Размяна на парфюми ХХV

• 56 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Ето ме и мен тук.Чакам едно Джуси от Фрагранса всеки момент. Беше поръчка на сляпо, успях да го тествам,но реших,че не е  моя аромат  Rolling Eyes
50 мл е отливка от оригинално шише, защото си го разделихме с една мама. Склонна съм за по-малко количество стига предложението да ми допадне  bouquet

# 316
кутията ми е 4иста Peace

# 317
Разменям Gucci Rush 2 - около 20 мл, от чужбина, не е тестер и In white - 45 мл от фрагранса не е тестер

# 318
Предлагам

ралф лорън GLAMOROUS
37мл, капачката е счупена - така го получих
Сори, за отклонението, само да кажа, че е парфюмът е разкошен Peace Ако не се бях сдобила с втора опаковка - веднага щях да те "лиша" от него.  И то на всяка цена Mr. Green

Grinning
Започвам да се чудя дали да не му дам още един шанс...

Благодаря ти, Ди   bouquet

# 319
Заменям Cacharel Liberte, 65 от 75 мл. Получих го преди 2 седмици от Фрагранса дикерт, но не можах да свикна с него.
Не търся нищо конкретно.
http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Liberte-932.html
Разменен!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 20:55 от Алекс1

# 320
Предлагам
ралф лорън GLAMOROUS
37мл, капачката е счупена - така го получих
Сори, за отклонението, само да кажа, че е парфюмът е разкошен Peace Ако не се бях сдобила с втора опаковка - веднага щях да те "лиша" от него.  И то на всяка цена Mr. Green

Grinning
Започвам да се чудя дали да не му дам още един шанс...

Благодаря ти, Ди   bouquet
За нищо Hug Просто не се сдържах...това ми е един от любимите парфюми, перфектен за моментите, в които искам да се чувствам много елегантна и много жена Blush
 Даже се замислих за момент да взема и този  Thinking , как могат да спират от производство най-хубавите парфюми....явно "маркетинг" им е непозната дума     Mr. Green

# 321
Предлагам :

ULTRAVIOLET SUMMER POP PACO RABANNE - 40/80 ML.

PACO RABANNE POUR ELLE - 20/50 ML.

Не търся нищо конкретно, може и двата за един Simple Smile
Купувани са от Ягодка Hug

# 322
Скоро не съм разчиствала гардероба си..Да се запиша и аз !
Niki de Saint Falle-тестер от Фрагранс около 50 мл  и Халстън Класик-45 мл.Оказа се ,че колкото и да се мъча ,приятелка с шиприте няма да стана !
Да добавя и Флауър -Синтия Раули около 30 мл от 50.Мога да заменя два или и трите за един,стига да ми харесва !

# 323
ПИШЕТЕ МНОГО МОЛЯ МАЛКИ ГРАМАЖИ ИЛИ ОТЛИВКИ АКО ИМА НЯКОИ ОТ СЛЕДНИТЕ ПАРФЮМИ
LOLITA LEMPICKA
може отливки от някои само да са от тези парфюмчета четирите  които търся
MOSHINO COUNTRY
NINA RICHI
RALF LAUREN ROMANCE
ПИШЕТЕ МИ АКО НЯКОИ ПРЕДЛАГА

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 02:20 от esi

# 324
Скоро не съм разчиствала гардероба си..Да се запиша и аз !
Niki de Saint Falle-тестер от Фрагранс около 50 мл  и Халстън Класик-45 мл.Оказа се ,че колкото и да се мъча ,приятелка с шиприте няма да стана !
Да добавя и Флауър -Синтия Раули около 30 мл от 50.Мога да заменя два или и трите за един,стига да ми харесва !

Халстън Класик-разменен.

# 325
Реших,че мога да предложа две парфюмчета за размяна:

Duende J  Del Pozo 15/30 мл

и Rouge Hermes 14/15 мл / мини/  обещан

не търся нищо определено..

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 23:14 от jemmas

# 326
аз не много по темата, но...подариха ми вчера това червило на Герлен пробвах го веднъж,но не ми стои, та би ми се искало да го заменя за някой парфюм  Blush който да ми донесе много повече удоволствие...(купувано е от Бюти Зоун, с оригинална опаковка)

# 327
Много благодаря на милата Yaya за страхотния парфюм  smile3525 smile3525 smile3525
За мен беше удоволствие smile3525 smile3525 smile3525

За мен също!  Heart Eyes Hug

Все още се разменя Макс Мара бай Макс Мара 40мл,пробван ,с кутия и целуфан!
Добавям и Мисс Диор Шери,ЕДП,50мл с кутия и целуфан+лепенката на Диор,пръснат за проба,от Фрагранс,пазя фактурата! Тъкмо се затопляше като го взех,но като му дойде времето вече не ми се нрави.
Търся си най-вече Елиън или Флора на Гучи,също и Ши Ууд!

# 328
  • при морето
Just me-Montana-обещан
Serpentin-Cavali-обещан
Flower-Kenzo,25/50,едт,свободен!
Anais-anais-Casharel-10/30,свободен!
           Hug

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 02:00 от Winter fairy

# 329
аз не много по темата, но...подариха ми вчера това червило на Герлен пробвах го веднъж,но не ми стои, та би ми се искало да го заменя за някой парфюм  Blush който да ми донесе много повече удоволствие...(купувано е от Бюти Зоун, с оригинална опаковка)

Аз така също не по темата имам едно чудно Диор-че, което поръчах на сляпо и цвета не ми стои, а е прекрасен - тъмно вишнево.......Diorific Plastic Shine - 857 номер. Та ако някой се интересува - ЛС Simple Smile

- на живо е доста по-червено, отколкото керемидено

Иначе :

Все още разменям :

1. Големият сет на Гес ГОЛД - 75 мл прафюм, боди лосион, душ гел и сух парфюм

2. Миракъл Форевър Ланком - чисто нова 50-ца с опаковката

3. Калипсо на Ланком

и разни други, но много станаха пак Stop

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 09:13 от Asinka

Общи условия

Активация на акаунт