Четки за грим

• 92 825
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
iv4e, няма ограничение за килограмите мисля.
И само за пояснение, имат цял сет с четки I. Badger, но можете да си ги купите и една по една (в случай, че не сте доразгледали де), ето : http://www.crownbrush.co.uk/shop/brush-ranges/badger.html
IB106, IB119, IB116 и C217 (пречупената, напишете горе в полето за търсене и ще ви я изкара) са страшни, много са нежни, въобще не дерат и си вършат работата перфектно. Особено crease четката много я обичам, много е готино как колкото и цвят да поеме от грима си нанася всичко и след това може спокойно да се ползва много по-светъл цвят без притеснение.  Peace

Ама аз мислех, че от Коастал Сцент ще поръчваме.  Mr. Green Тия четки ми се виждат скъпички, особено за руж, пудра, кабукито, стиплинг и ветрилото.
Доставката от К.С. май е 15 $, но не съм много сигурна.  Simple Smile Там има повече избор и са на по-приемлива цена.  Peace

# 226
Ааа,аз и от Коастал Сентс съм много навита,таман ще си взема палитричка най-накрая! Blush

# 227
  • Стара Загора
Ааа,аз и от Коастал Сентс съм много навита,таман ще си взема палитричка най-накрая! Blush

Аз вече имам.  Party Само, че не от там, но пак е  в същите цветове и кутия. Обаче моята няма надписи, но ми е все тая.  Simple Smile

# 228
Ако ще правим поръчка,бройте и мен! Peace

И аз съм за обща поръчка!  Blush

# 229
  • София
Ако някой ще поръчва от Костъл Сентс бройте и мен  Hug  Аз имам вече два сета с четки и почти не ги ползвам защото покрай бебо рядко излизам някъде където ми се налага да съм с нещо повече от пудра, гланц и спирала, но бих си взела една палитра и една блендинг четка, че имам само една и тя хич не е читава 

# 230
Нали сте наясно че Коустъл Сентс шипват от Щатите и при голяма сума ще ви сложат мито и ДДС Simple Smile

# 231
  • София
Ами то според новия закон май за всяка сума слагат мито вече, независимо голяма или малка  Rolling Eyes

# 232
Над 15 евро стойност на продукта от Щатите  и др страни и без ограничения за Евросъюза.

Ако сте решили просто си го сметнете с митото и ДДСто.

# 233
  • София
Да, ще трябва да го сметнем наистина, мерси  Hug
А няма да е лошо и една четка подарък да сметнем на мацката, която ще поръчва за всички  Grinning

# 234
Излиза по-изгодно да се направят няколко по-малки поръчки до 15 долара  Simple Smile Самата доставка от там изобщо не е скъпа. На мен за 1 четка са ми взимали примерно 1-2$ за доставката и самата четка, ако е 4$ изобщо не излиза скъпо. Според мен, ако е голяма поръчка излиза много разправия с мита и глупости Simple Smile По-добре си поръчайте по 1-2-3 четки поотделно Simple Smile Че с масова поръчка ще излезе по-солено. Ако трябва да съм честна не съм най-големият фен на тези четки Simple Smile Имам 3 четки от там и 2те леко се проскубаха отстрани. Бих дала малко повечко пари за по-добри четки Simple Smile Аз лично мисля да взема 2-3 от на  MAC или  Сафора, тъй като в ежедневието си използвам 2-3 четки само

Между другото някой виждал ли е  EcoTools в Пловдив? Много искам да си взема тяхната четка за руж. Аз май бях задала този въпрос, но не съм сигурна ( може дамо да съм си мислила да го задам :Р)

# 235
MissNellie, искам да те попитам дали имаш специално четката за фдт на Ecotools и дали си доволна и също къде в България може да се намери/и евентуално за колко?/ Мерси  bowuu

Съжалявам, не мога да коментирам. ПО принцип не съм голям фен на четките за ФДТ, винаги се връщам към пръстчетата и не съм изпробвала много. Погледнах тестера в магазина все пак, изглежда обещаващо но е малко по-малка от стандартното което съм виждала, та може би ще отнема повече време да се сложи ФДТ с нея..и не знам как ще се държи в дългосрочен план. Също, не знам къде се продават в БГ.

Пак казвам, който му се занимава с интернет поръчка, ибей е пълен с Екотуулс, и няма съмнения за качеството защото са евтини четки по принцип. Даже ще ви излязат по-евтини с доставката май, отколкото от БГ.

Delwine във всеки магазин за декорации трябва да има такива топчета, и разни магазини за статуетки и тем подобни много често продават, също цветарските магазини. Кафе става ако е по-дълбок съда. Оцветен ориз предполагам също...въобще всичко което няакакъв такъв среден размер би станало, има много варианти.

Ивче когато са ми мокри все още ползвам Бръш Гард, слага се на мократа четка, запазва й формата докато съхне, а има малки дупчици по него така че съхненето не е проблем, и надолу в чашка, като върха на гарда е по-дълъг от четката та четката не опира в чашката въобще:

# 236
  • In The Middle Of Nowhere
Оо вярно, че ти не си в бг, аз затова питах не обърнах внимание на местополжението ти, мерси з а отзива  Wink

Delwine, наистина ли само $1-2 взимат доставка за 1 четка, интересно! Аз бях смятала преди време за няколко броя и по принцип мислех че е нещао като $8-9 независимо от броя. В такъв случай Не пречи да с е опита, нищо че и на мен голямо довери не ми вдъхват:)

пп: оу забравих да с е 'похваля' с четка на Боби Браун от ибей. Преди 3 седмици някъде, когато бях съвсем боса по въпроса с четките стана 1 обърквация и мислейки, че поръчвам от 1 продавач поръчах от друг/сериозно/ после се усетих, че четката едва ли е оригинална и ме беше доста яд, но после се успокоих, че за тези пари каквато и да не е загуба  Mr. Green
Днес я получих, много добре изглежда, почти съм сигурна че не е автентична, но ако сама по себе си е добра няма да я изхвърля все ще ми влезе в употреба  Wink

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 17:19 от black_angel1

# 237
  • Sofia
CS ще чакате повече, ще платите вероятно повече и четките са едни и същи с тези в CB сайта. На Crown Brushes разнообразието е много по-голямо (вижте Ranges), цените са абсолютно същите (почти, не до стотинката). Като ще поръчвате толкова хора спокойно можете да направите минимума за безплатен шипинг. Доларът се качи и стига да не е някаква невероятна разлика в цените, няма въобще да се вътрите ако поръчвате от Англия.  Peace

# 238
  • In The Middle Of Nowhere
Получих си четките на Tigi, доволна съм  Wink

# 239
а някой да си е поръчвал четки от aukro.bg

Общи условия

Активация на акаунт