Четки за грим

• 92 830
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Пристигнаха ми четките днес сутринта.
Ето реални снимки:

Харесват ми. По принцип нямам база за сравнение с някоя скъпа и истинска марка четки и затова мнението ми не е критерий за качеството им наистина. Но като цяло съм определено доволна от покупката, макар и да я няма една от четките, на които държах - тази за насищане на сенките в края на окото (права с къс косъм), но смятам да си я купя отделно. Иначе обобщено:
Несесерът, разбира се, не е от естествена кожа, но е удобен, компактен и с копчета на магнити, което ми харесва много.
Четките за пудра и за руж са от изкуствен косъм, мекички и доста хубави.
Addri   , да са ти честити   bouquet , много добре изглежда комплекта! Каква марка са четките? И дали може да се купи само четката за руж, защото на мен точно четка за руж ми трябва, а виждам, че на теб ти харесва четката.

# 91
  • София
Amra, нямат марка четките. Поредната китайска измишльотина са. В и-бей тоя комплект я струва 10$, я не  Laughing Горе пуснах линк към сайта, от който ги купих, но не се продават поотделно.
Утре смятам да се разходя до ДМ на Мария Луиза. Там мисля, че някой спомена, че има евтини и прилични единични четки. Ще огледам какво е положението и ще пиша какви са като вид, марка и цени.

# 92
  • In The Middle Of Nowhere
Amra, нямат марка четките. Поредната китайска измишльотина са. В и-бей тоя комплект я струва 10$, я не  Laughing Горе пуснах линк към сайта, от който ги купих, но не се продават поотделно.
Утре смятам да се разходя до ДМ на Мария Луиза. Там мисля, че някой спомена, че има евтини и прилични единични четки. Ще огледам какво е положението и ще пиша какви са като вид, марка и цени.

Аз тези в дм хич не ги харесвам, от серията ebelin май бяха. Нямат нищо общо с едни които бяха показани на снимка не помня дали в тази тема обаче. Харесва ми само една зелена на цвят от серията alverde за очна линия май беше.
Тези, за които първо споменах изглеждат страшно елементарни, за такива не давам повече от лев..

# 93
Мили дами, аз също като вас мн искам да си закупя хубави четки, но тъй като съм изключително неопитна с покупки на стоки от интернет, се за доволявам с това което намирам тук-таме.
Видях че в аптеки Ремедиум са пуснали едни черни четки, всяка в самостоятелна опаковка, доста ефтини и реших да ги пробвам. Купих си голямата четка за руж,за фон дьо тен и една за сенки с две страни. Много съм доволна! мн са хубави и мекички. Не съм кой знае какъв експерт но ми вършат чудесна работа! Също така са пуснали и Eco tools, които като качество са удивителни, но една четка за пудра е 20 лв., а за момента не мога да си позволя да дам 50 лв за три четки. Naughty
Shocked Shocked Shocked
Ecotools правят НЕВРОЯТНИ четки, обожавам ги, меки, удобни, качествени, но каква е тази цена??? В Щатите се продават на цена 4-8$ за една четка, имат и комплекти от по 4 за 10$, най-скъпия им беше коплекта на Алиша Силвърстоун за 15$!

Ако някой си поръчва четки от Coastal SCents, имайте предвид че това всъщност са Crown Brushes които те си ре-брандват, и на сайта http://www.crownbrush.com/ всъщност са по-евтини от тези на coastal scents. аз лично не съм ги позлавала но се котират добре по сайтовете с ревюта, особено Italian Badger  сериите  Peace

# 94
MissNellie, всичко е мн по-скъпо тук така е  Peace
А тази сайт www.crownbrush.com не доставя до БГ до колкото разбрах така ли?

# 95
  • Стара Загора
Аз тези в дм хич не ги харесвам, от серията ebelin май бяха. Нямат нищо общо с едни които бяха показани на снимка не помня дали в тази тема обаче. Харесва ми само една зелена на цвят от серията alverde за очна линия май беше.
Тези, за които първо споменах изглеждат страшно елементарни, за такива не давам повече от лев..

Жалко, аз като ходих на 29.02  в Стара Загора нямаше на Алверде за очна линия. Имаше пак от тези на Ебелин, но хич не ми харесаха. Аз си взех тези http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pridobivki.458361.17154550 за парите си стават. Косъма е мекичък, харесват ми.

# 96
Упс, май да. не погледнах въобще дали доставят до българия, съжалявам  Embarassed просто като видях Coastal Scents и се сетих за това.
от друга страна, Ecotools комплектчета се продават и в Ebay, и в Amazon, бих препоръчала това за тези от вас който искат най-основните  4-5 четки за по-обща апликация на ежедневен грим. Ако търсите повече прецизност, тогава ви трябва големия комплект, Sigma  са добри за това на прилична цена, МАС са най-добрите но цената е леко солена...Ако купувате МАС от сайт, само от официалния, иначе вероятността да са фалшиви е прекалено голяма.

Аз лично за ежедневния си грим ползвам наистина 4-5 само, посягам към по-специализираните четки само за нощен, така че си ги купувам поотделно според това коя конкретно ми трябва, предимно МАС.

# 97

Жалко, аз като ходих на 29.02  в Стара Загора нямаше на Алверде за очна линия. Имаше пак от тези на Ебелин, но хич не ми харесаха. Аз си взех тези http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pridobivki.458361.17154550 за парите си стават. Косъма е мекичък, харесват ми.

Утре може да си взема тази на алверде и ще пусна снимка ако искаш, тя е леко наклонена  Peace

MissNellie, благодаря ти за разясненията и аз позлвам не повече от 4-5 четки, чак толкова детайлни за всеки ъгъл от лицето не ми трябват. Тези на сигма/ako са същите/ гледах сайта им през yuotube, рекламира ги гримьорката Тифани някоя си, както и да е. Много хубави изглеждат, но също никак евтини. Сега се оглеждам да си направя комплект от най-нужните ми от различни марки, отколкото да взимам готов такъв, с четки които няма да ми влязат всичките в употреба:)

# 98
За жалост да цените в Българя са винаги по-високи. Nine west, Max Mara и тн не са чак толкова скъпи в другите страни. Не е случайно че ще сложат и такива цени на четките на eco tools. Четката за пудра  е феноменална, едно от момичетата ми я отвори в аптеката, просто защото видя че имам голям интерес и помисли че ще я купя  Embarassed Цената й е близо 19 лв., тази за сенки е 17/18. Също така видях четки на Kent в Бонжур на "Славейков". Simple Smile
Иначе намерих така търсената от мен duo fiber brush. Малко са й завишили цената като се има предвид, че все пак не е на МАК, ами е Coastal scents. въпреки всичко обаче пак се радвам че не е нужно да я поръчвам през чужди сайтове.  http://www.-spam088-.com/product.php?id=1409&company_id=15&a … amp;subcat_id=135   Party

# 99
Днес изпробвах този метод  със зехтина и препарат за миене на съдове за четката за фон дьо тен .... еми не знам махна си всичката мръсотия, но ми седи сплъстена и мазна колкото и да я мия ... просто не се получава Sad Не знам защо така ... Утре ще пробвам да я измия и да търкам по-продължително време... Иначе напоследък не поставям фон дьо тен-а си с четка... използвам или гъбичка или пръстите си.

# 100
За жалост да цените в Българя са винаги по-високи. Nine west, Max Mara и тн не са чак толкова скъпи в другите страни. Не е случайно че ще сложат и такива цени на четките на eco tools. Четката за пудра  е феноменална, едно от момичетата ми я отвори в аптеката, просто защото видя че имам голям интерес и помисли че ще я купя  Embarassed Цената й е близо 19 лв., тази за сенки е 17/18. Също така видях четки на Kent в Бонжур на "Славейков". Simple Smile
Иначе намерих така търсената от мен duo fiber brush. Малко са й завишили цената като се има предвид, че все пак не е на МАК, ами е Coastal scents. въпреки всичко обаче пак се радвам че не е нужно да я поръчвам през чужди сайтове.  http://www.-spam088-.com/product.php?id=1409&company_id=15&a … amp;subcat_id=135   Party
А за какво е тая четка  Blush

# 101
   bouquet За съжаление нямам карта  Sad и ще трябва да се задоволя с нещата, които могат да се купят направо от магазина без онлайн поръчки  Confused

# 102
А за какво е тая четка  Blush

Еми за фон дьо тен, също така може да с еизползва за кремообразен руж, и за обикновен такъв. Simple Smile Водят ги професионални и много добри.

# 103
http://cgi.ebay.com/EcoTools-Earth-Friendly-BAMBOO-6-Piece-Brush … fec#ht_1222wt_939

Цената на комплекта е 13$, доставката 9$, 21$ за комплета от 5 четки = 30тина лева.

Четките са blush brush (става идеално за пудра, руж и бронзър), Eye Shading Brush (основната четка за сенки, за по-сложен грим ще ви трябват и някоко други разновидности) Eyeliner  Angled Brush (гел очна линия, става също така за обикновена течна очна, както и за молив като просто обираш с четката от върха на молива, идеална и за попълване на вежди, някой гримьори ползват такива и за червило, аз лично не)Lash and Brow Groomer ( повечето хора май не позлват гребенчета за мигли и вежди, аз ги ползвам постоянно, тук ми е и единствената забележка за комплекта, пластмасовото гребенче се поначупва) Concealer Brush (за коректор, ако коректора не е много кремообразен и по-сухичък, не дава толкова добри резултати, трябва да се потупат крайчетата леко с пръстче)  и един Brush roll  в който да си ги държите.
дръжките са от бамбук, напълно екологични и ала бала  Grinning

А да ви успокоя, в Ню Йорк пък примерно Zara ми се струва по-скъпа отколкото в ЕВропа, не сте напълно прецакани  Mr. Green

MissNellie, благодаря ти за разясненията и аз позлвам не повече от 4-5 четки, чак толкова детайлни за всеки ъгъл от лицето не ми трябват. Тези на сигма/ako са същите/ гледах сайта им през yuotube, рекламира ги гримьорката Тифани някоя си, както и да е. Много хубави изглеждат, но също никак евтини. Сега се оглеждам да си направя комплект от най-нужните ми от различни марки, отколкото да взимам готов такъв, с четки които няма да ми влязат всичките в употреба:)

В youtube няколко гримьора ги 'рекламират', общата практика е компанията да прати безплатни продукти на така наречените гурута и те да им направят ревю...някой от тях си казват истинското мнение, някой послъгват  Naughty аз винаги проверявам и някъде ддругаде преди да се доверя  Peace

И много добре си решила, пък и няма смисъл да се предоверява човек  на една марка , четките им са често с различно качество, дори МАС имат някой които не са чак толкова добри, успех със събирането на комплекта!

# 104
  • София
   bouquet За съжаление нямам карта  Sad и ще трябва да се задоволя с нещата, които могат да се купят направо от магазина без онлайн поръчки  Confused

И аз така и затова се набутвам двойно и тройно за боклуци  Laughing Ама здраве да е. Така поне купувам по-малко неща, че и без друго едвам намирам място за тези, които имам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт