Четки за грим

• 92 825
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
имам гримове,които съм правила с обикновена четка за рисуване от естествен косъм.И то доста успешни гримове.... Peace

# 196
  • Стара Загора
имам гримове,които съм правила с обикновена четка за рисуване от естествен косъм.И то доста успешни гримове.... Peace

И аз наскоро си купих 2 - за коректор и очна линия, но още не съм ги ползвала.

# 197
коректора ми е с четка на klyоlan, но убийте ме не мога да го докарам, ано не го доразмажа с пръст...сега ми трябват 3 четки- за слагане на сенки, за преливане на сенки и за руж newsm78
и очната ми линия си е с четка...
Да пуснем ли една нова тема за снимки с грим, че отдавна не е имало?

# 198
  • Стара Загора
Нека още няколко души се съгласят и тогава.  Peace

# 199
И двете серии на Sephora (черната и Platinum) се водят професионални. И двете, сравнени с МАС, са с по-твърд косъм и се скубят повече, особено черната серия. Евтините сетове (с къси дръжки най-вече) ги забравете, качеството е ужасно. IT серията (с шарените дръжки) не ми харесва изобщо.
От собствен опит - черната серия има по-добри четки за лице, платинената - за очи. Но и двете се скубят. Полегатата четка за очна линия от черната серия не е достатъчно твърда за моя вкус, полегатата за руж от платинената също не ми харесва (но я сравнявам с по-добри от МАС марки).

# 200
  • Стара Загора
И двете серии на Sephora (черната и Platinum) се водят професионални. И двете, сравнени с МАС, са с по-твърд косъм и се скубят повече, особено черната серия. Евтините сетове (с къси дръжки най-вече) ги забравете, качеството е ужасно. IT серията (с шарените дръжки) не ми харесва изобщо.
От собствен опит - черната серия има по-добри четки за лице, платинената - за очи. Но и двете се скубят. Полегатата четка за очна линия от черната серия не е достатъчно твърда за моя вкус, полегатата за руж от платинената също не ми харесва (но я сравнявам с по-добри от МАС марки).

Shu Uemura май са добри, но цените в ягодка ме шокираха.  Money

Значи да не инвестирам в Сефора?  Wink
Само МАС ще е тогава.  Hug

# 201
Благодаря. Винаги точна, винаги полезна.  smile3525  love001

# 202
Shu Uemura са прекрасни. Цените само на kolinsky (норка) серията са високи, има и други от естествен косъм, чиито цени са нормални като за марката.
МАС при всички случаи е добра алтернатива, де.
Денси Hug

# 203
Мадам Мираж,коя четка за сенки е по-добре като за първа от МАК-217 или 239?? Grinning

# 204
По предназначение не са съвсем еднакви, на мен # 217 не ми е много удобна. # 239 със сигурност препоръчвам (особено ако ползваш пигменти), а на мястото на # 217 (за преливане) лично аз предпочитам # 224.

# 205
Мерси много!  bouquet

# 206
Ее , момичета, не ме карайте да се червя.... Hug Hug Hug (Денси сега ще прескоча в темата за парфюми да искам съвет че аз пък в тази област съм босичка)

black_angel1 образно го казах това...Но след определен момент дали са останали само 10 или малко повече, загуби ли плътността си четката, то тя е почти безполезна...Да кажем една четка за руж, тя трябва да е по-плътна, за  може да задържи пигмент хубаво, и с едно две движения да го нанесе на кожата. Ако е пооскубана, няма да задържа с едно завъртане в ружа пигмент, после няма хубаво и равномерно да го нанася, ще трябва да повтаряш едно и също отново и отново, да не говорим че всяко завъртане разпрашава и се губи продукт, вярно , по съвсем малко, но ако го правиш по 5 пъти за едната буза само, 5 дни средно в седмицата, и ако ползваш скъп руж, си си направо назад, + допълнителното време което губиш всеки ден. Пък както казах, има попадения и сред скъпи, и сред супер евтини марки, аз се убивам да хваля тук Ecotools примерно, мисълта ми е че известната марка може да провериш какво мислят хората и да се ориентираш, а никому неизвестната е риск, я стане, я не.

Ивче, за много меко кабуки се сещам за това retractable Ecotools
 Страшно меко е, плъзва се вътре в металната опаковка и се затваря с капачето, аз си го държа в чантата за поправки на грима ако се налагат, много е удобно и хигиенично. НО не е чак толкова голямо може би колкото искаш...
Coastal Scents четки не съм пробвала въобще, аз подхождам с леко съмнение към тази компания защото преди да си купя нещо винаги чета отзиви в нета, а те винаги са били с много агресивна кампания в това отношение, изпращат безплатни продукти на много блогъри и youtube  гурута, които понеже е фрии, дават често нереално добър коментар...Поръчвала съм само гел очни линии, че имат разкошни цветове. Върти ми се нещо че Italian Badger  сериите са им най-доброто и си заслужават, това по спомен...
Колекциика ти е супер Wink Аз съм си взела една от тези декоративни стъклени правоъгълни вази, напълних я с декоративни стъклени топчета/камъчета и съм си забучила четките вътре, много красиво стои и е много удобно ако имаш повечко, че се виждат и дръжките лесно.

# 207
Заповядай с удоволствие, чакаме те! Hug  bouquet
Изключително съм доволна от четката ми за сенки на Ecotools. Ще си купя и други от тях.

# 208
  • In The Middle Of Nowhere
Точно тези Italian Badger гледах по-рано вечерта и се засилих да си избирам, но после видях, че искат поръчка за минимум 15 паунда/защо ли/ при доствка 9 и нещо  Confused което ме отказа. За тези пари ще си търся и намеря по-добри.

MissNellie, искам да те попитам дали имаш специално четката за фдт на Ecotools и дали си доволна и също къде в България може да се намери/и евентуално за колко?/ Мерси  bowuu

# 209
  • Стара Загора
Ивче, за много меко кабуки се сещам за това retractable Ecotools
 Страшно меко е, плъзва се вътре в металната опаковка и се затваря с капачето, аз си го държа в чантата за поправки на грима ако се налагат, много е удобно и хигиенично. НО не е чак толкова голямо може би колкото искаш...
Колекциика ти е супер Wink Аз съм си взела една от тези декоративни стъклени правоъгълни вази, напълних я с декоративни стъклени топчета/камъчета и съм си забучила четките вътре, много красиво стои и е много удобно ако имаш повечко, че се виждат и дръжките лесно.

Явно ще трябва да си потръся Екотуулс. В онлайн магазина в Ремедиум ги има, но само като артикули без снимки и това ме спира. Относно http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pridobivki.458361.17059071 Тук си ги държа в момента моите.  Simple Smile И аз знам за този вариант с топченцата, но има някои които се мокрят и доколкото знам не е хубаво за четките, понеже ако са с дървени дръжки се развалят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт