Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 329
  • 686
  •   1
Отговори
# 465
Момичета .. не е много по темата, но ... се изнервих с този продавалник. Супер бавно ми зарежда. Та реших да питам първо тук.  Поръчах си дънки на ФОКС, че бяха страхотни на цвят и само 30 лв, но леко ме стягат, та ще ги продавам - за същата цена. Купувани са от ПЛД, тука отдавна бяха свършили. Та, ако някой се интересува, да ми драсне едно ЛС, да не разводнявам тука темата.  Blush Мога и снимки да пратя. С разкроени крачоли са дънките.

Хубав ден! Simple Smile

Едит: 34 номер са

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 15:36 от Мишелин

# 466
  • София
А някои знае ли в Cocondrillo и Mc Baby дали има намаления и какви.. Rolling Eyes
Мc baby на ГРАФА имаше намаление,но колко не погледнах.

# 467
А къде точно се намира магазина на Елизабет на Витошка?

# 468
А къде точно се намира магазина на Елизабет на Витошка?
До Бюти Зоун и срещу фирмения магазин на Клиник и Ести Лаудер.

# 469
Прочетох на предните страници, че има намаление в Етам (мерси за новината  Hug), знае ли се колко % е, аз за съжаление имам изпит и преди събота няма да стигна до там, но поне да си знам  Simple Smile

# 470
  • Sofia
А в Бенетон какво е положението?

# 471
  • В най - голямото село
Прочетох на предните страници, че има намаление в Етам (мерси за новината  Hug), знае ли се колко % е, аз за съжаление имам изпит и преди събота няма да стигна до там, но поне да си знам  Simple Smile

В Етам намалението е до 50% на определени артикули.

# 472
  • София
А в Бенетон какво е положението?
Има намаление и пак на някои неща доста голямо.Взех си блузка,която имаше около 30лв намаление,което ми се струва страхотно.За сметка на тово ми беше смешно намалението във Франт на някои ризи само  5лв. Mr. GreenДа не коментирам любимите ризи на мъжа ми Jotto-Мария Спасова,които въпреки че и не са особено евтини, нямаха никакво намаление до Нова година.А предишните години какви намаления имаше само....

# 473
В Геокс има 50% намаление на всичко.

# 474
  • София
А в ECCO има ли по-голямо от 30% намаление?

# 475
Не,няма,поне в магазина на М.Луиза.

# 476
  • София
Не,няма,поне в магазина на М.Луиза.

Благодаря! Hug
Ще чакаме тогава!

# 477
  • София
В Геокс има 50% намаление на всичко.

А знаеш ли от кога са пуснали тези 50%, в смисъл дали се е поизчерпало или все още може да се намери нещо хубаво (интересувам се най-вече за детскитте обувки)?

# 478
Миналата седмица със сигурност го нямаше,дали има още модели-незнам,не могах да вляза,бях с детето,а той като види магазина на Линд изпада в транс.

# 479
От утре започва намалението в Есприт, поне в софийския така ми казаха.
Ходил ли е някой вече , че и аз го чакам

Общи условия

Активация на акаунт