Размяна на парфюми ХХV

• 56 049
  • 745
  •   1
Отговори
  • Варна

Темата е за размяна на парфюми, които по някаква причина не ни харесват или са ни омръзнали. За покупко-продажби се разбирайте на ЛС или в Продавалника, а не тук. Peace

Моля, освен линкове и снимки, пишете и името на парфюма и количеството. Добре ще е да се публикуват реални снимки, за да няма разочаровани и разсърдени после.

Ето линк към предната тема.

Благодарения на ga_aMa_He - сайт, в който всеки може да вкара баркод и да провери дали парфюмът е оригинален. Не се доверявайте 100% на сайта, понякога показва, че ментета са оригинални и обратно.  Peace

Във връзка с коментарите и "опарилите се" в последните теми, в първия пост вече ще публикувам и никовете на некоректни потребители, както и този, който ги обвинява. Нямам лично отношение към публикуваните хора, просто предавам информация, която ми е била дадена на ЛС.

1.  burq1962 (с никове още - danuhkata и Winter fairy) е изпратила менте на CherryPie, която го е препратила на nad_tab (инфото е от nad_tab).
2. anjela801 е изпратила менте на MNG, след това е отказала да развали размяната и я е заплашвала на ЛС (инфото е от MNG).
3. емитак (използва и ник kimena, с инициали Х. П. Г. от Плевен) - изпратила е на kaloqnis2007 парфюм в количество, наполовина от обявеното, първоначално се е държала агресивно, отказала е да развали размяната и да върне обратно получения в замяна парфюм, след това е написала, че го връща, но повече от 20 дни парфюмът така и не е пристигнал (инфото е от kaloqnis2007).

Моля, отговаряйте на ЛС с предложения за замяна, дори и когато предложението не ви устройва Peace.

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 13:22 от Хера

# 1
запиЗ Simple Smile

и за да не ме изметат, търся съвсем сериозно Мис Белмен, само че май няма кой да ми го предложи Sad

# 2
  • виртуално
разчиствам

20/40мл Joop All about Eve
26/30мл Lacoste Touch of Pink
28-29/30мл E Lauder Beyond Paradise с кутия
30мл Kenzo Flower EDP - с кутия  обещан
30мл JDPozo Halloween Water Lily - нов с кутия
45/50мл Dior me, Dior me not - без кутия и капачката не прилепва плътно
48/50мл JLo Live +50мл душгел и 50мл лосион - изхвърлих кутията
48/50мл Dali  Dalystyle
50мл Givency Lucky Charms- нов с кутия  обещан
50мл Donna Karan Gold EDP - нов с кутия

нов сет Е Arder 5th - 30мл , 50мл лосион и 50мл крем
нов сет Hermes - 50мл Eau des Merveilles, 40мл лосион, 40мл душ-гел

много търся
Juicy Couture, Versace Versence, Coco M EDT, Brasil Dream, L'Instant Magic (Elixir), Chance Eau Fraiche, Hypnose Senses
срещу тези мога да предложа и други неща - моля пишете ЛС  

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 09:51 от Рапунцел

# 3
Търся Habanita за приятелка.

# 4
предлагам Около 55-60
тестер от Фрагранса.
Търся Еуфория, Жасмин Ноар,АП, Линстант Меджик, Пойзън.Може и по-малко количество  bouquet

# 5
  • при морето
Аз пък спешно търся ALIEN-за размяна или  покупка! Hug
Във Фрагранс е намален,но не ми се чака 2 месеца... ooooh!

# 6
  • Варна
Напомням за размяна - Eau De Merveilles - Hermes - 90/100мл. тестер от Фрагранса.

# 7
Предлагам сет в кутия подходящ за подарък /мъжки/ в отлично състояние - 30 мл   Roberto Cavalli Just Cavalli Him и 75 мл душ-гел.
В замяна приемам оферти за дамски и мъжки парфюми. 

# 8
Предлагам Армани Diamonds Intense 40/50 ml. Wink

# 9
Търся Хипноуз ЕДП.

# 10
  • София
Mira Bai- разменен!

# 11
  • Бургас
Запис

# 12
Само да ви следя, търся Ангел или Демон, ЕДП, по-скоро да купя Blush