Четки за грим

• 91 623
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
на митница ходя няколко пъти месечно то много време и не съм имала никакви проблеми, дори ако има проблем с фактурата са ми давали достъп да я отпечатам отново  Peace

но двата подаръка са мотив, разбира се  Blush

# 616
  • Плевен
За колко време горе-долу идват поръчките от Сигма?  Rolling Eyes Кумя им се от два месеца, а сега като най-сетне ги поръчах нямам търпение да дойдат  Laughing
Харесах си и още 7 други четки, така че със сигурност ще поръчвам пак, но първо ще изчакам да видя дали тези ще отидат на митница. Ако отидат, следващите ще ги поръчам на два пъти. Тъкмо ще хвана и два пъти подарък за поръчка над $30  Laughing Вярно, доставката ще ми излезе повече, но ако това ще ми спести разкарването до митница (то ме плаши много повече от самото ДДС) си струва  Mr. Green

Поръчките пристигат горе - долу след 20 дена. Подаръка винаги е един и същ без значение какво и на каква стойност е поръчано  Simple Smile Аз лично съм много доволна от четките на Сигма, ползвам ги вече повече от година  Peace. Вчера поръчах една четка на Real Techniques, като пристигне ще дам отзиви Hug

# 617
  • София
Подаръка винаги е един и същ без значение какво и на каква стойност е поръчано  Simple Smile

На сайтът пишеше "подарък при поръчки над $30", но това е предполагам стойността без шипинга  Rolling Eyes А какъв е подаръка?

# 618
  • Плевен
Подаръка винаги е един и същ без значение какво и на каква стойност е поръчано  Simple Smile

На сайтът пишеше "подарък при поръчки над $30", но това е предполагам стойността без шипинга  Rolling Eyes А какъв е подаръка?
Да де без значение на сумата над 30 $ Laughing, подаръка е blending четка в малък размер.

# 619
  • София
viv_pl, мерси   bouquet Сестра ми ще намаже блендинг четка явно  Laughing

Момичета, с каква четка контурирате? Нещо не са ми много удобни скосените четки от този тип - http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXy4F4PB9yPC5Vv7__sax-h … lNXeu7LZPzgl3U68A  Rolling Eyes

# 620
  • в 1001-та нощ
мисля, че са различни размери  Blush с кое не ти е удобна newsm78

аз ползвам и още една - като тази, но скосена от двете страни и заострена

# 621
  • София
Може би с такава като твоята ще ми е по-удобно. Трябва да пробвам. При скосената ме дразни, че трябва да я държа под абсолютно еднакъв ъгъл за да не се получи разлика от двете страни на лицето, а аз предпочитам да ми е лесничко  Laughing

# 622
  • Плевен
Контурирам с тази четка http://www.sigmabeauty.com/Small_Contour_F05_p/f05.htm и я намирам за много удобна и резултата ми харесва Simple Smile

# 623
  • в 1001-та нощ
Може би с такава като твоята ще ми е по-удобно. Трябва да пробвам. При скосената ме дразни, че трябва да я държа под абсолютно еднакъв ъгъл за да не се получи разлика от двете страни на лицето, а аз предпочитам да ми е лесничко  Laughing

и мен скосената с това ме дразни, а другата можеш да движиш и в двете посоки  Peace

# 624
  • София
Днес получих покана за митница  Confused Явно, въпреки писмената ми молба до Сигма да напишат по-ниска стойност на пакета, не са го направили. В понеделник ще се замъкна до "Веслец" за да си ги взема. Надявам се поне втория пакет, който е за $34 да си дойде в пощата.
 Има ли някъде из форума тема за процедурите на митница София? Майка ми е със счупен крак и ще трябва да си ходя с дребния до там и ми се иска да съм подготвена и да приключа максимално бързо  Tired

# 625
  • в 1001-та нощ
1. на митническото известие на гърба си попълваш адреса и ЕГН-то, ако пратката е на твое име

2. от сайта си разпечатваш поръчката (колко продукти и на каква стойност)

3. отиваш на веслец, директно срещу входа има гише на Разменната пощенска станция (номер 12 или 13), то е с 2 бюра, на лявото си подаваш попълнено митническото известие (на гърба) и личната карта и ти дават нещо, като извлечение от товарителница, с което отиваш в стаята в дясно

4. в стаята в дясно - подаваш хартийките от предното гише и "фактурата" от сайта, изчисляват колко ти е ДДС-то, дават ти още хартийки и се връщаш на гишето, от което се започна, но този път на дясното бюро

5. на дясното бюро плащаш ДДС-то + пощенска такса и ти дават още хартийки

6. с новите хартийки, тръгваш на ляво, до края на залата, в дясно има врата, минаваш през нея по коридор на буквата "Г", понаваш по една рампа и в дясно на гише 30 - подаваш хартийките, разписваш се в един "тефтер" и ти дават пратката

работят от 8:30 до 16:00 или 16:30, като на обед почиват

наоколо навсякъде е синя зона, ако паркираш - пускаш СМС, на Веслец и Клокотница има паркинг за 1,50 лв - ще си свършиш работата  Peace

# 626
  • София
Алена, благодаря! Като знам какво ми е "кротко" детето, дано не ни изгонят преди да съм си взела пакета  Laughing

# 627
  • Плевен
Алена, благодаря! Като знам какво ми е "кротко" детето, дано не ни изгонят преди да съм си взела пакета  Laughing
newsm62, погледни от хубавата страна...детето може да ти помогне по-бързо да си получиш пратката Laughing
Аз получих тази http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Fi … -Brush/41373?at=0
много симпатична четка, размера и е по-малък от тази на Сигма, но е много удобна за ползване. Доволна съм, ползвах я за нанасяне на ФДТ, идеално разнесе  Simple Smile Мисля да си взема и други четки от тази марка.

Другата четка, която получих е http://www.sigmabeauty.com/product_p/e20.htm, много добре очертава окото, чак се чудя на себе си какво толкова ме е спирало да я поръчам досега Grinning
Направи ми впечатление, че четките на Сигма са с нов по-добър дизайн.

# 628
  • в 1001-та нощ

аз преди все с малкия ходих и мнооого му се радваха и батковците и какичките  Blush

# 629
  • В къЩи.
Аз получих тази http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Fi … -Brush/41373?at=0
много симпатична четка, размера и е по-малък от тази на Сигма, но е много удобна за ползване. Доволна съм, ползвах я за нанасяне на ФДТ, идеално разнесе  Simple Smile Мисля да си взема и други четки от тази марка.

От къде я поръча и колко ти излезе всичко в лв?

Общи условия

Активация на акаунт