Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 402
  • 686
  •   1
Отговори
# 300
  • София
A в Капаска дали има намаление вече?

# 301
  • София
здравейте някой знае ли дали има намаление в магазина за обувки "Корида" - испанския на бул."Мария Луиза"?????
В този на Стамболийски вчера пишеше на вратата от- 20 до- 80% намаление, предполагам че важи за всичките им магазини. Peace

# 302
  • София
Това яке от фокс-а, но вече няма никакви якета. Миналата година имаше хубави неща сега като че ли има само боклуци

Не само във Фокса е така. И в Бенетона и в повечето други фирмени магазини  Rolling Eyes От обиколките ми по Витошка и в Мола, само в Промод ми хванаха окото някои неща. Трябваше да изхарча едни пари за дрехи и едва-едва се справих  Laughing

Направо ме отчайвате  Confused
Точно детско яке/шубичка за малкия търся. Моля ако някой има инфо къде да търся  Praynig

# 303
  • София
В Esprit детския има намалени якета. Аз харесах момичешките, но не купих щото имаме за тази година.

Вчера в един аутлет детски мекс (на узунджовска е май до зеленчуковия магазин на ъгъла) видях хубави якенца по 60 лева.

# 304
Аз пък търся шушляк долнище за момиче на 5 г. Ако сте попадали на такива, дайте ориентир, че обикалях и нищо не намирам. Все момчешки  Rolling Eyes

# 305
  • София
[Направо ме отчайвате  Confused
Точно детско яке/шубичка за малкия търся. Моля ако някой има инфо къде да търся  Praynig
Вчера питах във Фокс и очакват в събота или неделя ново зареждане на номера от промоцията.Якенцата са по 39 лв и не са лоши  Peace

# 306
  • София
Какви са цените на детските якета в Есприта?
А във Фокса дали ще има момичешки якета?И на мен ми бяха казали,че вероятно през декември ще имат ново зареждане.

# 307
[Направо ме отчайвате  Confused
Вчера питах във Фокс и очакват в събота или неделя ново зареждане на номера от промоцията.Якенцата са по 39 лв и не са лоши  Peace
Във кой Фокс?Имаше ли нещо интересно за 3 годишна фръцла?

# 308
  • София
Във кой Фокс?Имаше ли нещо интересно за 3 годишна фръцла?
Аз като гледам за момченце, все ми се струва, че момичешки има повече и по-хубави Laughing.
В Сити център питах, но предполагам се отнася и за двата.

# 309
  • София
Аз като гледам за момченце, все ми се струва, че момичешки има повече и по-хубави Laughing.

Много си права - иам и син и дъщеря - ами за фръцла има по-голям избор ( за дрехи,играчки, абе за всичко).

Искам да ви питам в Геокса има ли намаление и колко е?

# 310
  • София
Днес се обаждах във Фокса.Получили са стока,но якета не! Sad
Направо изумявам,в началото на зимата не мога да намеря яке за дъщеря ми.Ужас!

# 311
  • София
A в Капаска дали има намаление вече?

Днес видях отвън, че има - 20%.
В "Elizabeth" - 50%
В "Orsay" също има някакво  "частично коледно намаление"- 30% на летни дрехи  Confused

# 312

Елизабет винаги имат много хубави намаления  Crazy Минала зима какви страхотни костюми си накупихме за без пари.

# 313
  • Sofia
момичета защо не пазарувате олнайн, след като не намирате тук каквото търсите?

# 314
Момичета, има ли намаления във Fado и Kensol?

Общи условия

Активация на акаунт