Размяна на парфюми ХХV

• 56 139
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Момичета, много благодаря на всички предложения - радвам се, че толкова много харесвате Alien.
Много ми харесва Young Sexy Lovely Perfume by Yves Saint Laurent. Предложих размяна на Бри*, но тя пък не иска Елиън.
Та си мислех, че може да ги завъртим - аз да дам Елиън на някоя от вас, тя да даде на Бри* нещо, което и харесва, а Бри* да ми даде Ив Сен Лоран-а.
Разбира се, трябва и Бри* да е съгласна  Simple Smile

Иначе продължавам да приемам  предложения, но изборът е труден, защото не съм много веща в ароматите  Rolling Eyes и трябва да пробвам предложените парфюми.

# 736
Ей,аз почти го бях заменила,но днес един от получените се оказа менте според мен,та го върнах.

Та я кажете и вие,получих този надписа на шишето беше BLU,а не BLV и по-дребен,на кутията си беше BLV,пък и си личеше по шището че нещо куца.според вас това основателна причина ли е да е менте,че момичето твърди,че е оригинален.Хем ми е съвестно,хем какво да го правя.

# 737
Бри, обърни шишето и кутията. Дано да имаш такава. Съвпадат ли кодовете с цифри или букви отдолу?

# 738
Няма как,на шишето лепенката беше отлепена и имаше само остатъци от лепило.

# 739
Направо го връщай Simple Smile! Не може на кутията да пише едно, а на шишето друго. А и щом самото шишенце ти изглежда нескопосано...

# 740
Върнах го аз,ама да питам все пак. Peace

# 741
  • Варна
Бри*, и според мен не е читав. Peace

НОВАТА ТЕМА! Peace

# 742
Ей,аз почти го бях заменила,но днес един от получените се оказа менте според мен,та го върнах.

Та я кажете и вие,получих този надписа на шишето беше BLU,а не BLV и по-дребен,на кутията си беше BLV,пък и си личеше по шището че нещо куца.според вас това основателна причина ли е да е менте,че момичето твърди,че е оригинален.Хем ми е съвестно,хем какво да го правя.

То и да съвпада кода,пак не е гаранция,щом има малки разлики= менте  Naughty

# 743
Здравейте, разменям 30 ml. o de parfum Be Delicious na DKNY - зелен. Подарък ми е от Италия. Пръскала съм само 2 пъти. Само че изхфърлих кутийката!

# 744
Абе що не гледате в коя тема пишете бе хора !

# 745
A на модераторите не им ли е работа да заключват темите?

Общи условия

Активация на акаунт