Четки за грим

• 92 825
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Shu Uemura са прекрасни. Цените само на kolinsky (норка) серията са високи, има и други от естествен косъм, чиито цени са нормални като за марката.
МАС при всички случаи е добра алтернатива, де.
Денси Hug

тази много ми харесва.
Обаче в Б-я къде това щастие?  Laughing
http://bg.strawberrynet.com/makeup/shu-uemura/eye-shadow-brush-- … ush/55706/#DETAIL ценичка  #Crazy
http://bg.strawberrynet.com/makeup/shu-uemura/eye-shadow-brush-- … ush/55705/#DETAIL пак  ooooh!

# 211
  • Стара Загора
По предназначение не са съвсем еднакви, на мен # 217 не ми е много удобна. # 239 със сигурност препоръчвам (особено ако ползваш пигменти), а на мястото на # 217 (за преливане) лично аз предпочитам # 224.

Тези всичките стават ли за преливане (блендиране)?

# 212
Аз лично за V-то на окото,където се слагат тъмните цветове,съм си харесала 222 и 224,но ще решавам на място като ида.Сега събирам парички... Twisted Evil

# 213
  • Sofia
Точно тези Italian Badger гледах по-рано вечерта и се засилих да си избирам, но после видях, че искат поръчка за минимум 15 паунда/защо ли/ при доствка 9 и нещо  Confused което ме отказа. За тези пари ще си търся и намеря по-добри.

MissNellie, искам да те попитам дали имаш специално четката за фдт на Ecotools и дали си доволна и също къде в България може да се намери/и евентуално за колко?/ Мерси  bowuu

Минимумът е защото 80% от четките са смешно евтини, особено ако ги сравниш с MAC. Комбинирайте се и ще има смисъл и то голям, серията определено много си заслужава и е по-добра от четките на Sephora. Luna и Basic също са добри серии, а има една четка, която някой беше пуснал по-рано, за нанасяне на очна линия но като пречупена - това задължително трябва да се пробва, колкото и да си сакат с нанасянето на очна линия няма начин да се оклепаш, четчицата е магия направо (еле за такива като мен с треперещи ръце).  Mr. Green

# 214
  • Стара Загора
Точно тези Italian Badger гледах по-рано вечерта и се засилих да си избирам, но после видях, че искат поръчка за минимум 15 паунда/защо ли/ при доствка 9 и нещо  Confused което ме отказа. За тези пари ще си търся и намеря по-добри.

MissNellie, искам да те попитам дали имаш специално четката за фдт на Ecotools и дали си доволна и също къде в България може да се намери/и евентуално за колко?/ Мерси  bowuu

Минимумът е защото 80% от четките са смешно евтини, особено ако ги сравниш с MAC. Комбинирайте се и ще има смисъл и то голям, серията определено много си заслужава и е по-добра от четките на Sephora. Luna и Basic също са добри серии, а има една четка, която някой беше пуснал по-рано, за нанасяне на очна линия но като пречупена - това задължително трябва да се пробва, колкото и да си сакат с нанасянето на очна линия няма начин да се оклепаш, четчицата е магия направо (еле за такива като мен с треперещи ръце).  Mr. Green

Ако решите да поръчате ме имайте впредвид.
До 1 кг ли е 9 паунда доставката?

# 215
днес си купих една от магазина- казаха ми, че е ест косъм, няма марка само цифри newsm78 утреще я сефтосам

# 216
  • Стара Загора
днес си купих една от магазина- казаха ми, че е ест косъм, няма марка само цифри newsm78 утреще я сефтосам

Фото може ли?  newsm03

# 217
по хубава снимка утре на светло ...
на четката пише СВ329-8

# 218
  • Стара Загора
Какви пари е?

# 219
# 220
  • Sofia
iv4e, няма ограничение за килограмите мисля.
И само за пояснение, имат цял сет с четки I. Badger, но можете да си ги купите и една по една (в случай, че не сте доразгледали де), ето : http://www.crownbrush.co.uk/shop/brush-ranges/badger.html
IB106, IB119, IB116 и C217 (пречупената, напишете горе в полето за търсене и ще ви я изкара) са страшни, много са нежни, въобще не дерат и си вършат работата перфектно. Особено crease четката много я обичам, много е готино как колкото и цвят да поеме от грима си нанася всичко и след това може спокойно да се ползва много по-светъл цвят без притеснение.  Peace

# 221
  • Sofia
Хм току-що видях, че имат временно безплатен шипинг до UK.. само това ми трябваше сега.  ooooh! Tired

# 222
Ако ще правим поръчка,бройте и мен! Peace

# 223
И аз моите четки ги държа в стъклена ваза с топченца ... те не са точно топчета ами стъклени камъчета но не са гладни и ми драскат четките леко( дръжките де) иначе седи много хубаво ... взех ги от  Jumbo. Иначе онзи ден гледах в едно клипче мацката беше сложила вместо топчета зърна от кафе, защото и харесвала миризмата Simple Smile))) Изглежда готина идейка и аз много обичам кафе ;> Иначе някой има ли идея къде може да има такива чисто кръгли пластмасови топченца, защото в  Jumbo като ходим нямаха.

# 224
  • Sofia
С топченцата идеята много ми харесва, но има един ситен пясък, който е за декорация, има го във всякакви цветове и е много естетичен, но особено през лятото е голяяма грешка да се ползва за тази цел, както аз бях решила да правя. Като си вадех четките имаше пясък навсякъде, лепеше се по дръжките и се разпиляваше, пълна отврат.  ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт