ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 273
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
 ДаВинчи,благодаря ти!Усещаш доста неща!Благодаря и на Цвета за милите думи за Алекс!
  Успокоявам го,като го гушкам и го разнасям из апартамента.
  Всъщност,когато нощем пищи така,винаги идва при мен(не признава никой друг),иска да го взема на ръце и така се да разхождаме.През това време той продължава да вика и да се изпъва,като струна(както беше и тази нощ),а аз или тихичко му говоря нещо или мълча,галя го по гръбчето и чакам всичко да свърши.
  Обикновено,опитите да му разсеем вниманието завършват с още повече викове......
  Купих си едни тапи за уши за такива ситуации,защото забелязах,че започна да ми спада слуха. Tired Помагат ми да запазя някакво спокойствие,иначе е трудно,когато ти се пищи точно на ухото. #Crazy

Боже Селма #Crazy #Crazy #Crazy Ама и ти си майка героиня Hug Аз един рев на Ая едвам издържам, а какво ти е на теб не знам ooooh!
Цвет  Hug Hug Hug Мишата с маска и по-далече. Обясняваш, че спи и трябва да си почива и тн. Обръщай много внимание на Миша, а за Габи запази вниманието когато Миша е на градина  Peace Няма да ти е лесно, представям си как искаш да го нагушкаш, но ти си мъжко момиче Laughing
Ая също е болна - червено гърло, сополи и кашлица....А Биш се оправи само преди 3-4 дена Confused Confused Confused Confused Confused

# 541
Цвета, прекрасна новина!  Heart Eyes Hug

Какво имаш предвид с това "ягодово какао"?  Rolling Eyes Виждала съм разтворими гранулки, подобни на какао, но с вкус на ягодка, които се разтварят в мляко. Мисля, че имаше някаква мечка на етикета, но не съм сигурна.  Rolling Eyes

Селма  Hug

Да, но всъщност не е какао, но ние така му казваме. Спомняш ли си в къде си ги виждала? На Нескуик е пил досега, но съм съгласна да е каква да е марка, само да намерим.

Анджи, по кое време мислите да сте в Русе?

# 542
  • София; Дружбето
Аз съм майка темерут, не държа да го гушкам много Blush Ма вие си ме знаете, какво да обяснявам. Пък и първо трее му свикна Crazy Миша няма да загуби вниманието ми поне ще се старая много да не стане
Лилянчо - има такова какао на нескуик, аз съм купувала

# 543
Благодаря, аз съм ходила досега в 3 големи супермаркета и в няколко малки, но никъде е нямало, ще потърся още.

# 544
Лилянчо, в Метро имаше такива гранулирани напитки на Нескуик. Аз съм купувала банан.
За Русе - през деня  ще бъдем. До ранния следобед някъде.

# 545
  • София
Селма, звучиш много страшно. Надявам се да откриете причината за това състояние/държание на Алекс по-скоро.

Цвет, весело посрещане на младежа. Аз съм болна и ще ви пропусна за съжаление.  Confused Иначе ако има кой да вземе Миша, докато не се оправи е единствения начин да опазиш малкия. Друг май няма.

Относно вируса, който ни повали вкъщи - ако искате вярвайте, но малките са добре, а ние едва се влачим...А помните Дани колко често /и тежко/ боледуваше. Според мен си премина "задължителните" вируси и има имунитет. И да не мислите, че ги пазим - нищо подобно, след ДГ са навряни в нас да ни целуват и гушкат през 15 минути чак до 10:30, когато лягат. Това по повод "норматива" за болестите. Покрили сме го, един вид.  Joy

Вчера доста ме ядосаха на родителската среща в групата на Дани. Започват учебни занятия, ще им копуваме работни тетрадки - това добре, но освен 20те лв а това ни сурвакаха и с 30 за играчки. Не приемат да се дадат на два пъти парите, отделно имат един куп изисквания. Били 28!!! деца в групата, лелката си тръгвала в 4 часа и до 7 остават само с една учителка. За това и нямало да ги извеждат на двора, не можела да ги опази. Да сме си взимали рано децата, да сме си ги гледали вкъщи...не било предвидено повече от 15-16 деца да са едновременно на училище, т.е. по 12 деца не трябва да ходят!?? Изобщо си тръгнах бясна. Но, като нямаме друг вариант, явно ще търпим.

# 546
Лилянчо, в Метро имаше такива гранулирани напитки на Нескуик. Аз съм купувала банан.
За Русе - през деня  ще бъдем. До ранния следобед някъде.

Бананът не го харесва, но ще проверя и там.
Питах по кое време, защото в 14ч съм на зъболекар и най-късно към 15ч мога да се присъединя където сте, ако ви е късно ще си отложа часа, не ми е спешно. Но няма как да съм със Свилен, че трябва и майка ми да идва.

# 547
  Цвета,днес не заведохме Алекс на градина,защото е очевидно болен. Confused
  Имахме безсънна нощ.Освен обичайното си крещене,милия говореше и проплакваше насън....

Клеми,направо съм в недоумение,от това ,което пишеш за градината на Дани! Shocked

# 548
  • София
Освен това, да сме ги научили да се събличат и обличат сами, включително чорапите  Shocked, които трябвало да са широки и едноцветни /за да няма конци отвътре/. Ами тя Никол още не може да си обуе правилно чорапите.  ooooh! И на всичко отгоре - да си подреждали дрехите, да не ги оставят наопъки. Не знам, всичко това е хубаво, но моето дете няма дори 3 годинки. А като казаха, че ще учат български и математика и ме сринаха със земята. Joy От групата на Никол пък я извеждат всеки ден с пантофите навън, защото искали обувки с лепенки, не можели да връзват връзки на всички деца.  Аз пък не мога да копувам още един чифт обувки, такива каквито на тях им харесват. Красота отвсякъде.

# 549
  Момичета,искам да ви попитам....
  Как се отчитат отсъствията на детето в градината?
  Ако отсъства 1-2 дена,трябва ли да нося бележка от педиатъра?
  Трябва ли изобщо да се казва,защо е отсъствало детето?

Клеми.....безумно е.... ooooh!

# 550
  • София
Ако е бил болен - да, ще ти искат, че е здрав, когато го връщаш. Може и по "семейни причини", пак бележка - пишеш свободен текст обаче. Иначе се плаща пълната такса. Ако е  бил болен не плащаш дните извинени от педиатъра, ако е по домашни причини плащащ 50% от сумата за тези дни. Поне при нас е така.

# 551
  Мерси,Клеми! Simple Smile

# 552
Цвета, супер новина!  Hug Hug Hug
Клеми, уби ме първо с тетрадките и после пояснението,че щели да учат български и математика!  Joy Висша предполагам!  hahaha
Ноеми, напоследък много хора са с бърнаут. Нали така му казват по модерному на стреса.  Confused
А съня, беше съвсем реален-от началото до края.  Blush И така няколко пъти.  Crazy
Лилянчо, аз съм виждала в кварталните магазини едни сламки -ягода, банан, какао, пълни с такива гранулки и ги буташ в млякото и пиеш.

# 553
При нас искат и да се обадим на директорката, за да предупредим за отсъствието. Вчера и аз бях на родителска, и казаха, че при отсъствие за повече от 10 дни искат и бележка за липса на контакт.

В нашата градина също искат децата да се обличат сами, но не ги оставят голи и разгащени. Цяло лято учих Ели на това, имаше проблем само с блузите, но за 3 дни на градина се научи. Сега е другата крайност-не дава изобщо за нищо да й помагам, в градината не дава да я загащват, спи с обърната наопаки пижама, защото така си я е облякла и точка..

# 554
Само влизам да спомена колко се забавлявам със сънищата на Мопси Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт