Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 172
  • 686
  •   1
Отговори
# 675
  • Countryside
И аз съм фенка на Капаската.Имам една блуза още от бременността и не е мръднала,а ми е любима и е доста носена,но я пера само на ръка.Харесват ми и мъжките пуловери и жилетки-все се заглеждам по синоптика Емо Чолаков,заради тях. Mr. GreenИ в Мега аутлета на Зара на бул."България" има на Капаска неща.
Мда, и като свърши намалението в Капаска и цените в аутлета на "България", типично по български, скочиха. Има неща от преди 2-3 сезона на абсурдни цени. Миналата година август си купих оттам една черна рокля за една сватба за 32лв(затова помня и роклята и цената), в момента в "аутлета" същата, но в абсурден бананов цвят е 50лв  Sick  ooooh!

# 676
това е покъртително смешно
бих се обадила на някой управител

# 677
Посетихме магазина на ПОЛАРОИД и останахме доволни.Цените за възрастни са до към 90 лв.Още подаряват калъф и кърпичка.Новата колекция е заредена .ИМА богат избор.Но най-очарована останах от детската колекция.Направи ми впечатление,че са по размери и има едва ли не за новородени,НО не това ме впечатли а че има модели от някакъв материал който НЕ СЕ ЧУПИ  Shocked.Огъва се на всички посоки и като го пуснеш веднага си възстановява формата.Тавана на детското е 39 лв.

# 678
  • София
Посетихме магазина на ПОЛАРОИД и останахме доволни.Цените за възрастни са до към 90 лв.Още подаряват калъф и кърпичка.Новата колекция е заредена .ИМА богат избор.Но най-очарована останах от детската колекция.Направи ми впечатление,че са по размери и има едва ли не за новородени,НО не това ме впечатли а че има модели от някакъв материал който НЕ СЕ ЧУПИ  Shocked.Огъва се на всички посоки и като го пуснеш веднага си възстановява формата.Тавана на детското е 39 лв.

Намалението на новата колекция ли е или на старата?
И за магазините на Попа ли става въпрос?

# 679
Да на ''попа'',но не видях нищо за намаление  newsm78.На всеки чифт виси етикет с цена.
Просто отчетох,че цените са по-ниски в сравнение с минали години.

# 680
Да на ''попа'',но не видях нищо за намаление  newsm78.На всеки чифт виси етикет с цена.
Къде точно на "попа"? Peace

# 681
  • София

Супер, тъкмо мислех другата седмица да ходя там за очила  Hug

# 682
Къде точно на "попа"? Peace
''Патриарх Евтимии''10

# 683
Дами,дали не е време да се промени заглавието на темата ?Нещо за пролет-лято 2010?

# 684
  • София
Хайде, наистина е време за нова тема или ново заглавие!

# 685
  • София
....НО не това ме впечатли а че има модели от някакъв материал който НЕ СЕ ЧУПИ  Shocked.Огъва се на всички посоки и като го пуснеш веднага си възстановява формата.Тавана на детското е 39 лв.
Ако е нещо между гума и пластмаса,аз си бях взела такива детски още преди 7-8 години,защото главата ми е малка и ми станаха и наистина са много здрави.Изпуснах ги най-накрая в една тоалетна. Mr. Green

# 686
Заповядайте в новата тема  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт