ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 184
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София; Дружбето
То да ида, ама като няма къде. Аз так аи не си намеирх гинеколог, а тези в поликлиниката за нищо не стават. Ще се оправя, то вече почти нищо не ме боли, само от време на време отвътре прифърпва ту тук, ту там, но това са бели кахъри
Ман, пиши какво е станало, че ми е интересно

# 646
Весни, честито! Дай подробности...
(Мацки, ще имам нужда от стискане на палци тези дни... особенно във вторник...  Praynig)

# 647

(Мацки, ще имам нужда от стискане на палци тези дни... особенно във вторник...  Praynig)
    Hug Hug Hug

# 648
  • София

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 649
  • София
Цвет, всичко ти е нормално!  Шевът ще е задебелен во веки....Не толкова, колкото сега, но няма да стане като кожа без разрез. Лепенките са Cicacare, струа около 60лв плаката /която стига за целия курс на лечение,разрязана на 3 или 4 части, не помня/. Разбира се, не очаквай да ти заличи белега, рпосто го прави по-незабележим. Но в следващите поне 6 месеца мястото ще е оточно, нечувствително и т.нат.  с тенденция към подобряване. И отделно винаги /освен ако не станеш кожа и кости/ там ще имаш като натрупване на тъкан, на мястото на разера ще е вдлъбнато.
Абе к'во се коркаш бе, габката е жив и здрав, какво тук значи някакъв си белег????? Hug

Уф...нямам глас, пачи....днес комуникацията е трудна, да не кажа невъзможна...освен в писмен вид. Mr. Green

ВидЕхте ли, че на Веско нищо му няма бе? Party Много сте кисели - ССФ.  Crossing Arms Всеки нормален чоек си отстоява територията, обратното би било притеснително.

Светле, стискаме палци, само кажи за синьо или за розово, че така сре разконцентрирам и най-много да са близнаци.  Mr. Green

# 650
И да се оплача - Миша почва да ме нерви. Само се тръшкоти, не ще да спи, не ще да яде. Пък ми знаете нервите, за ся се сдържам. Обаче нема да е още дълго. И ся мрънка нещо в кухнята и крещи не,не,не,не,не Crossing Arms

И при нас положението е същото. Отказа обедния сън, а в 5 часа вече не може да гледа. И се започват истерии за всяко нещо, хвърляне на всичко, което и попадне по земята. Днес даже легна по средата на заведението.  Crazy Идея нямам вече как да реагирам в такива моменти.  Tired

Цвета, Габи ми изглежда толкова мъничък.  Heart Eyes

Светле, стискам палци!  fingerscrossed

# 651
Здравейте мискинки  Mr. Green АКо щете вервайте ама сега са ми първите свободни минути от деца, а съм станала в 7  Crazy Малкия заспа преди малко, след час реване и превиване по спалнята - в стомаха му май наставаше революция и цял ден е с разстройство.
Много съм благодарна на Ив за съвета и координатите на Хени   bouquet Психолжката е страхотен човек, който наистина умее да предразполага хората и най-вече децата (щом се справи и с мойто темерутче, дето с непознати не разговаря  Twisted Evil). Та тя каза,че имам едно прекрасно дете, което се развива като по учебник  Flutter. Според нея, това че бута, хапе, щипе и т.н. е нормална детска реакция. Децата все още нямат преценка за добро и лошо и ние сме тези, които трябва да ги пазиме да не се нараняват взаимно. Според нея много по притеснителен би бил моментът детето да седне в градината и да се затвори в себе си. Когато детето посегне да удари, не трябва да казваме не го прави, а да го хванем за китката, тъй като дланите са много чувствителни и да кажеме "Добрите деца не нараняват", след което да добавим "Ти си добро дете". Категорично забрани да посягаме да го удряме, тъй като в момента копират нашето поведение. Обясни, че човекът е навлязъл в кризата на 3-те години, когато започват да се осъзнават като самостоятелни единици, когато е моментът да се отдели от мама, но същевременно това е много трудно. Когато се е появило второ дете, обикновено "агресията" е насочена към външни хора, докато при само дете, "агресията" се насочва към майката. Обясни ми в близката половин година да очаквам крясъци, истерии, будения от кошмари през нощта, но това е защото малките ни бебета се превръщат в деца. Всъщност като разбра колко е разликата между двамата коментара беше "В следващите 6 години ще ви е доста трудно, но пък после ще е песен".
Когато отидохме при нея даде на Веско някаква играчка с подреждане на формички, които се слагаха на пръчки с различни форми и съответно бяха в различен цвят и брой. Попита ме дали имаме у дома такава играчка и при отговорът ми "Не", каза че детето се развива перфектно умствено и че се е справил още от първия път. Счита, че му е задължително преместването в градинска група, защото ясленчетата не са на нивото му, не го разбират, което от своя страна го изнервя и няма как да се развива интелектуало там. Обясни ми, че как очаквам да е мил, при условие, че го пращам далече от мене, появилият се "вредител" (разбирайте Цеци  Mr. Green) остава с мама у дома, а той отива да съжителства с поне 20 други такива вредители  ooooh!
Като съвети, които получих от нея ще ги напиша директно:
Задължителни 20 минути на ден игра с него. Само двамата, без никой друг около нас.
Храненето - винаги на едно място, с дирекна покана (Закуската е сервирана, Обядът е на масата) и да се храни сам
Колкото се може повече вода да пие
Преди лягане задължително да си пожелаваме лека нощ и целувка, като поне през вечер аз да му чета приказки за приспиване
Да изместиме часът на лягане да е най-късно 21.30, тъй като иначе се изнерва, като това има връзка и със следобедния сън, тъй като досега нашата гледачка обикновено го приспиваше отново, ако го усетеше да се пробужда.
Тв не повече от 30 мин. на ден, но нашия и толкова не издържа  Grinning
Да се стремиме събота, неделя да сме заедно цялото семейство, так че да изградиме екип.
Къкто знаете при нас помагат много баби, та съветът на Хени беше да се унифицира начинът на отглеждане и възпитание, защото в противен случай ще започне да си изгражда коалици, което ще доведе до момент, в който с баща му ще сме загубили авторитет пред него.
Доста дълъг ферман написах, но се надявам да ви е интересно четиво. Аз лично съм много доволна, че отидохме и съветвам всяка от нас, която има дори най-малки съмнения дали всичко е наред, да се обърне за съвет и помощ  Peace

# 652
Цвета много са ви хубави снимките. До вчера бях убедена на 100%, че Габи ти е одрал кожата, но катовидях сега и Вики не мога да преценя. Между вас двамата има много голяма прилика  Peace
Клеми, а какво става с нашите снимки мацко  newsm78 Mr. Green
Сту, Боби ти праща много поздрави  Mr. Green
Нимски, той  имоят така вика да се срещаме по-често и се чуди що все на секс ни избива групичката след тия срещи  Twisted Evil

# 653
Манана, на мен ми беше много интересно да прочета фермана. Simple Smile И аз съм решила да минем през психолог, само да намеря добър такъв в нашия град.

# 654
  Манана,благодаря,че сподели с нас за вашата консултация с психолог! Simple Smile
  И аз съм била на подобна консултация,както вече споменавах,но......не знам.....може би това,че психоложката беше близка на семейството ни,й попречи да бъде напълно обективна.
  Честно казано,не съм и се съмнявала,че с Веско всичко е ок!Добре,че си получила съвети,как да му помогнеш да разкрие  най-добрите си страни  още повече.

# 655
момичета,ожених си братчето Simple Smile Поплаках малко,пих малко и играх мнооого,затова и не си чувствам краката днес.но има защо Simple Smile Снимки съм качила във фейсбука с опция"само за приятели" ,че не ги знам дали ще искат да им ги пускам из нета ....

# 656
Мими, как да те открием и да станем приятели там  Rolling Eyes
Ман, много полезно, благодаря че сподели с нас  Hug

# 657
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Цвета малкия е страхотен.  Heart Eyes Много прилича на теб  Hug
Светле стискам палци  Praynig Hug

Ние сме горе долу добре  Rolling Eyes Емито е болна и се лекуваме  Tired Дано се разминем без АБ  Praynig

# 658
Браво, Ман, и на двама ви  Hug

Светле, започвам от днес да стискам  Heart Eyes

# 659
Мими, как да те открием и да станем приятели там  Rolling Eyes
Ман, много полезно, благодаря че сподели с нас  Hug
Mariya Tiancheva  съм във Facebook.

Общи условия

Активация на акаунт