Четки за грим

• 91 590
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,
няма смисъл да си давате парите за някакви шампоани и т.н.
Четки за грим се почистват перфектно с медицински бензин Wink

Peace
За първи път чувам такова нещо. Моля те разкажи по подробно.  bouquet

И аз не знаех за тази опция до преди 2г. Simple Smile Много е добро! Почистват се и се дезинфектират едновременно. Медицинският бензин има и обезмасляващо свойство, което от свой ред добре се грижи и за косъма на четката. Тъй като е лесно запалимо, е и доста летливо. Бързо изсъхват. Една бутилка е към 6-7-8лв и е около литър. Стига за повече от 6-8 месеца може и повече за домашна употреба. А ако гримираш всеки ден(или по-често), като мен стига за малко по-малко време.
Хубаво е да се налее малко в стъклен съд и в зависимост от замърсеността на четките може и да се накиснат за 30-60сек. Няма нужда да се търкат или друго грубо отношение Simple Smile Избърсват се в суха кухненска (хартиена) кърпа, докато спре да пуска цвят (от продукта) останал по нея. Аз го правя с внимателно въртеливо движение. Без излишен натиск. Good to go!  Heart Eyes

# 391
  • Бургас
Момичета какво ли не научавам тук   bouquet
от къде да закупя медицински бензин   newsm78

# 392
  • София

И за мен това е новост, но май ме е страх да си топна четките в бензин, макар и медицински... дано да има малко повече инфо в нета  newsm78

# 393
lolita_, бих ти препоръчала четките на Ecotools или Gosh (по-икономичен вариант) или MAC, ако решиш да пазаруваш от България. Съвсем спокойно можеш да се ориентираш към първия вариант, защото четките са качествени и няма да съжаляваш. За съжаление не мога да те ориентирам за Пловдив, а  само за София. Но винаги е за предпочитане да видиш и пипнеш това, което купуваш, особено ако е за първи път или не си сигурна в интернет-продавача. Мога да попитам в магазините, от които съм купувала, къде в Пловдив можеш да намериш това, което те интересува, и то по възможност накуп.  Grinning

# 394
тези ги ползвам вече почти месец и мога да кажа, че от всички съм много доволна без четката за коректор
като ги видях за пръв път точно тази за коректор ми хареса най-много но като я изпробвах на лицето така боцка - ужас направо
останалите са много мекички, по меко нещо никога не е докосвало лицето ми до сега  Grinning
сега ги взех четка за фон дьо тен на орифлейм
http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/18780_1.png
имах една и мислех, че са еднакви, но тази е по-малка и заострена, а старата беше плоска отгоре
от старата съм доволна, тази още не съм я пробвала

# 395
тези ги ползвам вече почти месец и мога да кажа, че от всички съм много доволна без четката за коректор
като ги видях за пръв път точно тази за коректор ми хареса най-много но като я изпробвах на лицето така боцка - ужас направо
останалите са много мекички, по меко нещо никога не е докосвало лицето ми до сега  Grinning
имах една и мислех, че са еднакви, но тази е по-малка и заострена, а старата беше плоска отгоре

Тази за коректор същата  ли е като в единичните опаковки? Много искам да си я взема, или комплект, в който я има, но не съм я виждала на живо поотделно, и не знам как изглежда. Само комплекта с 5те четки съм виждала, и този за сенки

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:02 от bubanka

# 396

Не е много добра снимката, но само това успях да направя. Четките са ми от avon i orifllame и една от Пловдив бях си намерила  и ми доста евтино ги взех в сравнение с магазините и интернет    

# 397
lolita_, бих ти препоръчала четките на Ecotools или Gosh (по-икономичен вариант) или MAC, ако решиш да пазаруваш от България. Съвсем спокойно можеш да се ориентираш към първия вариант, защото четките са качествени и няма да съжаляваш. За съжаление не мога да те ориентирам за Пловдив, а  само за София. Но винаги е за предпочитане да видиш и пипнеш това, което купуваш, особено ако е за първи път или не си сигурна в интернет-продавача. Мога да попитам в магазините, от които съм купувала, къде в Пловдив можеш да намериш това, което те интересува, и то по възможност накуп.  Grinning

много благодаря, но намерих едни четки продавачката ми предложи да ги видя преди да ги купя каза че са естествен косъм и били мн мекички, та първо ще погледна тях ако не съм доволна ще пиша. Много сте мили всички и ви благодаря за идейките   bouquet

# 398

И за мен това е новост, но май ме е страх да си топна четките в бензин, макар и медицински... дано да има малко повече инфо в нета  newsm78

Купува се от аптеката. Всички четки с това си ги почиствам. Вече около 4г. Нищо им няма. Имам много видове и след всяка клиентка ми помага да ги почистя бързо и лесно! А и всеки, който си е поръчал четки, го съветвам как да си ги почиства:)

Simple Smile Доверете ми се.  Peace

# 399

Купува се от аптеката. Всички четки с това си ги почиствам. Вече около 4г. Нищо им няма. Имам много видове и след всяка клиентка ми помага да ги почистя бързо и лесно! А и всеки, който си е поръчал четки, го съветвам как да си ги почиства:)

Много ти благодаря. Hug  bouquet

# 400
  • София

Щом от 4 години си почистваш четките и нищо им няма със сигурност ще го изпробвам.

Благодаря, какво ли не научава човек от този форум   bouquet

# 401
Hellinger някой по-напред в темата беше предупредил, че четката за коректор на Екотулс, която е в комплекта няма нищо общо с единичната, предполагам, че в останалите комплекти също е като моята боцкаща, ако някой има да каже  Simple Smile

# 402
  • В къЩи.
Пробва ли я вече?
И аз я пръчах ,чакам я в началото на седмицата.

# 403
Hellinger някой по-напред в темата беше предупредил, че четката за коректор на Екотулс, която е в комплекта няма нищо общо с единичната, предполагам, че в останалите комплекти също е като моята боцкаща, ако някой има да каже  Simple Smile
Най-добре е да се видят двата комплекта заедно с единичната четка до тях, за да се види разликата. Но така или иначе имам нужда само от нея, ще си спестя останалите пари, и ще взема само нея.

# 404
Hellinger някой по-напред в темата беше предупредил, че четката за коректор на Екотулс, която е в комплекта няма нищо общо с единичната, предполагам, че в останалите комплекти също е като моята боцкаща, ако някой има да каже  Simple Smile
Най-добре е да се видят двата комплекта заедно с единичната четка до тях, за да се види разликата. Но така или иначе имам нужда само от нея, ще си спестя останалите пари, и ще взема само нея.
така със сигурност няма да разбереш дали боцка
като я видях - на живо - за пръв път и страшно много я харесах, прокарах я по дланта си, още повече я харесах и като почнах да нанасям коректор под очите с нея  Sick
*Л-и-я* още не съм я пробвала, но разликата със старата четка не е голяма, на пипане са едни и същи

Общи условия

Активация на акаунт