и се ошашавих и аз, защото се явявам буфер... (изсипах се отчасти)

Общи условия

Активация на акаунт