МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 664
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мацки,завърнах се  Hug
Благодаря на Корделия  Heart Eyes   bouquet
Браво на нея  Hug
Пуснах ви анкетката и отивам да ви чета  Peace , Че трЕбе да наваксвам
Пашааааааа,че ти дърпам ушитеееееее,тъй да знайш  Crossing Arms
geradost, моля! Виждам че се оправи с анкетата. Отивам да си оправя паролата!  Satisfied  superuu

Hug smile3525

# 46
Корделиа-много ти благодаря наистина   bouquet
Изчетох ви-на Пашата му е спукана работата,кака Сузан я хвърлих в Босфора вече.
Краставици обичам от тези с по-малките семки,май не бяха гергана  Thinking.Кола не съм свалила хич,напротив  Mr. Green Илияз като прави леглото да вземе да го подсили с железни планки  hahaha
Относно новия сезон-Кенан оживява,но след една нощ с негпо Ламия се самоубива и Кенан и Джем отглеждат заедно Мелек -така стават и двойка   ooooh!.което мен ме разочарова и ако има друг сезон няма да го гледам  Naughty

# 47
  • Атлантис, Галактика Пегас
[
Относно новия сезон-Кенан оживява,но след една нощ с негпо Ламия се самоубива и Кенан и Джем отглеждат заедно Мелек -така стават и двойка   ooooh!.което мен ме разочарова и ако има друг сезон няма да го гледам  Naughty
smile3532 smile3532 smile3532 tooth tooth newsm65 moresmile

# 48
запис  Blush  филма е разкошен  Hug

# 49
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Оооо Герчо здрасти!Гласувах за три на седмица +уикенда.

# 50
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
 Hug

# 51
Цитат
Относно новия сезон-Кенан оживява,но след една нощ с негпо Ламия се самоубива и Кенан и Джем отглеждат заедно Мелек -така стават и двойка   .което мен ме разочарова и ако има друг сезон няма да го гледам 

Geradost, добре завърнала се  Hug. Нов сценарии?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
# 53
Цитат
Относно новия сезон-Кенан оживява,но след една нощ с негпо Ламия се самоубива и Кенан и Джем отглеждат заедно Мелек -така стават и двойка   .което мен ме разочарова и ако има друг сезон няма да го гледам  

Geradost, добре завърнала се  Hug. Нов сценарии?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря  Hug
Ами вече се прекалява с това  ooooh! направо ми иде да ги  #2gunfire като се появят  Twisted Evil
А и това мей ще реши вечния спор-Джемил или Кенан  Mr. Green (естествено пак ще съм за Джемил и ще пилим как Кенан го тормози)  Wink

Синеоч,само  Whistling нищо не казваш  Thinking

# 54
добре дошла, герадост. упс - шакика. при д-р емилова ли се затрива, що ли? Thinking
а като имаш предвид, че джемил и кенан стават двойка. табелката ли врътват или играят продължение на "трима мъже край люлката" /в техния случай двойка кану-каяк Laughing

аз гласувах за три на седмица без уикенд. да не ставаме ептем зависими. да вземем събота и неделя да понаготвим за домочадието манджици Wink
но както решите - аз съм ок на всякакъв вариант Peace

# 55
Кеньо,и ще ти дам аз една доктор Емилова-ти бЕгай у нЕкоя комуна,белким поумнееш малко    Crossing Arms Пък и там ще поработиш малко-труда краси човека,работата го облагородява  Mr. Green Аз нямам нужда да отслабвам,а да напълнея още малко  Embarassed  Mr. Green

И аз гласувах за 3 на седмица без уикенд-ето наложи ми се да ме няма е как да гледам .Утре на някой друг ще се наложи и така,а и малко къщна работа да свършим   Laughing

# 56
Гери, добре си си дошла.  Hug
Липсваше. Чок!
Гласувах за по 1 серия през ден, но се надявам да имаш предвид 3  в делничните дни и 1 през уикенда. Все пак събота и неделя са по-свободни дни, има време и за готвене, и за пране, и за филми.  Grinning

# 57
Кеньо,и ще ти дам аз една доктор Емилова-ти бЕгай у нЕкоя комуна,белким поумнееш малко    Crossing Arms Пък и там ще поработиш малко-труда краси човека,работата го облагородява  Mr. Green Аз нямам нужда да отслабвам,а да напълнея още малко  Embarassed  Mr. Green
...

ама аз у комуната може и един симфоничен оркестър да спретна. ще свиря хем първа цигулка /да ми се гали егото/, хем ще играя диригент - тартор. малииий, ще има да се наслаждавам на собствената си музика dazzler1

# 58
  • 221B Baker Street
Геритуууу,добре се завърнала:))

За мен е без значение по колко серии ще гледаме и кога,тук съм всеки ден,без уикендите  Peace

И днес смятам да ви нагостя с това,което сготвих  Flutter

Кифлички с маргарин

Имамабаялдъ

Шоколадови мъфини

# 59
Момичета и вие ми липсвахте и то мноооогоо  Hug Hug Hug
Анубис,благодаря ,че се грижиш за моята талия  Heart Eyes ,а най-вече ,че даваш рецептите-имам баялдъ одавна не съм яла  Crazy

Кеньо,пак си напипал правилната струна  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт