ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 189
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Селма, теб защо не те видяхме снощи?

Аз,кат' пия и на мен все нещо ми бяга от погледа! Crazy  newsm48
...   

Ми, ела с Милото другия път!  smile3502

Снощи като се раздумахме за разни минали преживявания и днес започнах деня с 45 минути колело и коремни преси.  Sunglasses Треперете да не си върна формата, че снощи сами ми припомнихте как съм живяла!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 631
  • София; Дружбето
Ей ни, на който му се гледа Mr. Green
Селма, за сега няма ревност. Но много иска да го гушка и мачак. МИсли си явно, че е кукла Crazy Даже се нави да сложи маска, само и само да го пипне. И го гали с голям кеф, само възклицава колко е мъничък. Чак м ие жал, че я спирам да му се радва.

Иве, давай, пък може и аз да се амбЕцирам да прая коремни преси някой ден Whistling

Я и тука да питам раждалите секцио - нормално ли е под шефа ва усещам едн отакова дебело като въженце. Незнам как да го опиша, но незнам дали е нормално, а днес го набарах, че се престраших да опипам качествено местото.
И Клеми, какви бяха онези лепенки дето го заличават

# 632
Ей, Цвете, какво малко бебенце, събира се в едната ръка на татко си  Grinning Човек забравя колко са малки като са новородени.
И Миша изглежда очарована  Grinning

# 633
Цвет, аз и сега усещам малко удебелена кожата под разреза.
Мноооооооого сладък тоя малкия мъж. МНого прилича на теб. Сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 634
     Чудесни снимки,Цвета! Hug
     Много сте сладки всичкит Heart Eyes Таткото сигурно е на 7 небе!Изглежда много щастлив! Grinning

# 635
Цвета, разкошен е малкият Габи....и толкова прилича на теб.
Все още имам задебеляване по разреза.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 20:38 от DaVinci

# 636
  • София
Цвета, страхотни сте!!! Simple Smile

# 637
  • София; Дружбето
Ееее, айде ся Simple Smile четки четки. Ние още не сме сигурни на кой прилича Crazy

На мен задебеляването ми е зад шефа. Самият шеф е много тъничък, но зад него, отвътре напипвам издутина. Това ме притеснява дали е нормално. Явно не мога да го обясня Rolling Eyes

И да се оплача - Миша почва да ме нерви. Само се тръшкоти, не ще да спи, не ще да яде. Пък ми знаете нервите, за ся се сдържам. Обаче нема да е още дълго. И ся мрънка нещо в кухнята и крещи не,не,не,не,не Crossing Arms

# 638
Цвета, по принцип е нормално да има оток на тъканите около разреза. Стига да нямаш силна болка при натиск, зачервяване, силен секрет от раната, температура, мисля, че всичко е ок. Ти кога си на контролен преглед?

# 639
  • София
Цветке, търпение, мацко - да не те отчайвам с новината, ма то са се почва!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Игнор, ако можеш, тя сама ще се коригира!  Peace

Мимоооооооо, не го ли ожени тоз брат, ма!  newsm78 Давай снимките да оплюем сна'ата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нЕма достойни за любимите ни мъже (синове, братя), знаеш!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green По изключение днес Капучиното на Лила ми хареса - с Шош търчаха здраво из Редутския парк и се държаха като по време на свалка - кискане, побутване, готовност за безсмислени действия (като събиране на кестени на купчинка).   Sunglasses

# 640
Какво стана с прегледа, Манана?

# 641
  • София
Какво стана с прегледа, Манана?

Детето си било ОК, средата (яслата) е не-добре организирана и предполагаща подобно (недотам приемливо) поведение!... Но Ман да разкаже подробностите...  Wink

# 642
  • София; Дружбето
Яде бой, дра се кат луда, Вики както винаги омекна и го овиках и него. Шса оправдавам с хормони до дупка newsm43
Мерси Давинчи, нямам нито един от тези симптоми, а контролен също нямам Rolling Eyes

# 643
Здравейте, момичета Hug Отдавна не съм писала Embarassed Цвети, много сте готини, дано всичко за напред да е ок и да нямате здравословни проблеми / просто другото се купува Laughing/.
Аз от предната сряда почнах работа и почти немога да сваря да ви чета. Нова работа след 3 г. в къщи и всичко ми е едно ново, все едно никога не съм работила. Поне офиса ми е близо да в къщи и не се налага да пътувам както на старата ми работа.Още не мога да си организирам ежедневието и т.н. Ама сигурно скоро и това ще стане. Ники го поеха бабите по график, поне това направих както трябва, че до градината има почти година. Това е от мен и дано сваря поне да ви чета.

# 644
Цвет, мен ме викаха няколко дни след изписването на преглед. До 40 ден ти се полага безплатен контролен преглед иди да те видят ако нещо те притеснява. Ама и да не те притеснява, пак иди.

Общи условия

Активация на акаунт