Четки за грим

• 92 831
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Още един глас за Ecotools - от година имам две техни четки и съм много доволна.

Четката за руж/пудра е изключително нежна и мека.

Откъде точно се сдоби с тези 2 четки и на каква цена?   bouquet

www.angellestyle.com в тоя сайт както и да ги гледам четките ми приличат на ибейските от китай, които адски се оскубват за съжаление. Аз имам за размяна една четчица за коректор на Кент ако на някой му трябва, търся за нанасяне на сенки Simple Smile

В този сайт цените са безбожни.  #Crazy Четките, които се предлагат можеш да намериш в ибей до 30тина долара. С доставката към 60 лв. да излезнат.
Какви са тези комплекти на МАС по 120 и 200 лв? Четки от изкуствен косъм и скубещи се на тази цена?
Имам четка на КЕНТ, чакам и 2 на Гош... По-добре си вземи такива, поне ще можеш да ги видиш на живо. Аз лично съм много доволна от тях.  Peace
Една мацка беше споменала за някакви китайски на Кинепин (за София) по 3-4 лв. След 2 дни ще ходя и проверя. Ако ми харесат за тази цена ще купя от всички.  Simple Smile

# 136

От Варна, един козметичен магазин на бул.Вл. Варненчик, срещу "Образцов дом".
За сенки беше около 8-9 лв, а другата май беше 18-20лв.

# 137
  • Стара Загора

От Варна, един козметичен магазин на бул.Вл. Варненчик, срещу "Образцов дом".
За сенки беше около 8-9 лв, а другата май беше 18-20лв.

Дано я намеря тази за сенки в София като ходя тези дни. Само в аптеки Ремедиум ли продават Екотуулс?

# 138
  • In The Middle Of Nowhere
Има ги и в Ибей  Peace

# 139

И с доставката пак са по-евтини от в БГ Peace

# 140
От къде мога да си купя хубави четки в Русе? магазин, не онлайн

# 141

[/quote]

Дано я намеря тази за сенки в София като ходя тези дни. Само в аптеки Ремедиум ли продават Екотуулс?

[/quote]

има ги  и в Халите. Има няколко козметични щанда. на едното продават със сигурност, и в Ремедиум, но този който е при Руската гимназия, големия на ъгъла на "Вазов", ако не се лъжа... Simple Smile иначе аз бях тази с четките от китайския магазин. Laughing за мен като временен вариант са ми екстра, но трябва хубаво да се измият с балсам, защото първия път едната мн почна да се скубе но после спря.  Flutter  Peace

# 142
И аз това питам.В аптеки Pharmahit в Кауфланд продават на Kent четките,и до Бонжур ходих ама няма нищо интересно.Сещам се за един магазин в комплекс Евас за фризиорски принадлежности,може там да има  newsm78 Русенки споделяйте от къде си взимате четките

# 143
И аз това питам.В аптеки Pharmahit в Кауфланд продават на Kent четките,и до Бонжур ходих ама няма нищо интересно.Сещам се за един магазин в комплекс Евас за фризиорски принадлежности,може там да има  newsm78 Русенки споделяйте от къде си взимате четките
и аз за него магазин си мисля....там има доста професионални продукти, бях си харесала едни в аукро, но били смес от изкуствен и естетвен косъм , а аз искам 100% ест.Тези в аптеката на Кауфланд хубави ли са?

# 144
http://www.intelfarm.com/?cid=281 Това са четките,като качество са добри,но нямат разнообразие.Цените са същите като в сайта.Аз си търся специално за сенки.

# 145
Дали в Пловдив някой се сеща къде може да има  EcoTools .... не ми се поръчва от  ebay ... специално за четки им нямам вяра ... В София къде има аптеки ремедиум някъде около центъра ... не съм от града, но често ходя Simple Smile

# 146
Дали в Пловдив някой се сеща къде може да има  EcoTools .... не ми се поръчва от  ebay ... специално за четки им нямам вяра ... В София къде има аптеки ремедиум някъде около центъра ... не съм от града, но често ходя Simple Smile
Ето сайта на аптеки Ремедиум в София и адресите им  http://www.remedium.bg/?page_id=13   
Може да си избереш къде ти е най-удобно.

# 147
за русенките: има четки от естест косъм в магазина за професионални материали в уличката до евас - няма комплекти, по единично се продават, около 15 лева бройката, но има и по 10 и по 20 Simple Smile

# 148
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли някой д а ми обясни каква е ползвата от т. нар. blender brush  Wink

# 149
  • Стара Загора
Може ли някой д а ми обясни каква е ползвата от т. нар. blender brush  Wink

Blender brush не съм чувала, blending brush имаш предвид сигурно. Използва се за смесване и преливане на цветовете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт