ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Мими, как да те открием и да станем приятели там  Rolling Eyes
Ман, много полезно, благодаря че сподели с нас  Hug
Mariya Tiancheva  съм във Facebook.
Намерих те.  Wink
И аз съм на сватба в събота. От сега усещам, че рождения ми ден в неделя ще го прекарам с тежък махмурлук и в леглото реанимирайки  Simple Smile

# 661
Добро утро!
Цвета, сладки са много Миша и Габи. Да са ви живи и здрави. Ти изглеждаш чудесно- поздравления.
Мен операцията ме болеше дълго време под белега. Някак си като мястото отдолу под разреза. Малчо често ме подритваше там и откачах. Но...минава. А за удебеленото и аз мисля, че е нормално, дори на мен още ми е така, на места. Според мен зависи как е зашито, на някои места явно е зашито по-грубо така да се каже и затова ми е като "въже".
Манана, много полезни неща си написала, благодаря и аз.
Мартин ходи 2 дни на ясла и пак е болен- хреми, кашлица, май и спазми има...днес ще го водят на док, да видим. Стискайте палци да подминем АБ.
Приятен ден на всички!

# 662
Добро утро!
Цвета ако знаеш колко се радвам за вас, страхотно семейство сте!
Манана благодаря и аз,че сподели с нас, на мен лично ми е много полезно прочетеното. А Ивонска май пак ще я тормозя за координати и на психоложката  Blush
Мимито честито за брат ти.
Аз не съм писала скоро,но каквото и да бях писала щеше да е да се оплача... след изгарянето на Айя което заздравява много добре се разболя от някакъв ужасен вирус и от 5дни почти не е хапвала. Всичко повръщаше включително и водата. Сега е по-добре,но все още няма апетит и има разстройство Sad . Отслабнала е с почти килограм. За капак и бебето е настинало, а аз не съм спала цяла седмица за повече от 2часа непробудно,защото все някой се буди с плач  Tired .....  Решила съм да пусна Айя ако е добре на 1ви на градина и дано тогава да успея да си обърна поне 1час внимание Simple Smile
Лек ден и от мен.

# 663
  • София
Здравейте мацки,
Ние сме много болни,Рая кашля ужасно,аз боледувам на крак,че няма дру начин. На всичкото отгоре се местя в нов апартамент и всичко ми идва много на нагорно.
Дайте ми моля ви кординатите на тази психоложка, все си мисля, че трябва да заведа Рая след раздялата ми с баща и. А и като добавим новото жилище и градината стават много нови неща за нея,страхувам се как ще ги приеме и как ще и се отразят. То за мен всичко това е голям стрес,камо ли за нея,та ми е много притеснено.

# 664
  • София
Нашите снимки ще гледам довечера да ги "източа".  Mr. Green

Ман, всичко, което ти е казала психоложката мисля си го знаеш.  Crazy Естествено, че си е съвсем нормално дете с нормални реакции. И аз все така обяснявам, че добрите и възпитаните деца не правят така. Важното е, че сте се успокоили.  Peace

# 665
  • София, Лагера
Ман, много интересни неща ти е казала психоложката! Дано успеете да преместите Веско в градинската група!!!

Клемс, не публикувай всички снимки от събота  Embarassed Mr. Green

Цвето, много сте готини! Ама... я се пробвай да си изкарваш нервите (както ги наричаш ти - хормоните  Laughing) върху Вики, макар и да не е виновен, отколкото върху Миша!  Hug

(Мацки, ще имам нужда от стискане на палци тези дни... особенно във вторник...  Praynig)
Стискам отсега!  Wink

# 666
  • София, Лагера
Аз успях да се закрепя да не се разболея в събота (сигурно организма ми се е мобилизирал заради кръчмата  Mr. Green)... ама тази нощ се пробвах да се доразболея, да видим как ще продължа.
Иначе изкарах страшна неделя!!!  Flutter Пресиян беше командировка при баба си, че не я беше виждал 3 седмици. А ние с Крас спахме в неделя до 11.20, след което се излежавахме до 3 и нещо!  Flutter Еййй, като младоженци направо, какво му трябва на човека!  Flutter

Ман, сори, че пак ръчкам темата за агресията, но психоложката каза ли нещо за "отвръщането" на удар или друго насилие. В смисъл - "позволено" ли е, когато е провокирано? Ако не, как се излиза от такава ситуация. Повтарям въпросите си от събота  Wink

# 667
Здравейте от мен и хубава и успешна седмица!

Нямам много време и прочетох по диагонал нещата, после ще дочитам.

Цвета, добре дошъл в къщи на малкото ти момченце! Разгледах снимките, изглеждате супер щастливи, пожелавам ви го от все сърцев винаги да е така във вашия дом!

Всички болни дечица да се оправят бързо и да се чувстват добре в детската градина!

Мимито честито за брат ти. Да се обичат дълго и по много.

Светла, и аз стискам палци!

Това, прочетох  от темата. После ще дочитам и за психолога, че темата и мен ме вълнува!. Манана, прегръдки за героя Веско и дано скоро намерите най-добрата градина, с най-всеотдайния персонал за малкия юнак!

# 668
  • София
Не вярвам да е позволено, Ноеми.  Confused
Какво викаш за снимките?  Rolling Eyes не те разбирам, мотивирай ме някакси.  Whistling Whistling Whistling

# 669
  • София, Лагера
Не вярвам да е позволено, Ноеми.  Confused
Какво викаш за снимките?  Rolling Eyes не те разбирам, мотивирай ме някакси.  Whistling Whistling Whistling
... лаконично... Колко?  Mr. Green

# 670
  • София
Бутилка вино?  Mr. Green Лаконично.

# 671
Да кажа за себе си:
За отвръщането на удар по същия начин, както и за непосягането Simple Smile

Аз от малък хващах ръката на Любо, с която посягаше и превръщах жеста на удрянето в милувка. Хем забавно, хем затвърждава добро отношение.
Ако ме удари, не го пляскам през ръцете, използвам един от сериозните си тонове  Mr. Green (трудно ми е, хич не звуча авторитетно пред децата).
Ако посегне да отвърне на удар от друго дете го премествам по-далеч и обяснявам, че не е хубаво да се бие.
"Удари като те ударят" не е урок по самоотбрана, а разрешение за бой и поведение, което не толерирам. С говорене и с времето ще се научи как да се справя с агресорите по не така първосигнален начин Simple Smile
Това от мен. Ама ти това си го знаеш   Grinning

# 672
Цвета, мног сладък Габи. Заплювам го за моята неродема мома. Само да не излезе мъж накрая.  Joy Прилича на теб.
Мими, честито на брат ти.
Ман, сори, че пак ръчкам темата за агресията, но психоложката каза ли нещо за "отвръщането" на удар или друго насилие. В смисъл - "позволено" ли е, когато е провокирано? Ако не, как се излиза от такава ситуация. Повтарям въпросите си от събота  Wink
И на мен ми е интересно. Софи никога не отвръща на удар. Лятото няколко пъти я шамариха на пързалата в Кърджали, скубаха я, едно дете и заби юмрук в главата, а тя жално показва къде има ау и че така не се прави. Вече се чудя кое е по-правилно.

# 673

Аз от малък хващах ръката на Любо, с която посягаше и превръщах жеста на удрянето в милувка. Хем забавно, хем затвърждава добро отношение.
  Анджи,този твоя начин за отвръщането на удара съм го запомнила още отпреди децата да са навършили 1 годинка.И досега го прилагам доста успешно Simple Smile ,както и го проповядвам из форума и не само.... Laughing
   Разбира се,всяко дете е различно,и може би,това,което работи за моето,не работи за всички,но...при нас  thumbsup

# 674
Благодаря и аз за хубавите съвети на Ман и Анджи!
Но...понякога ми е много трудно  Tired Струва ми се, че не съм много добър родител.  Cry Старая се, но и допускам грешки. Дали ще успея да превърна Еви в добър човек?! Ами ако не успея? Вас мъчат ли ви подобни въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт