Четки за грим

• 91 641
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Код за 10% отстъпка този месец - MARCH2012 .
На мен не ми дава да ползвам кода:

Coupon code "MARCH2012 " is not valid.

Преди да го публикувам, го изпробвах от профила си. Стана. Сега отново влязох - беше ми запазена отстъпката и стигнах до последна стъпка. Нямам представа защо при теб не става.  newsm78

# 601
  • София
И при мен действа   newsm78 Независимо дали съм или не съм влезнала в профила си

# 602
  • София
Да, сега и при мен стана  Hug
А има ли вариант да не отидат на митница (към 140 лв излиза комплекта с доставката)?

# 603
  • София
Ако искаш им пиши, помоли ги да не пишат реалната цена на пакета. На мен просто лошо ми стана. Бяха си написали $89 (плаща се ДДС за стойността на продукта, без шипинга). После им писах - не връщат ДДС.
Преди съм поръчвала 2 четки, да са били макс $30 - дойдоха директно в пощата.

# 604
  • София
Elle-même, и аз си мислех точно това, да им пиша. Но ми прави впечатление, че повечето сайтове държат да изписват реалната стойност на продуктите. Само продавачи в Ebay са се съгласявали да пишат по-ниска стойност.

# 605
  • София
Elle-même, и аз си мислех точно това, да им пиша. Но ми прави впечатление, че повечето сайтове държат да изписват реалната стойност на продуктите. Само продавачи в Ebay са се съгласявали да пишат по-ниска стойност.

Нищо не пречи да пробваш  Hug Аз по същото време очаквах още една пратка от САЩ, с горе-долу същата сума. Бях се притеснила да не се наложа и за нея да давам още веднъж пари, но си дойде в пощата, пишеше примерно $17 стойност, а не беше от ebay.

# 606
Взех си и една четка на NARS, която е просто феноменална. Става дума за Yachiyo, която абсолютно бие MAC 129 при нанасянето на руж. ......
Би ли споделила, кое те впечатли най-много при тази четка и как я закупи, погледнах я в e-bay, някакъв австралиец предлага доста четки, но дали е оригинална се чудя ... Simple Smile

# 607
November Rain, много хвалят crown brushes  Peace

# 608
  • в 1001-та нощ
November Rain, по препоръка на MissNellie взех четки на e.l.f. от studio серията (с черните дръжки - в отделно меню са в сайта), много ми харесаха и много приятно бях изненадана, а и цената е хубава  Blush

# 609
  • София
Взех си и една четка на NARS, която е просто феноменална. Става дума за Yachiyo, която абсолютно бие MAC 129 при нанасянето на руж. ......
Би ли споделила, кое те впечатли най-много при тази четка и как я закупи, погледнах я в e-bay, някакъв австралиец предлага доста четки, но дали е оригинална се чудя ... Simple Smile
Здравей.
Четката взех от тук. Има я и тук. И двата сайта са добри! Това, което ми направи най-силно впечатение е, че с минимално движение се постига максимален резултат. Четката поема точно толкова продукт, колкото ти е нужен и нанася на лицето точно толкова, колкото трябва. Преливката става елементарно лесно, много по-добре отколкото с други за същия продукт. Общо взето ако с една друга четка, било то Мак-ска трябва да направиш 10 движения за добър резултат, с тази са ти нужни точно 3. Ако искаш виж някои ревюта в Тубата. Някоя я богославят, други казват, че цената е безумна, но всички я харесват. Simple Smile

# 610
Elle-même , благодаря ти за отговора   bouquet.

# 611
  • София
Поръчах си Есеншъл кита на Сигма в крайна сметка. Мисля да го допълня с още 2-3 техни четки, но първо ще изчакам да пристигнат тези. Писах им да маркират, ако е възможно, по-ниска стойност на пакета, но не тая особени надежди  Tired

# 612
аз се включвам с молба за съвет, търся чи четка за сенки, по-точно за опушен грим и намерих тази:

http://www.kozmetika.bg/show/KENT/36085_%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%BA … D0%B0%D0%BD%D0%B5

някой пробвал ли я е ? чувала съм че четките на кент са доста добри Simple Smile

# 613
Моля за съвет   bouquet От много време искам да си купя blending brush (пиша името на англиийски, понеже гледам грим уроци на англ.). Изглежда като четка номер 20 от този сайт: http://www.mintbrushes.com/

Посъветвайте ме на каква марка да си купя такава четка и горе-долу колко струва. Видях такава в Sephora, но не знам как да преценя дали е хубава.  Confused

# 614
  • София
За колко време горе-долу идват поръчките от Сигма?  Rolling Eyes Кумя им се от два месеца, а сега като най-сетне ги поръчах нямам търпение да дойдат  Laughing
Харесах си и още 7 други четки, така че със сигурност ще поръчвам пак, но първо ще изчакам да видя дали тези ще отидат на митница. Ако отидат, следващите ще ги поръчам на два пъти. Тъкмо ще хвана и два пъти подарък за поръчка над $30  Laughing Вярно, доставката ще ми излезе повече, но ако това ще ми спести разкарването до митница (то ме плаши много повече от самото ДДС) си струва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт