Размяна на парфюми ХХV

• 56 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Noir, би ли си изчистила кутията, за да ти изпратя ЛС. ))))

Готово!

# 691
Разменям :32-33 мл от 50 мл
http://www.fragrantica.com/perfume/Laura-Mercier/Ambre-Passion-4305.html
Бих искала да го разменя за нещо от графата I WANT в гардероба ми,но тъй като пове4ето са по трудно откриваеми в БГ приемам и други оферти.Предпо4итам по-ориенталски аромати.Междудругото си търся и от АНТОЛОГИЯТА НА ДОЛ4Е И ГАБАНА НОМЕР 3!

# 692
Пускам за размяна парфюм на една приятелка.
Става въпрос за Secret Obsession by Calvin Klein 100 ml. тестер, без капачка- пръснато не повече от 3-4 пъти.
Тя не е такъв фен на парфюмите и предимно ползва един, когато свърши купува друг.
Ползвала е Код на Армани, в момента закупи Серпентината(няма да остане без парфюм , я Mr. Green).
Та поне ако може да размени този , който не харесва, за да си има два.

П.П. Karen, има ли разлика между големината на капачките от различните разфасовки на Серпентината?
Защото аз имам на 30-тица и мога да ти я подаря , стига да ти върши работа.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 16:48 от vili_2703

# 693
  • Марс
И аз тук, контактувала съм с някои от вас и съм с много приятни впечатления, сега вече се показвам и наяве Mr. Green
Та разменям или /продавам но на лични/ ето тези съкровища:

1. Christian Dior Miss Dior Cherie - 100 мл. /да са изпръскани 10мл. няма и толкова, твърде натруфен ми идва, с опаковката е малко поизмачкана, но има/
2. Мъжки парфюм Dolce & Gabbana 125мл. / и от него да са изпръскани най-много 10мл., мъж ми ме убиваше с него, просто не ми понася и той/
3. Еuphoria calvin klein - 50 мл. /е от него не мога да преценя колко е изпръскано, заради шишето му, може би 10-12мл./

Приемам всякакви предложения на лични и тук, ако искате оригинални снимки ще пращам на всички, само ми пишете Hug

П.П. Имам и още малко, но ми трябва време за да се разделя с другите Mr. Green

# 694
Да пусна и още един, че много бързо ми мина мерака. ))

Promesse на Кашарел, от 30мл, са останали към 28мл (само 2пъти съм пръскала за проба), оригинален в кутийката. )

# 695
Разменям отливка 10 мл Азаро Визит и 20 мл Премиер Жур  Hug

# 696
мисля че разменям това,получено днес -30мл

# 697

Би ли описала аромата, не го познавам  newsm78

# 698
Да взема да изредя това, което реших, че не искам и няма да ползвам:
Red Door Velvet 50 от 50мл. с кутия и целофан.
Covet тестер с капачка 100 от 100мл.
Halston Classic около 38 от 50мл. с кутия. Ароматът твърде много започна да ми прилича на Шанел№5...

Ще помисля върху всякакви предложения, на ЛС.  Grinning

# 699

Би ли описала аромата, не го познавам  newsm78

една по плътна и тъмна версия на оригинала,усеща се малко мухъл като че ли в началото,п;осле идва нещо сладко,тих и приглушен е ,дискретен ,по скоро за вечер.......

# 700
РАЗМЕНЯМ МИНИАТюРКА ОТ 3.5 МЛ С КУТИИКА ОТ тОЗИ по-трудно откриваем парфюм:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_G-am-pid_ … 1W__products.html

# 701
  • Марс
И аз тук, контактувала съм с някои от вас и съм с много приятни впечатления, сега вече се показвам и наяве Mr. Green
Та разменям или /продавам но на лични/ ето тези съкровища:

1. Christian Dior Miss Dior Cherie - 100 мл. /да са изпръскани 10мл. няма и толкова, твърде натруфен ми идва, с опаковката е малко поизмачкана, но има/
2. Мъжки парфюм Dolce & Gabbana 125мл. / и от него да са изпръскани най-много 10мл., мъж ми ме убиваше с него, просто не ми понася и той/
3. Еuphoria calvin klein - 50 мл. /е от него не мога да преценя колко е изпръскано, заради шишето му, може би 10-12мл./ Обещан

Приемам всякакви предложения на лични и тук, ако искате оригинални снимки ще пращам на всички, само ми пишете Hug

П.П. Имам и още малко, но ми трябва време за да се разделя с другите Mr. Green

# 702
Tърся се малко количество-отливка или мини около 5 мл на Gio EDP,както и от L'Instant Magic Elixir.Мога да предложа нещо в замяна или да го купя

# 703
Търся си капачка и кутийка евентуално на това Булгари:

Разменям Еуфория на CK, купена преди 2 седмици от Фрагранс директ. 29/30 мл, пръсната е за проба, но не е моя аромат. Без кутийка е, така я купих.
Предпочитам да я разменя за нещо на Булгари, но ще обмисля и други предполжения.

# 704
  • виртуално
разменям 48/50мл L'instant EDP
само за L'Instant Magic , L'Instant Magic Elixir , L'instant Iris , Coco M

Общи условия

Активация на акаунт