Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 179
  • 686
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Малко по-малко Simple Smile полите са около 50лв, а саката около 100.На данини също не са лоши ама и те са май на същите цени.

не зная дали има разлика в цените в различни мчагазини, но имат щанз в един търговски център на Пиротска, на 2-ри етаж, там проверявах скоро - пола+сако-180-190лв, панталон+сако 180-200? Къде на друго място имат магазин Роси? знаете ли дали имат разлика в цените? ако има някой от Русе, там цените им същите ли са?

# 646
  • София
Само да вметна,че Роси участват всеки път на Произведено в БГ.Тази година четох реклама,че щяло да бъде от 9.04,ако някой го интересува де.

# 647
Панаталоните не съм ги поглеждала, сукманите бяха около 80 и саката 107, а полите които гледах бяха 49 в магазините във Варна.

# 648
  • гр.София
погледни в Етер и Данини

Къде има магазин на Данини? Имам един техен костюм и страшно ми пасва кройката, но по случайност попаднах на тази марка в един друг магазн.

Здравей, извинявай че чак сега ти отговарям
Данини имат сайт, с колекциите им, там има и представители (магазини, които предлагат дрехите им), разгледай ги и виж кой ти е най близо   bouquet
www.danini.net

# 649
mistela, мерси  Simple Smile
В Саламандър някой да е ходил скоро - има ли още намаление?

# 650
  • София
mistela, мерси  Simple Smile
В Саламандър някой да е ходил скоро - има ли още намаление?

Да има, различни са намаленията за разл. обувки/ботуши

# 651
  • софия
Сладурки, знаете ли до кога са намаленията да кажем в Мола на Стамболийски. То май всеки магазин по различно време прави намаления, но се интересувам Калиопе, Тера, нова Манго.  И на еди готин дтски, ама не се сещам името newsm78  bouquetВсъщност дали има още намаления newsm78

# 652
но се интересувам Калиопе, Тера, нова Манго.  И на еди готин дтски, ама не се сещам името newsm78  bouquetВсъщност дали има още намаления newsm78

В Тера Нова и Калиопе са поизостанали някои парцалки, в Манго не съм влизала от няколко седмици, но според един навигатор за намаленията, има 70 %, но като цяло навсякъде вече е заредено с нови колекции, тук-там е изостанало по нещо.

# 653
  • софия
Мерси Нати  bouquet

# 654
  • Стара Загора
Да сте виждали скиорски гащеризони и якета /В Ст. Загора и Пловдив/.

# 655
  • София
Момичета,някой знае ли дали все още има намаление в Еко?

# 656

Има, да.

# 657

има, вчера поне имаше Peace

# 658
  • София
В Манго още има намаление.В Теранова има също намалени неща,но ми се видяха ужасни.Всъщност и в Мангото нищо не ми хареса.Имам чувство,че тези дрехи,които са останали са като дрипи от пипане и мерене.

# 659
Преди 1 седмица бях в Капаска. Доколкото водях голямото намаление е до края на февруари. Но това не са дрехи за всеки вкус Simple Smile - предупреждавам само. Все пак бих ги препоръчала защото са странни и поне за мен си отговарят на номера (може да са едновременно и официални и екстравагантни). Между другото мъжките костюми бяха на невероятни цени! Намирала съм и дрехи от стари колекции на Капаска (на супер цени) в аутлета на Зара на Солунска.
Платовете им обаче не са много за хвалене - след изпиране поне 30-40% от дрехите вече никога не изглеждат така, както на закачалките (основно женските). И все пак на намаление - има какво да се купи Simple Smile.
За мъжките костюми в къщи сме без забележки Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт