Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 362
  • 686
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Във Фокс-а има готини мъжки дънки на 59.00 лв

# 377
  • София
Някой знае ли дали в Манго и в Орсей има ли вече същински намаления??

# 378
Пак да питам - знаете ли кога почват намаленията във Фадо?

# 379
Някой знае ли дали в Манго и в Орсей има ли вече същински намаления??

В Манго още няма намаление. Tired
Явно ще е януари месец.

# 380
Весела Коледа!
В Мотиви има ли намаление. 

# 381
  • София
Az pitam za BENETTON?

# 382
В Бенетон има намаление 30% на летните колекции..нищо интересно

# 383
Цоп и аз в темичката. В Манго има 30% на чанти и обувки сега. В Орси има 30%, също и във Фурла.

# 384

Намаление има, ама дрехите им са пълни боклуци...... Laughing пуловерите които мерите ако са ви малки, не се притесняваите вземете ги. след едно пране и стават като чували Sick

# 385
  • София
Poloverite naistina sa kofti, no tinkite bluzki s dylyg rykav na namalenie sa po 10lv. Skysvam gi ot prane i ne myrdat. A v kvartalnite magazini s rodno prozvodstvo sa 14-15lv. Na pyrvoto prane sa na polovona, a na vsqko sledvashto vse po izbeleli i grozni.

# 386

Намаление има, ама дрехите им са пълни боклуци...... Laughing пуловерите които мерите ако са ви малки, не се притесняваите вземете ги. след едно пране и стават като чували Sick

незнам има ли разлика в качеството, но съм купувала много пуловери от детския бенетон и ги скъсвам от пране на каквато програма ми падне и с какъвто препарат имам - не са мръднали нито като размер, нито като цвят. на мен не съм си купувала и не мога да кажа нищо, но към детските дрехи забележки нямам.

# 387

незнам има ли разлика в качеството, но съм купувала много пуловери от детския бенетон и ги скъсвам от пране на каквато програма ми падне и с какъвто препарат имам - не са мръднали нито като размер, нито като цвят. на мен не съм си купувала и не мога да кажа нищо, но към детските дрехи забележки нямам.
Намалени са всички детски дрехи- купих на дъщеря ми страхотен суичър с качулка цялата в мъниста за 40 лв. и невероятно красиво плетено пончо за същите пари.

# 388
  • Beyond the Frontiers
Някъде хубави кожени ботуши да сте мяркали. Обиколих Витошка, но въпреки обявените намаления 30 /40 % всъщност нямаше никакви. 200 и лв. за един Геокс ми е много, като се има в предвид, че моделите им не струват Peace

# 389
Тъкмо щях да предложа Ecco-взех си страхотни ботуши-естествена кожа,страшно меки,удобни,подплатени,Gor tex мембрана-не пропускат грам вода-дори при 3-часови обиколки в кишата....недостатък-и те са по 200лв.

Общи условия

Активация на акаунт