МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 712
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Ади бе къде сте всички .... никви ва няма  ooooh!

# 76
Тук съм аз-ама издирвам Пашата...
Само да го барна къде е-лошо му се пише.Тръгнал той да ми изневерява,само да го барна и партията ще забрави за него и избирателите.

# 77
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Марица,Честит имен ден!  Hug   bouquet

# 78
Марица, жива и здрава да си. С най-добри пожелания.

Минавам набързо. Вижте проектите на Нова за следващия сезон. Има и 5 думи за турските сериали, в края на интервюто. Не че е кой знае какво, но все пак да ви покажа.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=398072

# 79
И аз издирвам Фифетъ ... кой знаи с кой се въргаля ... пък уж ме обичаше  Sad Sad Sad

# 80
И аз издирвам Фифетъ ... кой знаи с кой се въргаля ... пък уж ме обичаше  Sad Sad Sad
Фифа чисти, не се въргаля с никого и гледа на Батьо новия сериал /ама колко му е мазна косата там, а? Не му давам да се къпе. Като се напие и е махмурлия, така го пращам на снимки/. Mr. GreenОбичам те, как не? Не ми ли вярваш, ма аз ти го показах бе мили? Чакам те довечера скъпи. Flutter

# 81
  • КиТ
Марица, честит имен ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

go0dgirl ->Тея стихчета са прекрасни, много добре си ги измислила Wink

# 82
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Марица,да си жива и здрава!МНого щастие и късмет! newsm51

фифе,то хубаво не му даваш да се къпе,ама вземи поне полото му смени.Тва сигурно вече само право стои.Ако не дава да му го съблечеш ме викни аз да пробвам,иначе ако го поноси още малко водата не може да го хване .Ще трябва да намесиме и леля Мария.

Момичета поздрав за всички от мен,тези дни имам много ангажета и ще минавам по-рядко.Ако довечера има някой от вас,ще разиграем тва онова.Лелче лоооовииим те!

И айде да го почваме отново,че съм в абстиненция.

# 83
И аз издирвам Фифетъ ... кой знаи с кой се въргаля ... пък уж ме обичаше  Sad Sad Sad
Фифа чисти, не се въргаля с никого и гледа на Батьо новия сериал /ама колко му е мазна косата там, а? Не му давам да се къпе. Като се напие и е махмурлия, така го пращам на снимки/. Mr. GreenОбичам те, как не? Не ми ли вярваш, ма аз ти го показах бе мили? Чакам те довечера скъпи. Flutter

И аз та сакам мила ... довечера съм при тебе ... да повилнеим малко  Blush

# 84
Уф, този Кеньо ме забрави. Е, писна ми вече първо гаджето, Джамил, сега и Кеньо. Гледам го зарибява се в едни треволяци с една докторица. Ти ли си ма докторке тази дето иска да ми отмъкне либето. Кеньо бе къде си, два дни те чакама да ме вземеш. Шахико, къде отиде пашата, нали уж щеше да доважда у нас?

# 85
  • край голямата локва
Тъй като временно отсъствам, и се оказа, че рядко ще имам достъп, се надявам някой да се включи с помощ за Енисето. Иначе ще се наложи да отиде в санаториум за алкохолици. Flutter

# 86
  • КиТ
Тъй като временно отсъствам, и се оказа, че рядко ще имам достъп, се надявам някой да се включи с помощ за Енисето. Иначе ще се наложи да отиде в санаториум за алкохолици. Flutter

Разчитай на мен Wink на нея и трябват 2 шамара да се опомни и да не се ядосва на Ламя,а да и благодари!!!!

# 87
  • край голямата локва
Благодаря, че аз съм на почивка и се оказа, че просто нямам време да се включвам. Сега ще се опитам поне малко да наваксам с четенето, но много сте изписали, та да видим докъде ще стигна. Hug

# 88
  • КиТ
Благодаря, че аз съм на почивка и се оказа, че просто нямам време да се включвам. Сега ще се опитам поне малко да наваксам с четенето, но много сте изписали, та да видим докъде ще стигна. Hug

Няма проблем  Wink Почини си аз се надявам,че ще се справя добре!!!

# 89
аз съм тук  Whistling и съм с нова визияяяяяяяяяя Flutter

Общи условия

Активация на акаунт