Четки за грим

• 92 825
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia

От първия сет имам 4те в дясно, всички особено smudge са много добри, само тази за crease щеше да е по-добре ако беше по-сбита, но пак е доста ефективна. Другата в ляво за concealer ми изглежда идеална, а тази за руж не знам, малко странно изглежда сякаш е хем за контур, хем за руж.  newsm78 Поне за окото ще имаш основните четки, а по-евтино от това мисля, че в Сефора поне няма да намериш, даже помня, че като си ги купувах в чужбина гледах бая време да не взема да се прецакам ценово за нещо, което ще ползвам за първи път.

# 181
densi не мога много да ти помогна за тази точно четка...пробвала съм я, но не съм я притежавала на пипане е мека, достатъчно плътна, но за съжаление не знам как ще се представи след няколко измивания, това е проблема при Сефора четките, след време някой от тях се проскубват брутално, имах една която след половин година хвърлих, толкова беше зле, а аз, не знам за вас, но като си купувам четка, очаквам да ми върши работа поне няколко години. Потърси може би отзиви в нета за трайността й?
Също, преди да си купиш такъв тип четка за руж, пробвай я, ако преди не си имала такава. ПО-малка е от стандартните, т.е. с едно движение се покрива по-малка площ от скулата, и ъгълът също изисква малко по-различна апликация...мои приятелки са ми с е оплаквали че така и не са свикнали с нея. аз много харесвам такъв тип за контур особено..

Ивче твоите въпроси все са комплесни и искат много писане Mr. Green
първо да отбележа само, смяташ да си пазаруваш от  чужбинска Сефора и ли от българката? Защото ако е от българската някой от марките може да ги няма, коментира се преди че марките, непознати досега на нашия пазар няма засега да ги пускат, а някой от показаните ти четки са Benefit, SMashbox, Стила...увери се първо ч е ги има, и тогава сравнявай Wink СЪщо така четките на Сефора които си показала също са от различни техни колекции, Денси спомена май че няма всички колекции.
Иначе бенефит много харесвам, хубави четки са, но за цената им обикновено можеш да вземеш еквивалента от МАС ако не се лъжа...
Ъгловата четка за очна линия, имала съм няколко различни, не съм виждала тооолкова голяма  разлика между тях....някой дават по-дебела линия от други но аз пък съм с много тренинг и не ми прави впечатление, така че май не съм много от помощ там. между другото, коментираните по-горе Ecotools имат такава която е много хвалена по блоговете, аз също я имам и много я харесвам, а е без пари....
Цял сет на Сефора не бих взела, просто защото както казах по-нагоре, четките им са с различно качество, някой може да ти се оскубят.
На Тарина Тарантино нищо не съм пробвала, нито козметиката нито четките, малко ми е прекалено ярка и розова. пък и из блогосферата не съм срещала позитивни ревюта за нея, не бих рискувала...да не говорим че това розово 100% ще се отмие...
Стила не харесвам като цяло като марка, за мен цените им са неоправдано високи за качеството което предлагат.
Всякакви четки за сенки за мен лично МАС са най-добри. Сефорската crease brush  е добра, blending пак не е лоша (подходяща форма, мекота, не се разпадат прекалено бързо).
Stippling brush-а които си показала, МАС-ската е в пъти по-добра, ако смяташ че такъв тип четка е важен за теб ( много хора въобще не ползват такива, въпрос на лично предпочитание) по-добре вложи повечко парички в МАС, в случая има защо.
Ъъъ, изтървах ли нещо?  Laughing ако да, питах пак че толкоз линк, толкоз нещо, свят ми се зави Wink

# 182

Няма да си редактирам предния пост да добавя това че и без това стана пре-дълъг. Катерина, линка ти води до доста сетове, за всичките ли питаш или за някой конкретен?
Както и да е, не видях никъде марката им( не съм се задълбочавала в сайта ако пише някъде, сподели каква е). Без марка не може да се знае дали са хубави четките, дори да са 100% естествени, пак не е гаранция, некачествена четка с естествени влакна пак може да се проскуби, всички четки след време започват да се скубят, просто хубавите им падат 10тина косъма и това е, некачествените им остават 10 косъма Grinning На някой дори просто им отпуска лепилото и цщлата тази метална част която държи космите се разтваря и се разглабя цялата четка...Така че, за четки, трябва да се знае марката, без значение скъпа или евтина, без марка просто не се знае какво може да излезе. Ето, коментираме различни цени тук и в различни диапазони има хубави четки. Също така, хубавата четка не е задължително да е с естествен косъм, дори тези за основа и коректор примерно е препоръчиелно да са изкуствени...

Сега видях в сайта емблемата на Crown Brushes. Това е азиатска фирма, не много популярна защото отскоро почнаха да продават собствена марка, преди това само произвеждаха за Coastal Scents. Ако не с е лъжа повечето им четки са от изкуствен косъм освен май Italian Badger сериите. Ако потърсиш в нета отзиви за четките на Coastal scents (по-рано разни мами поръчваха от сайта им доста) същите са, само че по-евтини.

# 183
ами то нищо не пише за четките, само снимка, но ако някой е поръчал да коментира.Май ще ходя до магазина една по една да си купувам....

# 184
  • Стара Загора
Ивче твоите въпроси все са комплесни и искат много писане Mr. Green
първо да отбележа само, смяташ да си пазаруваш от  чужбинска Сефора и ли от българката? Защото ако е от българската някой от марките може да ги няма, коментира се преди че марките, непознати досега на нашия пазар няма засега да ги пускат, а някой от показаните ти четки са Benefit, SMashbox, Стила...увери се първо ч е ги има, и тогава сравнявай Wink СЪщо така четките на Сефора които си показала също са от различни техни колекции, Денси спомена май че няма всички колекции.
Иначе бенефит много харесвам, хубави четки са, но за цената им обикновено можеш да вземеш еквивалента от МАС ако не се лъжа...
Ъгловата четка за очна линия, имала съм няколко различни, не съм виждала тооолкова голяма  разлика между тях....някой дават по-дебела линия от други но аз пък съм с много тренинг и не ми прави впечатление, така че май не съм много от помощ там. между другото, коментираните по-горе Ecotools имат такава която е много хвалена по блоговете, аз също я имам и много я харесвам, а е без пари....
Цял сет на Сефора не бих взела, просто защото както казах по-нагоре, четките им са с различно качество, някой може да ти се оскубят.
На Тарина Тарантино нищо не съм пробвала, нито козметиката нито четките, малко ми е прекалено ярка и розова. пък и из блогосферата не съм срещала позитивни ревюта за нея, не бих рискувала...да не говорим че това розово 100% ще се отмие...
Стила не харесвам като цяло като марка, за мен цените им са неоправдано високи за качеството което предлагат.
Всякакви четки за сенки за мен лично МАС са най-добри. Сефорската crease brush  е добра, blending пак не е лоша (подходяща форма, мекота, не се разпадат прекалено бързо).
Stippling brush-а които си показала, МАС-ската е в пъти по-добра, ако смяташ че такъв тип четка е важен за теб ( много хора въобще не ползват такива, въпрос на лично предпочитание) по-добре вложи повечко парички в МАС, в случая има защо.
Ъъъ, изтървах ли нещо?  Laughing ако да, питах пак че толкоз линк, толкоз нещо, свят ми се зави Wink

hahaha На мен още повече ми се завива като почвам да гледам и си харесвам хиляди неща.  Mr. Green Предполагам не съм единствената.  Laughing
Нели , трябва да те черпя вече.  smile3521 Толкова много полезна информация научих от теб. От Денси също.  newsm51 smile3525
Аз ще купувам от България понеже нямам кредитна карта и опит с чужди сайтове.
И аз се очудвам за цените на Стила, не са впечатляващи продуктите им на пръв поглед.

Лошото е, че в София ще мога да дойда средата на май, но ще го преглътна някак - всеки ден да слушам аз си купих това, онова.  Mr. Green  Базик.

Аз от МАК искам да си купя блендинг бръш на първо време, един гланц и червилото не е сигурно.
След това Стиплинг и Ангъл или Ейнгъл бръш (не знам как е по-правилно). Брюлето...
Честно казано незнам колко и как ще я използвам Стиплинг бръш, но докато не я видя при четките си няма да се спра.  hahaha
Искам по-голямо и меко кабуки (Тази в металната кутийка много ме кефи.)  Laughing , както и такава като на Сефора със сребристата дръжка.
АЗ какво ли не искам.  newsm62

# 185
  • Стара Загора

Сега видях в сайта емблемата на Crown Brushes. Това е азиатска фирма, не много популярна защото отскоро почнаха да продават собствена марка, преди това само произвеждаха за Coastal Scents. Ако не с е лъжа повечето им четки са от изкуствен косъм освен май Italian Badger сериите. Ако потърсиш в нета отзиви за четките на Coastal scents (по-рано разни мами поръчваха от сайта им доста) същите са, само че по-евтини.

Като каза Coastal Scents, се сетих че преди време се бях решила да поръчвам от сайта им четки на бройка понеже ми се видяха на доста ниски цени, но пък доставката идваше солена и се отказах. Сетовете на пръв поглед не са лоши, но половината четки от тях няма да ги ползвам. Та техните ползвала ли си ги?

А от този сайт мейкъппро, аз лично не бих поръчала. Четките, които продават на бройка нямат никакъв надпис и си мисля, че са от обикн. китайски сетове от ибей, които идват по 40-50 лв. максимум. А те ги продават по 7-8 лв бройката за сенки, ветрило и за пудра или руж  над  10.
Аз лично съм доволна от Гош и една на Кент, която имам. Тези на Екотуулс  ги потърсих в Халите (по-препоръка на една дама, която каза че там ги имало) , но не ги видях. Някой път ще потърся.  Peace

# 186
  • Стара Загора
ами то нищо не пише за четките, само снимка, но ако някой е поръчал да коментира.Май ще ходя до магазина една по една да си купувам....

И аз така мисля да направя. Малко на брой може да имаш, но пък да са качествени и да ти вършат работа.   Peace

Една дама бях чела, че си е поръчвала от този сайт (makeuppro) и и харесват, но аз лично не бих се доверила.

http://-spam105-.com/shop/index.php?main_page=product_info&c … mp;products_id=11 ето един сет на приемлива цена, но от 4 месеца насам пише Очаквайте скоро.

В аукро пък комплектите са на безбожни цени. Предполагам ги купват от ибей за по 30-40 лв и ги продават на двойно по-високи цени.  ooooh!

# 187
  • In The Middle Of Nowhere

Няма да си редактирам предния пост да добавя това че и без това стана пре-дълъг. Катерина, линка ти води до доста сетове, за всичките ли питаш или за някой конкретен?
Както и да е, не видях никъде марката им( не съм се задълбочавала в сайта ако пише някъде, сподели каква е). Без марка не може да се знае дали са хубави четките, дори да са 100% естествени, пак не е гаранция, некачествена четка с естествени влакна пак може да се проскуби, всички четки след време започват да се скубят, просто хубавите им падат 10тина косъма и това е, некачествените им остават 10 косъма Grinning На някой дори просто им отпуска лепилото и цщлата тази метална част която държи космите се разтваря и се разглабя цялата четка...Така че, за четки, трябва да се знае марката, без значение скъпа или евтина, без марка просто не се знае какво може да излезе. Ето, коментираме различни цени тук и в различни диапазони има хубави четки. Също така, хубавата четка не е задължително да е с естествен косъм, дори тези за основа и коректор примерно е препоръчиелно да са изкуствени...

Ее чак пък толкова да се скубят некачествените  Rolling Eyes аз имам 1 наистина куче марка, която ползвах/и продължавам да ползвам понеже още си чакам четките, които поръчах/ за руж и колкото и да съм я ползвала и мила изобщо не е толкова проскубана. Е пада от време на време по някой и друг косъм, но не е като да са останали десетина.
Аз наистина не знам защо до сега не съм обръщала внимание на тази подробност от грима - четките, като в един момент осъзнах, че толкова много се мъча с тези, които имам  Confused И като за начало и непрофесионалист като мен съм поръчала на Тиги, пък по-нататък може да се оглеждам и за по-хубави  Wink

# 188
densi не мога много да ти помогна за тази точно четка...пробвала съм я, но не съм я притежавала на пипане е мека, достатъчно плътна, но за съжаление не знам как ще се представи след няколко измивания, това е проблема при Сефора четките, след време някой от тях се проскубват брутално, имах една която след половин година хвърлих, толкова беше зле, а аз, не знам за вас, но като си купувам четка, очаквам да ми върши работа поне няколко години. Потърси може би отзиви в нета за трайността й?
Също, преди да си купиш такъв тип четка за руж, пробвай я, ако преди не си имала такава. ПО-малка е от стандартните, т.е. с едно движение се покрива по-малка площ от скулата, и ъгълът също изисква малко по-различна апликация...мои приятелки са ми с е оплаквали че така и не са свикнали с нея. аз много харесвам такъв тип за контур особено..
Много ти благодаря, не съм ползвала досега такава скосена четка и ще пробвам първо. Ти си пълна наистина с информация и много се радвам, че те познавам задочно и ми отговоряш на въпросите. Благодаря! newsm51  love001  bouquet

# 189
  • Стара Загора
Ето моята скромна колекцийка:

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/chetki-za-grim.495852   Simple Smile

# 190
уау, и сега ако кажеш, че грмираш само себе си и не се занимаваш професионално с това...

# 191
  • Стара Загора
уау, и сега ако кажеш, че грмираш само себе си и не се занимаваш професионално с това...

Професионално, друг път.  18 год. лапе съм още (почти 19  Party )  Mr. Green  Laughing Тъкмо пращам линка на една приятелка и тя каза "ехеее" , но и отвърнах, че сега почвам с МАС и Сефора още толкова бройки колкото вижда на снимката.  Simple Smile
Тези дето имам ми се виждат много малко. Все едно са 5.  Laughing

# 192
аз толкова четки няма да запомня коя за какво е....

# 193
  • In The Middle Of Nowhere
И аз имам двойната на Ейвън  Mr. Green сигурна съм, че по качество на отстъпва на други по-нереномирани марки.

# 194
  • Стара Загора
И аз имам двойната на Ейвън  Mr. Green сигурна съм, че по качество на отстъпва на други по-нереномирани марки.

Абе аз си взех 2 да имам.  Mr. Green Тази сутрин даже сефтосах едната. Тия малките за минералните сенки са подобни на блендинг бръш и много удобни за в чантата. Даже в следващия каталог са на 2,90 .... макар, че имам 3 мисля да си взема още.  Mr. Green
На Орифлейм професионалната е много добра. Почти всичките ми съученички си купиха от нея.  Peace Лошото е, че я няма в каталога от половин год. поне.

аз толкова четки няма да запомня коя за какво е....

Ти ми ги дай пък, да видиш как за един ден ще науча коя за какво е.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт